canadian 07.09.02, 20:12 Zapraszam do dyskusji nad szurnietymi Polkami z Warszawy i Krakowa. Przeciez one obydwie sa niezle pierdolniete! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: drapieznik Re: Walniete Dorota i Marcee IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.02, 20:17 czesc canadian Ja juz napisalem jako yonder co sadze o tej szmacie marcee. ZCepia sie kazdego fiuta bo chce sie szmata pzreflancowac do USA. jasna sprawa chodzi jej o WYJAZD !! Uwazaj Aniutek na te kurwe. Wez od niej moze poswaidzcenie jakies notarialne jak bedziesz w Krakowie bo inaczej to znowu sie wrobisz jak ze Studentem... Odpowiedz Link Zgłoś
canadian Re: Marcee 07.09.02, 20:19 Ja lubie i umiem zaklnac i napisac wulgarnie ale tobie nie dorastam do piet walnieta kobieto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pelen podziwu Re: Walniete Dorota i Marcee IP: *.dip.t-dialin.net 07.09.02, 20:22 ja oboje bardzo lubie, kobiety maja jaja i juz. a ty canadian jestes pierdolniety i chuj! Odpowiedz Link Zgłoś
lolo27 Re: Walniete Dorota i Marcee 07.09.02, 20:26 Gość portalu: pelen podziwu napisał(a): > ja oboje bardzo lubie, kobiety maja jaja i juz. > > a ty canadian jestes pierdolniety i chuj! <>Czy uczysz sie juz w kolejowej? Odpowiedz Link Zgłoś
canadian Re: Walniete Dorota i Marcee 07.09.02, 20:28 spierdalaj na szczaw esesman do Bittburga nad mogilami kolegow plakac Odpowiedz Link Zgłoś
marcee_ma_ciote Re: Walniete Dorota i Marcee 07.09.02, 20:33 canadian napisał: > spierdalaj na szczaw esesman do Bittburga nad mogilami kolegow plakac Ty durny kanadyjski cwelu, wez sie wyj......! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pelen podziwu Re: Walniete Dorota i Marcee IP: *.dip.t-dialin.net 07.09.02, 20:36 canadian chuju jebany idz sie pierdol z pingwinem! Sieg Heil! Odpowiedz Link Zgłoś