stukam_kopytkami Re: Jestem wkurwiona! 18.07.07, 00:42 no tak, ten enter mnie zabije. Witam wszystkich. Podczytuję Was od jakiegoś czasu i nie pisałam , bo wydawało mi się , że moje problemy w porównaniu z Waszymi to pikuś. Nie mam problemów z mężczyzną - bo takiego nie mam. Bardziej z rodzicami, ale to nie temat na dziś. Przestaję już mieć siłę na cokolwiek. Już mi się nie chce. Od jakiegoś czasu stres mnie zjada, ale od wczoraj następuje przegięcie. Mam nadzieję, że się nie złamię. Praca, dom, koło domu, komputer (najwyżej wyleci przez okno), rodzice a weekend był taki piękny... Dlaczego to życie musi być takie popierdolone, nie może płynąć gładko, spokojnie? Byłoby zbyt nudne? Przepraszam, miałam fatalne wejście. Poprawię się w przyszłości. Odpowiedz Link Zgłoś
askastar Re: Jestem wkurwiona! 18.07.07, 06:49 :-) wejscie jak najbardziej adekwatne, nie pzrejmuj sie wlasnie tak jak napisalas-jest do du.py,zeby nie bylo za latwo-recepty chyba nie ma nikt z nas tu. Pouzalac sie ino mozna Odpowiedz Link Zgłoś