Dodaj do ulubionych

POSZUKIWANIE BLISKIEJ OSOBY...

02.01.09, 20:43
Poprostu powiem to otwarcie: brakuje mi bliskiej osoby. Mam dużo znajomych, przyjaciół ale cały czas czegoś szukam . Wydaje mi się, że to nie są prawdziwi przyjaciele. Często czuję się samotna, chociaż mam świadomośc tego, że zawsze mogę sie do nich zwrócić. Lecz wydaje mi się, że ich tak naprawde nie interesują moje problemu itp. Nie jestem w stanie im zaufać.

Drugim moim problemem jest to, że nie mam drugiej połówki, chociaz bardzo bym chciała.. nie chodzi o to, że jestem brzydka, albo, że nie potrfię dogadac się z płcia przeciwną lecz nie poznałam jescze chłopaka z którym mogłam bym być, ale niestety mam juz dosyć ciągłego wyczekiwania na tego jedynego..!:/ hehe niech nikt nie pomyśli, że jestem jakąś desperatką lub cos w tym style tylko po prosru dobrze jest sie poprostu komuś wyżalić, szkoda tylko, że musi to być niestety komputer:// jak ktoś ma ochotę pogadać oto moje gg: 3513589. (tak na marginesie chdzę do LO w Gdyni.. xD)
Obserwuj wątek
    • boo-boo Re: POSZUKIWANIE BLISKIEJ OSOBY... 03.01.09, 12:50
      Hm...wydaje mi się,że przyjaciół/faceta nie znajdziesz bo tak chcesz-na to
      potrzeba czasu no i niestety trzeba się przełamać i w końcu komuś zaufać-nie
      żeby od razu każdemu,ale komuś trzeba. Piszesz,że "znasz" wiele ludzi-pomyśl,
      która z tych osób byłaby godna twojego zaufania...jeśli mimo wszystko nie
      potrafisz się na to zdobyć to hm...sama nie wiem czy internet jest najlepszym
      miejscem na znalezienie kogoś takiego i kontynuowanie znajomości w realu-choć i
      takie szczęśliwe przypadki się zdarzają, ale....pamiętaj,że w takim przypadku
      musisz być super czujna i przewidująca bo niestety oszustów i manipulatorów nie
      brakuje-wręcz przeciwnie.
      Na forum zawsze możesz wpaść i się wyżalić, nawet jak znajdziesz jakiegoś
      wirtualną bratnią duszę to muszę przyznać,że wylewanie swoich osobistych
      problemów przed kimś anonimowym dla wielu jest łatwiejsze niż takiego typu
      rozmowa z najlepszym przyjacielem-najlepszy przyjaciel to jednak osoba na opinii
      której nam zależy i zawsze gdzieś w głębi serca mamy opory ile możemy mu
      powierzyć-co sobie o nas pomyśli bo jednak na jego opinii o nas nam zależy.
      Powodzenia życzę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka