Gość: kron2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 17:31 witam mam pytanko czy ktoś ma informacje na temat pracy dla imigranta lek. wet. jak wygląda sprawa stażu, a może egzaminów, nostryfikacji ? z góry dziękuje za odp. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Doctor Google IP: *.proxy.aol.com 20.09.06, 23:18 Veterinary License Lookup Directory Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sew Re: praca dla weterynarza IP: *.hsd1.nj.comcast.net 21.09.06, 00:37 pracy dla lekarza wet. jest wystarczajaco.Ale! Musi byc legalnie,musi zdac egzamin TOEFL(Jezyk angielski) oraz zdac egzaminy wet.-NAVLE oraz CPE. Wszystkie te egzaminy( z jezykowym) sa poszczegolnymi etapami programu ECFVG (dla zagranicznych lek.wet).A potem do roboty!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kron2 Re: praca dla weterynarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 12:56 czy mógłbym prosić o kontakt do Ciebie mam jeszcze wiele pytań? pozdawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sew Re: praca dla weterynarza IP: *.hsd1.nj.comcast.net 26.09.06, 02:45 wejdz na www.avma.org a pozniej na ECFVG i znajdziesz wszystkie przepisy i wymagania.Powodzenia.S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kron2 Re: praca dla weterynarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 16:58 sew dzięki za info. jeszcze takie pytanie ile czasu zajmuje otrzymanie tej licencji, czy w momencie jej zdobywania mogę pracować w zawodzie?, jakie zarrobki są po jej otzymaniu oczywiście mniej więcej, pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sew Re: praca dla weterynarza IP: *.hsd1.nj.comcast.net 29.09.06, 04:17 Czesc! Jesli masz pozwolenie na prace(legalnie) to uczac sie zawsze znajdziesz prace na lecznicy ale jako technik-warunek ze w danym stanie nie wymagaja na to lajsnesu.Czas- egzaminy NAVLE (na lek wet.) sa 2x w roku-jako 3 etap ECFVG.Potemjakis 1 rok praktyki i egzamin CPE- alae ostatnio sie cos zmienilo od 2007 r. Zarobki 60-100 tys. i wzwyz rocznie zaleznie od stanu i doswiadczenia. S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Santa1 Re: praca dla weterynarza IP: *.tx-dallas0.sa.earthlink.net 20.10.06, 05:07 3 lata musisz liczyc na nauke i egzaminy w USA nie dasz rady szybciej chyba ze jestes geniuszem?pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś