Dodaj do ulubionych

WWW.STANY.PL

15.02.06, 14:43
czy ktos moze lecial do Atlantic City przez org.STANY do kasyna?czy jest
bezpiecznie jak sama polece,bo moi wszyscy znajomi zrezygnowali a mi bardzo
zalezy, czy ta org.jesy wogole wiarygodna.prosze ojakies informacje
Obserwuj wątek
    • inlaw Re: WWW.STANY.PL 15.02.06, 21:41
      Czesc. Ja zastanawiam sie nad wyjazdem przez te firme. Z tego co czytalam
      (opinie innych uczestnikow) to wydaja sie wiarygodni. Nie wiem jednak jak jest w
      przypadku kasyn.
      • Gość: anisia18 Re: WWW.STANY.PL IP: *.chello.pl 15.02.06, 22:08
        no ja wlasnie zamierzam isc do nich jutro i dopytac sie jak to jest leciec
        samemu i czy sens w przypadku kasyn,czy za duzo nie strace, wsumie znajomiz
        bydgoszczy leca ja z wawy,ale oni nie do kasyna.a kasyna dobrze platne,chyba ze
        sie okaza oszustami.trudno cos powiedziec jak sie nie zaryzykuje
        • derro Re: WWW.STANY.PL 16.02.06, 13:52
          wszystko o kasynach tutatj !

kasyna.zlotemysli.pl/swidejro.php
    • filipzkonopii nie pisze sie mi tylko mnie...... 16.02.06, 04:36
      • Gość: madzia23 Re: nie pisze sie mi tylko mnie...... IP: *.chello.pl 16.02.06, 09:45
        powiem ci szczerze ze nie zwracam uwagi na takie rzeczy jak pisze maile,nie
        jest to wypracowanie,ludzie czekaja tu na odp.na pytania a nie na poprawe
        ewentualnych niewielkich bledow
        • Gość: wydra Re: nie pisze sie mi tylko mnie...... IP: *.akron.wroc.pl / *.akron.net.pl 16.02.06, 16:11
          miość niekturych osób do ortografii jest zadziwiająca... i do wytykania
          innym.... a może niech każdy uczy się tego co uznaje, że mu sie przyda
          najbardziej... ja na prfzykład zamiast ortografii postanowiłem uczyć się
          porozumiewać po niemiecku... bez wzglęu na poprawność językową
          • drabiniasty Re: nie pisze sie mi tylko mnie...... 27.02.06, 05:56
            A wy panie, ktore nawet po polsku pisac nie umiecie po co jedziecie do Atlantic
            City? Jeszcze tylko tam nie widzieli polskich jelpow? Ze angielskiego nie
            znacie to wiemy. Nikt nie jest w stanie nauczyc sie jezyka obcego jesli nie
            zna ojczystego...
            • Gość: allma Re: nie pisze sie mi tylko mnie...... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.06, 12:14
              Dobrze kolego,ty napewno znasz swietnie język angielski i polski.Naprawde
              ludzie uwielbiaja krytykowac innych ale sami sa cudowni i sami błędów nie
              robia.Zastanów sie troszeczkę człowieku,bo nie potrzebuję twoich durnych porad
              i uwag
    • Gość: barownik@wp.pl Re: WWW.STANY.PL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.06, 00:45
      z org. STANY czyli firmą Business Travel Club, lecę w tym roku do Atlantic City, do zobaczenie na miejscy bądź na lotniksu.

pozdrawiam
      jarek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka