szmaciarski 09.10.06, 02:56 Podobno jestem. Co to znaczy ? Prosze o szczegolowe wyjasnienia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zorbathegreek Re: Dlaczego ja jestem "kagan"? 09.10.06, 03:11 Czemu wy macie te kompleksy na tle kagana? Odpowiedz Link Zgłoś
harlista Re: Dlaczego ja jestem "kagan"? 09.10.06, 15:49 zorbathegreek napisał: > Czemu wy macie te kompleksy na tle kagana? Napewno ja nie mam. No podstawie obserwacji sadze ze nie jest to kompleks. To raczej skrot myslowy - stereotyp. kagan = pieniacz, forumowy kretyn, generalnie "zero", nikt kogo moznaby traktowac z respektem i na powaznie. Skad to sie wzielo - nie wiem. Zbyt krotko jestem na tym forum Odpowiedz Link Zgłoś
unaswameryce Re: Dlaczego ja jestem "kagan"? 09.10.06, 16:28 No podstawie obserwacji sadze ze nie jest to kompleks. To raczej skrot myslowy > - > stereotyp. > kagan = pieniacz, forumowy kretyn, generalnie "zero", nikt kogo moznaby > traktowac z respektem i na powaznie. > Skad to sie wzielo - nie wiem. Zbyt krotko jestem na tym forum przeciez to wypisz wymaluj zoopa!!! zoopa zachwycila mnie twoja osoba i przejzalem kilka twoich postow stary ile ty lat spedziles w wiezieniu bo takiej grypsery to sie chyba w normalnym zyciu nauczyc nie da. A zapomnialem ty pewnie wiezniem politycznym byles he he. Odpowiedz Link Zgłoś
drabiniasty Re: Dlaczego ja jestem "kagan"? 09.10.06, 18:59 Badz sobie doopku kim chcesz.... wisi nam to rowno. Odpowiedz Link Zgłoś