Gość: ili IP: *.asta-net.com.pl 08.08.07, 11:26 ile w USA płacą na stażu ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sinooka Re: PS. tak przy okazji zapytam IP: *.hsd1.md.comcast.net 08.08.07, 18:58 450 zl za miesiac na czysto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sinooka Re: PS. tak przy okazji zapytam IP: *.hsd1.md.comcast.net 09.08.07, 00:04 na brudno to bedzie jak nie umyty do pracy przyjdziesz Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: PS. tak przy okazji zapytam 09.08.07, 16:35 na brudno to bedzie jak brudnym mopem w pysk dostaniesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sinooka Re: PS. tak przy okazji zapytam IP: *.hsd1.md.comcast.net 09.08.07, 20:19 przegiołes łajzo Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: PS. tak przy okazji zapytam 09.08.07, 20:49 to mnie swiniooka zmartwilas, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sinooka Re: PS. tak przy okazji zapytam IP: *.hsd1.md.comcast.net 10.08.07, 00:27 wsadz se palca w swinskie oko swojej d... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sinooka Re: PS. tak przy okazji zapytam IP: *.hsd1.md.comcast.net 10.08.07, 00:28 moj kot sika na takich jak ty Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: PS. tak przy okazji zapytam 10.08.07, 03:28 a ja sikam na takich jak ty cieplym moczem, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sinooka Re: PS. tak przy okazji zapytam IP: *.hsd1.md.comcast.net 10.08.07, 21:12 spoko ale kot obsikal cie pierwszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan.ontarian Re: PS. tak przy okazji zapytam IP: *.dsl.bell.ca 10.08.07, 23:15 kotem sie swiniooka nie zaslaniaj bo gdzie kot sika, to ty tego nie widzisz a na kogo ja lejw to widze a teraz akurat na ciebie leje, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sinooka Re: PS. tak przy okazji zapytam IP: *.hsd1.md.comcast.net 11.08.07, 21:41 dzis sobota czyli mi nie odpiszesz heeeeee gamoniu Odpowiedz Link Zgłoś
dis_and_dat_kid Re: PS. tak przy okazji zapytam 12.08.07, 02:06 Ja Ci odpisze Zielonooka: przezylem dzis zawod milosny, jutro landlord wyrzuca mnie z mieszkania, a znajomi do ktorych mialem sie wprowadzic rozplyneli sie w angielskiej mgle. Odczuwam silna pokusa by oproznic konto bankowe, wyjac paszport z szuflady i wymeldowac sie z Limey Kingdom. Masz jedyna okazje by mi dolozyc, bo chwilowo jestem wyprany z ducha bojowego. Ale pospiesz sie, bo ja nigdy nie leze dlugo na deskach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sinooka Re: PS. tak przy okazji zapytam IP: *.hsd1.md.comcast.net 12.08.07, 08:13 nie smuc sie dis kid ,jutro bedzie lepiej bo chyba gorzej juz byc nie moze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dis_and_dat_kid Re: PS. tak przy okazji zapytam IP: *.cable.ubr07.azte.blueyonder.co.uk 12.08.07, 17:21 bez obaw Zielonooka, znalazlem moich lads w niedzielny poranek, w depresji poweekendowej, bedacej skutkiem intensywnego zycia towarzyskiego. Ciezko kogos znalesc w weekend biorac pod uwage ze w Bristolu jest 1400 miejsc majacych licencje na sprzedaz alkoholu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sinooka Re: PS. tak przy okazji zapytam IP: *.hsd1.md.comcast.net 12.08.07, 21:03 to dobrze bo juz sie martwilam :) Odpowiedz Link Zgłoś
macioora Re: PS. tak przy okazji zapytam 12.08.07, 21:37 sinooka dawno mnie nie bylo i jak widze jakies postepy ale dlaczego nadal nie mozesz sie pogodzic z ontarianem?co stoi na przeszkodzie do zgody? Wasza maciora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielonooka Re: PS. tak przy okazji zapytam IP: *.hsd1.md.comcast.net 16.08.07, 03:13 na przeszkodzie stoi to co powyzej przeczytaj, brak mu taktu i kultury i nie wie jak traktowac dame czyli Zielonooka Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: PS. tak przy okazji zapytam 16.08.07, 19:35 Gość portalu: zielonooka napisał(a): > na przeszkodzie stoi to co powyzej przeczytaj, brak mu taktu i tak tu > kultury i nie wie jak traktowac dame czyli Zielonooka u damy swiniooka to ty podlogi szorujesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sinooka Re: PS. tak przy okazji zapytam IP: *.hsd1.md.comcast.net 17.08.07, 02:43 a ty plecy zpustyni szorujesz nanananaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witek Re: staż - płaca IP: 207.134.76.* 08.08.07, 21:44 Kolego, na jakim stazu? Inaczej placa jak ktos jest naukowcem na stazu a inaczej jak sie jest sprzedawca na stazu. Zanim cos napiszesz pomysl 100 razy, bo masz klopoty z formulowaniem mysli i przenoszeniem ich na papier. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamila inne pytanie o staż IP: *.asta-net.com.pl 15.08.07, 12:45 chciałam się spytać jak jest ze stażami w agencjach rządowych w USA czy jest może jakaś różnica w przyznawaniu wizy na taki właśnie staż ?? a chodzi mi o FEMA ponieważ w przyszłym roku kończę studia właśnie o taki profilu a o takim stażu w Polsce to mogę sobie tylko pomarzyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witek Re: inne pytanie o staż IP: 207.134.85.* 16.08.07, 10:43 Panienko, w USA nikt cie nie zatrudni w takiej jednostce a juz na pewno nie przyjmie cie na staz. Przede wszystkim musisz posiadac obywatelstwo amerykanskie aby marzyc sobie o stazu w United States Department of Homeland Security (DHS). Ponadto prawdopodobne jest takze to, ze przy obecnych obostrzeniach nie tylko musisz posiadac amerykanskie obywatelstwo ale musisz sie tu urodzic i wyksztalcic aby o czyms podobnym marzyc. Zanim przyjma kogos tam na staz pewnie calymi miesiacami sprawdzaja jego zyciorys kilkakrotnie. Czy to tak trudno zrozumiec??? To tak jakby Polak chcial zostac agentem FBI, bo studiowal w szkole policyjnej gdzies tam w Szczytnie. Coraz gorzej z absolwentami polskich uczelni. Juz nie mowie,zeby byli medrcami ale zeby chociaz takich wielkich glupot nie wypisywali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: inne pytanie o staż IP: *.ed.shawcable.net 17.08.07, 04:08 Prawda. Pomarzyc zawsze mozna. Oni mysla, ze tutaj ludzi nie ma na rzadowe posady. Odpowiedz Link Zgłoś