Gość: A5776 IP: *.ny325.east.verizon.net 25.08.05, 02:38 www.numbersusa.com/interests/CPAC2005speech.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jp.hi Re: Co dalej z nielegalnymi? A to: 25.08.05, 03:49 Kogo ty cytujesz? To tak jakbym ja cytowal twoja strone i powolywal sie na twoje wypowiedzi jako na wazne zrodlo. Jakas Caroline Espinosa ktora przyjechala do USA z Meksyku i nie chce aby inni Meksykanie tez mogli przyjechac. Skad ja to znam. Odpowiedz Link Zgłoś
nielegalna5 Dziekuje :))). 25.08.05, 11:43 Mamy sie dobrze. Ja i 10 milionow innych nielegalnych. Dzieki za troske :). Pozdroofka, n_legalna. Odpowiedz Link Zgłoś
a4171 NumbersUSA 25.08.05, 14:00 NumbersUSA jest organizacja non-profit majaca na celu naklonienie rzadu do przeprowadzenia niezbednych reform organizacyjnych. NumbersUSA ma ogromne poparcie , rowniez finansowe, w stanach poludniowych, najbardziej dewastowanych przez nielegalna imigracje. No i oczywiscie optuje za kontrola wzrostu populacji USA wywolywanej nielegalna imigracja, co prowadzi do tego, ze w takich stanach jak Texas biali sa juz w mniejszosci. NumbersUSA ma najwieksze poparcie w Kalifornii, Arizonie oraz wlasnie Texasie. (Doancje dla organizacji mozna odpisac od podatku, mozna uzyc PayPal) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jankes Pieprzenie baka a on brzdaka. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.05, 20:30 Ale pieprzysz od rzeczy bracie :). Odpowiedz Link Zgłoś
a4171 Re: Pieprzenie baka a on brzdaka. 25.08.05, 20:37 Siedz w smutnej Polsce i nie odwyawj sie w kwestaicj o ktorych nie masz pierdoIonego pojecia, dobrze ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jankes Re: Pieprzenie baka a on brzdaka. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.05, 20:44 Tez pozdrawiam, you pitiful asshole. Odpowiedz Link Zgłoś
a4171 Re: Pieprzenie baka a on brzdaka. 25.08.05, 21:02 Gość portalu: jankes napisał(a): > Tez pozdrawiam, you pitiful asshole. Znowu wizy odmowili ? I bardzo dobrze, hehe :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kly Re: Pieprzenie baka a on brzdaka. 25.08.05, 21:12 a4171 napisał: " odwyawj sie w kwestaicj" Jak ty, qrwa, piszesz doopku? Odpowiedz Link Zgłoś