Gość: gryka1 IP: 5.2.* / *.chello.pl 05.07.04, 17:27 Znalazłam ofertę pracy w tzw. wielkim Londynie. Middlesex,Hayes. Przybliżcie mi te okolice please. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: VIP-1 Re: hej Londkowcy IP: *.cwshs.com 05.07.04, 17:36 Gość portalu: gryka1 napisał(a): > Znalazłam ofertę pracy w tzw. wielkim Londynie. Middlesex, nazwa mowi za siebie, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gryka1 Re: hej Londkowcy IP: 5.2.* / *.chello.pl 05.07.04, 20:33 Tylko tyle masz do powiedzenia ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vvolf Re: hej Londkowcy IP: *.range81-154.btcentralplus.com 06.07.04, 00:42 bo generalnie ma racje, greater london obejmuje polowe SE anglii... no, powiedzmy troche przesadzam, ale nie duzo. mozesz wymienic 50 innych miesteczek, jak purley, reigate, crawley itepe itede. wszystkie takie same, bedzie tesco, boots, jessops, next, pare pubow i curry houseow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: hej Londkowcy IP: *.plus.com 06.07.04, 01:56 hej hayes to zachodni daleki londyn tzw. greater london czyli nie samo centrum, jest to jakaś czwarta a może nawet piąta strefa niedaleko southall, hounslow i lotniska heathrow metro tam już nie dochodzi, ale jest pociąg i są autobusy middlesex to nazwa hrabstwa, w którym hayes jest położone, część hrabstwa znajduje się w greater london a część poza nim powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gryka1 Re: hej Londkowcy IP: 5.2.* / *.chello.pl 06.07.04, 12:56 Piękne dzięki Agnieszko. Odpowiedz Link Zgłoś