anula-on-line 25.03.11, 17:02 Witam.Moje dziecko prawdopodobnie bedzie mialo leczony albo wyrywany ząbek.Jak to jest ze znieczuleniem?Mam duze obawy.Bede wdzieczna za odpowiedz. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martulkado Re: stomatolog 29.03.11, 20:15 U nas było już dwa razy borowanie i jedno rwanie, wszystko to bez znieczulenia. Przy wyrywaniu było dość dramatycznie, bo okazało się (po całej akcji), że korzeń był trzy razy dłuższy niż sam ząb, a była to mleczna jedynka. Dobry stomatolog z podejściem plus duuuża nagroda od wróżki zębuszki zadość uczyniły cierpienie. No i nie powiem- Synuś mój to zuch jeżeli chodzi o dentystę, ale od pierwszej wizyty miał dobre skojarzenia, bo każda wizyta w gabinecie powiększała zbiór auteko jedną sztukę. Powodzenia i nie martw się. Odpowiedz Link
kimchi12 Re: stomatolog 26.07.12, 16:41 proponuję kontakt z jakimś dobrym stomatologiem dziecięcym, na pewno wszystko będzie dobrze, dobry lekarz wie, co robi, nie bez powodu jest specjalistą www.moj-dentysta.pl/a1300526810pol-Stomatologia-dziecieca.html Odpowiedz Link
kimchi12 Re: stomatolog 26.07.12, 16:44 na tej stronie znalazłam jeszcze to www.moj-dentysta.pl/a1300537957pol-Gaz-rozweselajacy.html nie korzystałam, ale wierzę, że jest skuteczne! :) Odpowiedz Link