pattiilaura 24.04.05, 19:10 mam 60 lat , jestem samotny i szukam bratniej duszy. Dlaczego z USA?- bo wiem , że jest to moje miejsce na tej Ziemi... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: axx Re: szukam kobiety w USA IP: *.155.popsite.net 24.04.05, 19:48 Tak,tak Twoje miejsce jest ale ....nie na Ziemii a zwlaszcza w USA. No moze inaczej,raczej pod ziemia w ustronnym miejscu. Podobno tam tez mozna spotkac bratnie dusze i podobno nawet kobiety z USA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martina Re: szukam kobiety w USA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.04.05, 21:53 Dlazcego twierdzisz, że USA , to Twoje miejsce?. Uzasadnienie tej odpowiedzi będzie dla mnie ważne! Odpowiedz Link Zgłoś
pattiilaura Re: szukam kobiety w USA 29.04.05, 14:59 Gość portalu: martina napisał(a): > > Dlazcego twierdzisz, że USA , to Twoje miejsce?. Uzasadnienie tej odpowiedzi > będzie dla mnie ważne! jest to bardzo długa historia, związana z moim życiem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: szukam kobiety w USA IP: 157.25.152.* 29.04.05, 17:44 forum towarzyskie jest gdzie indziej.... Odpowiedz Link Zgłoś