anisia18 15.02.06, 14:43 czy ktos moze lecial do Atlantic City przez org.STANY do kasyna?czy jest bezpiecznie jak sama polece,bo moi wszyscy znajomi zrezygnowali a mi bardzo zalezy, czy ta org.jesy wogole wiarygodna.prosze ojakies informacje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inlaw Re: WWW.STANY.PL 15.02.06, 21:41 Czesc. Ja zastanawiam sie nad wyjazdem przez te firme. Z tego co czytalam (opinie innych uczestnikow) to wydaja sie wiarygodni. Nie wiem jednak jak jest w przypadku kasyn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anisia18 Re: WWW.STANY.PL IP: *.chello.pl 15.02.06, 22:08 no ja wlasnie zamierzam isc do nich jutro i dopytac sie jak to jest leciec samemu i czy sens w przypadku kasyn,czy za duzo nie strace, wsumie znajomiz bydgoszczy leca ja z wawy,ale oni nie do kasyna.a kasyna dobrze platne,chyba ze sie okaza oszustami.trudno cos powiedziec jak sie nie zaryzykuje Odpowiedz Link Zgłoś
derro Re: WWW.STANY.PL 16.02.06, 13:52 wszystko o kasynach tutatj ! kasyna.zlotemysli.pl/swidejro.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia23 Re: nie pisze sie mi tylko mnie...... IP: *.chello.pl 16.02.06, 09:45 powiem ci szczerze ze nie zwracam uwagi na takie rzeczy jak pisze maile,nie jest to wypracowanie,ludzie czekaja tu na odp.na pytania a nie na poprawe ewentualnych niewielkich bledow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wydra Re: nie pisze sie mi tylko mnie...... IP: *.akron.wroc.pl / *.akron.net.pl 16.02.06, 16:11 miość niekturych osób do ortografii jest zadziwiająca... i do wytykania innym.... a może niech każdy uczy się tego co uznaje, że mu sie przyda najbardziej... ja na prfzykład zamiast ortografii postanowiłem uczyć się porozumiewać po niemiecku... bez wzglęu na poprawność językową Odpowiedz Link Zgłoś
drabiniasty Re: nie pisze sie mi tylko mnie...... 27.02.06, 05:56 A wy panie, ktore nawet po polsku pisac nie umiecie po co jedziecie do Atlantic City? Jeszcze tylko tam nie widzieli polskich jelpow? Ze angielskiego nie znacie to wiemy. Nikt nie jest w stanie nauczyc sie jezyka obcego jesli nie zna ojczystego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: allma Re: nie pisze sie mi tylko mnie...... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.06, 12:14 Dobrze kolego,ty napewno znasz swietnie język angielski i polski.Naprawde ludzie uwielbiaja krytykowac innych ale sami sa cudowni i sami błędów nie robia.Zastanów sie troszeczkę człowieku,bo nie potrzebuję twoich durnych porad i uwag Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barownik@wp.pl Re: WWW.STANY.PL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.06, 00:45 z org. STANY czyli firmą Business Travel Club, lecę w tym roku do Atlantic City, do zobaczenie na miejscy bądź na lotniksu. pozdrawiam jarek Odpowiedz Link Zgłoś