a.l.a.s.k.a77 26.10.07, 20:54 Nie dość,że włosy wypadają mi garściami to jeszcze coraz więcej siwych włosów znajduję:(((( Niedługo będę wyglądać jak babcia:DDD Nigdy nie farbowałam włosów a teraz pewnie będę zmuszona........buuuuuuu Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
megi79 Re: Siwieję!!!!!!! 26.10.07, 21:27 A ile masz lat(jesli mogę zapytac)? Ja też ostatnio(od urodzenia drugiej córeczki)ciągle znajduję siwy włos to tu to tam,a mam 28 lat:( Moja mama też wcześnie miala siwe włosy,ale miała już ok.32 lat... Nie martw się,pozdrawiam:)megi z Lilą i Idą Odpowiedz Link
megi79 Re: Siwieję!!!!!!! 26.10.07, 21:35 A najlepsze jest to,że wyglądam na jakieś 20 lat,jak jestem bez dzieci to często w sklepie itp.mówią mi "Ty" zamiast "Pani"(a do mojej 14-letniej siostry zawsze Pani,wygląda poważniej ode mnie:),więc te siwe włosy mi wyjątkowo nie pasują... Odpowiedz Link
ridibunda Re: Siwieję!!!!!!! 26.10.07, 22:05 Hehehh witaj w klubie:) Ja tez siwieję, a na czarnych włosach to widać wyjątkowo a ja w dodatku często chodzę tak ze mam przedziałek an środku głowy a najwięcej siwych właśnie an tym przedziałku:) I sterczą takie siwe antenki, farbowanie to już prawie konieczność w moim wypadku:) Odpowiedz Link
mareszka Re: Siwieję!!!!!!! 26.10.07, 22:21 Ja jestem dobry wyrób rocznik 79 (zatem przed trzydziechą), poza tym blondynka (podobno blondynki później siwieją - aha!) i tygodniowo przybywa mi gdzieś z dziesięć siwych. Dziwne to dla mnie, bo nie wyrastają mi siwe, tylko siwieją już długie włosy :( Odpowiedz Link
becik_l79 Re: Siwieję!!!!!!! 26.10.07, 23:00 No to ja mam skończone 28 i siwe włosy od dłuższego czasu. Od roku nie farbowałam, więc kolorek mam typowo polski nijaki + siwe kłaki. Dzisiaj miałam sobie położyć krem koloryzujący (bo farby się boję, ze względu na postępujące łysienie), ale Młoda ssała mi tego cycka tyle czasu, że już ciut za późno...a może jednak???? Odpowiedz Link
a090707 Re: Siwieję!!!!!!! 27.10.07, 10:05 Ja mam podobnie jak ridibunda :)ale kilka siwych wlosow to mam juz ladnych pare lat, teraz 32 lata Odpowiedz Link
asia_zal81 Re: Siwieję!!!!!!! 27.10.07, 12:23 ja też i to co najmniej od 5 lat, a mam 26! na szczęście mam naturalnie "kolorowe" włosy, to aż tak się nie rzuca w oczy. nie przejmuj się:) zawsze masz 2 opcje- będziesz albo łysa albo siwa hihi (żart) pozdrowienia serdecze i serio nie przejmuj się, ja nie farbuję Odpowiedz Link
magda7717 Re: Siwieję!!!!!!! 27.10.07, 12:25 ja tez buuu wlosow juz prawie nie mam, plakac mi sie chce. siwych masa . a i jeszcze mam wojne z mezem- dolina Odpowiedz Link
zorkaa Re: Siwieję!!!!!!! 27.10.07, 12:58 też ostatnio z przerażeniem zauważam siwe włosy, dzięki bogu nie łysieję... a szkoda mi farbowac, bo mam takie ładne brązowe:( a wiosen dopiero 28...... Odpowiedz Link