Gość: Renka IP: *.home.cgocable.net 26.04.02, 08:34 Ten sam styl, zaczepno przesmiewczy i glupawy.Cycek, przyznaj sie, volny jestes, czy jeszcze siedzisz z tym pokoju bez klamek i tylko pozwolili ci do kompa usiasc raz na dobe(za dobre sprawowanie)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cycek Re: od kiedy volny jest cycek ? IP: *.dsl.lsan03.pacbell.net 26.04.02, 08:39 Gość portalu: Renka napisał(a): > Ten sam styl, zaczepno przesmiewczy i glupawy.Cycek, przyznaj sie, volny > jestes, czy jeszcze siedzisz z tym pokoju bez klamek i tylko pozwolili ci do > kompa usiasc raz na dobe(za dobre sprawowanie)? O co tobie lata I-renka?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: od kiedy volny jest cycek ? IP: *.home.cgocable.net 26.04.02, 08:41 Cycek, nadajezs z adresu volnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cycek Re: od kiedy volny jest cycek ? IP: *.dsl.lsan03.pacbell.net 26.04.02, 08:42 Gość portalu: Renka napisał(a): > Cycek, nadajezs z adresu volnego. Masz na mysli na uwiezi czy na luzie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sar Eee tam, volny byl programowo pozytywny IP: *.prem.tmns.net.au 26.04.02, 09:37 I czytywak dr Murphy, pewnie tez Luize Hey, Cycek to totalny negatyw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cycek Re: Eee tam, volny byl programowo pozytywny IP: *.dsl.lsan03.pacbell.net 26.04.02, 10:03 Gość portalu: Sar napisał(a): > I czytywak dr Murphy, pewnie tez Luize Hey, Cycek to totalny negatyw. Co??-negatyw! Pod jakim wzgledem? Ja promienny i superoptymistyczny cycus??!!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sar Re: Eee tam, volny byl programowo pozytywny IP: *.prem.tmns.net.au 26.04.02, 10:07 Znajdz posty Volnego, to zobaczysz, co to znaczy byc pozytywny. A co do ciebie to bardzo prezentujesz sie tu bardzo negatywnie negatywnie, albo moze mi sie zdaje. Nie przejmuj sie, cycus! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cycek Re: Eee tam, volny byl programowo pozytywny IP: *.dsl.lsan03.pacbell.net 26.04.02, 11:08 Gość portalu: Sar napisał(a): > Znajdz posty Volnego, to zobaczysz, co to znaczy byc pozytywny. > A co do ciebie to bardzo prezentujesz sie tu bardzo negatywnie negatywnie, albo > > moze mi sie zdaje. Nie przejmuj sie, cycus! A co ty zyd?? Ze cycka nie lubisz albo jakis ich fan? Odpowiedz Link Zgłoś
volny_ spokojnie ja caly czas jestem VOLNY 27.04.02, 09:08 Ale sie ubawilem musialem naprawde trafic raczka w punkt bo sedzia odlicza ja do tej pory. Co do mojej postawy jestem bardziej pozytywny bo nie czytam bzdur raczki sama prawda zawsze VOLNY Gość portalu: cycek napisał(a): > Gość portalu: Sar napisał(a): > > > Znajdz posty Volnego, to zobaczysz, co to znaczy byc pozytywny. > > A co do ciebie to bardzo prezentujesz sie tu bardzo negatywnie negatywnie, > albo > > > > moze mi sie zdaje. Nie przejmuj sie, cycus! > > A co ty zyd?? > Ze cycka nie lubisz albo jakis ich fan? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: spokojnie ja caly czas jestem VOLNY IP: *.home.cgocable.net 27.04.02, 09:15 Trarararara, volny to ja bylem , ale sie w cycek zmienilem Odpowiedz Link Zgłoś
ad12 Re: spokojnie ja caly czas jestem VOLNY 02.05.02, 02:59 Gość portalu: Renka napisał(a): > Trarararara, volny to ja bylem , ale sie w cycek zmienilem o glupia renka a juz za toba tesknilam !! Odpowiedz Link Zgłoś