Dodaj do ulubionych

staż - płaca

IP: *.asta-net.com.pl 08.08.07, 11:26
ile w USA płacą na stażu ???
Obserwuj wątek
    • ontarian Re: staż - płaca 08.08.07, 16:44
      $12.95
      • ontarian PS. tak przy okazji zapytam 08.08.07, 16:45
        ile w PL placa a stazu?
        • Gość: sinooka Re: PS. tak przy okazji zapytam IP: *.hsd1.md.comcast.net 08.08.07, 18:58
          450 zl za miesiac na czysto
          • ontarian Re: PS. tak przy okazji zapytam 08.08.07, 20:32
            a na brudno?
            • Gość: sinooka Re: PS. tak przy okazji zapytam IP: *.hsd1.md.comcast.net 09.08.07, 00:04
              na brudno to bedzie jak nie umyty do pracy przyjdziesz
              • ontarian Re: PS. tak przy okazji zapytam 09.08.07, 16:35
                na brudno to bedzie jak brudnym mopem w pysk dostaniesz
                • Gość: sinooka Re: PS. tak przy okazji zapytam IP: *.hsd1.md.comcast.net 09.08.07, 20:19
                  przegiołes łajzo
                  • ontarian Re: PS. tak przy okazji zapytam 09.08.07, 20:49
                    to mnie swiniooka zmartwilas, hehehe
                    • Gość: sinooka Re: PS. tak przy okazji zapytam IP: *.hsd1.md.comcast.net 10.08.07, 00:27
                      wsadz se palca w swinskie oko swojej d...
                      • Gość: sinooka Re: PS. tak przy okazji zapytam IP: *.hsd1.md.comcast.net 10.08.07, 00:28
                        moj kot sika na takich jak ty
                        • ontarian Re: PS. tak przy okazji zapytam 10.08.07, 03:28
                          a ja sikam na takich jak ty
                          cieplym moczem, hehehe
                          • Gość: sinooka Re: PS. tak przy okazji zapytam IP: *.hsd1.md.comcast.net 10.08.07, 21:12
                            spoko ale kot obsikal cie pierwszy
                            • Gość: pan.ontarian Re: PS. tak przy okazji zapytam IP: *.dsl.bell.ca 10.08.07, 23:15
                              kotem sie swiniooka nie zaslaniaj
                              bo gdzie kot sika, to ty tego nie widzisz
                              a na kogo ja lejw to widze
                              a teraz akurat na ciebie leje, hehehe
                              • Gość: sinooka Re: PS. tak przy okazji zapytam IP: *.hsd1.md.comcast.net 11.08.07, 21:41
                                dzis sobota czyli mi nie odpiszesz heeeeee gamoniu
                                • dis_and_dat_kid Re: PS. tak przy okazji zapytam 12.08.07, 02:06
                                  Ja Ci odpisze Zielonooka:

przezylem dzis zawod milosny, jutro landlord wyrzuca mnie z mieszkania, a
                                  znajomi do ktorych mialem sie wprowadzic rozplyneli sie w angielskiej mgle.
                                  Odczuwam silna pokusa by oproznic konto bankowe, wyjac paszport z szuflady i
                                  wymeldowac sie z Limey Kingdom.

Masz jedyna okazje by mi dolozyc, bo chwilowo jestem wyprany z ducha bojowego.
                                  Ale pospiesz sie, bo ja nigdy nie leze dlugo na deskach.
                                  • Gość: sinooka Re: PS. tak przy okazji zapytam IP: *.hsd1.md.comcast.net 12.08.07, 08:13
                                    nie smuc sie dis kid ,jutro bedzie lepiej bo chyba gorzej juz byc
                                    nie moze :)
                                    • Gość: dis_and_dat_kid Re: PS. tak przy okazji zapytam IP: *.cable.ubr07.azte.blueyonder.co.uk 12.08.07, 17:21
                                      bez obaw Zielonooka, znalazlem moich lads w niedzielny poranek, w depresji
                                      poweekendowej, bedacej skutkiem intensywnego zycia towarzyskiego.
                                      Ciezko kogos znalesc w weekend biorac pod uwage ze w Bristolu jest 1400 miejsc
                                      majacych licencje na sprzedaz alkoholu.
                                      • Gość: sinooka Re: PS. tak przy okazji zapytam IP: *.hsd1.md.comcast.net 12.08.07, 21:03
                                        to dobrze bo juz sie martwilam :)
                                        • macioora Re: PS. tak przy okazji zapytam 12.08.07, 21:37
                                          sinooka dawno mnie nie bylo i jak widze jakies postepy ale dlaczego
                                          nadal nie mozesz sie pogodzic z ontarianem?co stoi na przeszkodzie
                                          do zgody?

