Gość: XXL IP: *.globalconnect.pl 29.11.06, 16:51 Dzisiaj po przejechaniu 25 km zakonczyłem sezon rowerowy. Rowerek do myjni i konserwcji. Pogoda świetnie dopisała. Łącznie prze trzy miesiące przejechałem 1254 km :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lokke Re: rowerek IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.11.06, 17:08 A też w tym roku nienajlepiej: 3749 km od początku roku, ale sezon skończę (mam nadzieję) 31 grudnia. Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: rowerek 29.11.06, 17:14 A ja tylko paręset, ale miałem inne zajecia latem , a jesień to nie jest moją ulubiona porą roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: rowerek IP: *.globalconnect.pl 29.11.06, 17:17 W tym roku ,pogoda jesienna bardzo dopisała. Latem w upały za bardzo nie lubie jeździć. Spróbuję jak śnieg spadnie i do wiosny:-) Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: rowerek 29.11.06, 17:20 Gość portalu: XXL napisał(a): > W tym roku ,pogoda jesienna bardzo dopisała. > Latem w upały za bardzo nie lubie jeździć. > Spróbuję jak śnieg spadnie i do wiosny:-) Powodzenia ,ja chocby z racji wieku muszę byc umiarkowańszy.Ale na basen to regularnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: rowerek IP: *.globalconnect.pl 29.11.06, 17:30 Z tym wiekiem to nie przesadzaj:-) Często widywałem "starszą młodzież" na rowerkach tak około 60 lat co uważam za wspaniałe a basen i owszem chodzę i lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: rowerek 29.11.06, 17:42 Gość portalu: XXL napisał(a): > Z tym wiekiem to nie przesadzaj:-) > Często widywałem "starszą młodzież" > na rowerkach tak około 60 lat co uważam > za wspaniałe a basen i owszem chodzę i lubię. Miły jesteś, my starsze chłopaki musimy trzymać jakąś formę by nas radosna wszechpolska młodziez nie skopała na smierć jako PRL reliktów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXLL Re: rowerek IP: *.globalconnect.pl 29.11.06, 17:47 Miły jesteś, my starsze chłopaki musimy trzymać jakąś formę by nas radosna > wszechpolska młodziez nie skopała na smierć jako PRL reliktów. he,he jeszcze nie jeden wszechpolak wiał by jak bym tupnął nogą:-) nie pękaj:-) Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: rowerek 29.11.06, 18:01 Gość portalu: XXLL napisał(a): > Miły jesteś, my starsze chłopaki musimy trzymać jakąś formę by nas radosna > > wszechpolska młodziez nie skopała na smierć jako PRL reliktów. > > > he,he jeszcze nie jeden wszechpolak wiał by > jak bym tupnął nogą:-) > nie pękaj:-) Toteż wcale ,a wcale nie pękam :-)))Ale rower musze zmienić na taki turystyczny, bo jeszcze na góralu sie wożę, z normalna kierownicą,na duzych kołach,z wygodnum siodłem,szosowy, wiesz o co mi chodzi.Może dostanę pod choinkę;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sal Re: rowerek IP: *.chello.pl 29.11.06, 18:46 A wy wszyscy jezdzicie z Mickiewiczem? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: rowerek IP: *.globalconnect.pl 29.11.06, 20:08 Gość portalu: sal napisał(a): > A wy wszyscy jezdzicie z Mickiewiczem? :))) Nie ,ze Słowackim i Norwidem w plecaku:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: rowerek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.06, 01:00 ja to wiecej na biezni i na wiosełkach... ;-))) A na rowerku malutko w realu, moze pekła jakas setka! Ale za to w jakze pieknym krajobrazie, no w tym roku troche łaziłem po górach! Bałem sie wyjąc rowerek z auta! Odpowiedz Link Zgłoś