Wasza maciora
                                          • Gość: zielonooka Re: PS. tak przy okazji zapytam IP: *.hsd1.md.comcast.net 16.08.07, 03:13
                                            na przeszkodzie stoi to co powyzej przeczytaj, brak mu taktu i
                                            kultury i nie wie jak traktowac dame czyli Zielonooka
                                            • ontarian Re: PS. tak przy okazji zapytam 16.08.07, 19:35
                                              Gość portalu: zielonooka napisał(a):

> na przeszkodzie stoi to co powyzej przeczytaj, brak mu taktu i
                                              tak tu

> kultury i nie wie jak traktowac dame czyli Zielonooka
                                              u damy swiniooka to ty podlogi szorujesz
                                              • Gość: sinooka Re: PS. tak przy okazji zapytam IP: *.hsd1.md.comcast.net 17.08.07, 02:43
                                                a ty plecy zpustyni szorujesz nanananaa
    • Gość: witek Re: staż - płaca IP: 207.134.76.* 08.08.07, 21:44
      Kolego, na jakim stazu?

Inaczej placa jak ktos jest naukowcem na stazu a inaczej jak sie
      jest sprzedawca na stazu.
      Zanim cos napiszesz pomysl 100 razy, bo masz klopoty z formulowaniem
      mysli i przenoszeniem ich na papier.

• bugsior Re: staż - płaca 09.08.07, 11:17
      Przeciez to sobie ktos jaja robi...
    • Gość: kamila inne pytanie o staż IP: *.asta-net.com.pl 15.08.07, 12:45
      chciałam się spytać jak jest ze stażami w agencjach rządowych w USA
      czy jest może jakaś różnica w przyznawaniu wizy na taki właśnie staż ??
      a chodzi mi o FEMA ponieważ w przyszłym roku kończę studia właśnie o taki
      profilu a o takim stażu w Polsce to mogę sobie tylko pomarzyć
      • Gość: witek Re: inne pytanie o staż IP: 207.134.85.* 16.08.07, 10:43
        Panienko, w USA nikt cie nie zatrudni w takiej jednostce a juz na
        pewno nie przyjmie cie na staz.

Przede wszystkim musisz posiadac obywatelstwo amerykanskie aby
        marzyc sobie o stazu w United States Department of Homeland Security
        (DHS). Ponadto prawdopodobne jest takze to, ze przy obecnych
        obostrzeniach nie tylko musisz posiadac amerykanskie obywatelstwo
        ale musisz sie tu urodzic i wyksztalcic aby o czyms podobnym marzyc.
        Zanim przyjma kogos tam na staz pewnie calymi miesiacami sprawdzaja
        jego zyciorys kilkakrotnie.

Czy to tak trudno zrozumiec??? To tak jakby Polak chcial zostac
        agentem FBI, bo studiowal w szkole policyjnej gdzies tam w
        Szczytnie.

Coraz gorzej z absolwentami polskich uczelni. Juz nie mowie,zeby
        byli medrcami ale zeby chociaz takich wielkich glupot nie
        wypisywali.
        • Gość: Adam Re: inne pytanie o staż IP: *.ed.shawcable.net 17.08.07, 04:08
          Prawda. Pomarzyc zawsze mozna. Oni mysla, ze tutaj ludzi nie ma na
          rzadowe posady.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka