ypsi79 25.08.07, 10:33 proponuję 12:30 (bo ok. 14 muszę się zbierać co by pozałatwiać parę spraw domowych) miejsce: Park Wilsona, trawa za amfiteatrem :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwett27 Re: Poznań - chustujemy w poniedziałek (27.08) 25.08.07, 12:44 Raczej nie miałam okazji wczesniej zwiedzac Parku Wilsona ale mysle ze znajde amfiteatr:):):) Chuste juz mam!!!!! Dziaisj byl pierwszy spacer:):) Odpowiedz Link
ypsi79 Re: Poznań - chustujemy w poniedziałek (27.08) 25.08.07, 18:12 Super! Zatem do poniedziałku juz dobrze opanujesz wiązanie :P Odpowiedz Link
novaaga Re: Poznań - chustujemy w poniedziałek (27.08) 26.08.07, 10:44 12.30 brzmi idealnie, więc przybędziemy...zachustowani pozdr.aga Odpowiedz Link
truscaffka Re: postaram się być n/t 26.08.07, 21:51 hej hej!!właśnie wróciłam z urlopu,chusta spisała się rewelacyjnie, a ze mieszkam obok parku i na jednym spotkaniu już byłam,to i na tym postaram się być:))) Odpowiedz Link
truscaffka Re: postaram się być n/t 27.08.07, 16:38 no i nie dotarłam...tak się zaangażowałam w rozpakowywanie, że ani się obejrzałam, a zrobiła się 14...za to przed chwilą spotkałam w parku ypsi i przynajmniej sobie jej hoppa mogłam pomacać:)) Odpowiedz Link
ypsi79 Re: postaram się być n/t 27.08.07, 20:58 a ja twojego girasolka :D milusi jest... Odpowiedz Link
vipunia Re: Poznań - chustujemy w poniedziałek (27.08) 27.08.07, 10:48 Dla mnie 12.30 dzisiaj brzmi OK. Chociaz ok. 13 powinniśmy zaliczyć karmienie :) Zatem oboje z Maksem szykujemy sie na dzisiejsze spotkanie :) Odpowiedz Link
vipunia zdjęcia 28.08.07, 20:56 Chcę wysłać mailem, bo na WWW nie wrzucam bez Waszej zgody :) Przepraszam, ale trochę mi się wszystkie pomieszałyście :)) więc pytam komu wysłać? Odpowiedz Link
ypsi79 Re: zdjęcia 28.08.07, 22:08 Ja (brunetka, co się spóźniła) proszę zdjęcia na ypsi79@gazeta.pl Odpowiedz Link
vipunia wyborcza 28.08.07, 21:23 zdjecie ma się ukazać na dniach, ale Pani z Gazety pyta kto był, bo sobie nie spisała cyt.:" > potrzebne sa mi imiona fotografowanych pan. > > Moze i Pani tam by3a ? Glownie chodzi mi o drobna brunetke w > czerwieni pomagajaca zawiazac chuste poczatkujacej blondynce:)) wiec piszcie szybko... czy chodzi o iwett i gingerr? Odpowiedz Link
ypsi79 Re: wyborcza 28.08.07, 22:05 Brunetka - Anifloda Blondynka - Iwett Jasny gwint, że też się spóźniłam na te foty medialne ;) vipunia napisała: > zdjecie ma się ukazać na dniach, ale Pani z Gazety pyta kto był, bo sobie nie > spisała > > cyt.:" > > potrzebne sa mi imiona fotografowanych pan. > > > > Moze i Pani tam by3a ? Glownie chodzi mi o drobna brunetke w > > czerwieni pomagajaca zawiazac chuste poczatkujacej blondynce:)) > > wiec piszcie szybko... czy chodzi o iwett i gingerr? > > > Odpowiedz Link
vipunia Re: wyborcza 28.08.07, 23:06 oo dzięki niestety, nastepnym razem podam że bedziemy później :P Odpowiedz Link
novaaga Re: Vipuniu! 29.08.07, 10:03 halo, to ja poproszę zdjęcia :) na gazetowego ... mogą też być gdzieś upublicznione, a od dziesiaj przeglądam wyborcze u mojego zaprzyjaźnionego pana z kiosku pozdr.aga Odpowiedz Link
vipunia wysylam 29.08.07, 11:24 wysylam juz od wczoraj, chyba zacznę po 1-2 wysylac :) a co do pana z kiosku to daj znać jak tylko zauwazysz:) Odpowiedz Link
maria_ach Re: Poznań - chustujemy w poniedziałek (27.08) 28.08.07, 23:11 szkoda, jasny gwint, że nam się nie udało być. za rzadko odwiedzam forum. muszę się poprawić ;) Odpowiedz Link
iwett27 Re: Poznań - chustujemy w poniedziałek (27.08) 29.08.07, 09:27 Dziewczyny najmocniej przepraszam jesli którąś uraziłam wystawiajac zdjecia z naszego spotkania na forum publiczne:( Zasugerowałam sie innymi postami równiez z takich spotkań i nie widziałam w tym nic złego. Gdybyscie chciały fotki to poproszę o maile. Jeszcze raz wielkie przepraszam!!!!!!! Odpowiedz Link
novaaga Re: Poznań - chustujemy w poniedziałek (27.08) 29.08.07, 10:05 no co Ty, chyba żadna z nas nie ma nic przeciwko upublicznianiu, przynajmneij mnie to zupełnie nie przeszkadza,, :) a gdzie są te zdjecia ? pozdr.aga Odpowiedz Link
anifloda Re: Poznań - chustujemy w poniedziałek (27.08) 29.08.07, 10:07 No już stało się trudno :-) (ja z zasady swoich i dziecka w sieci nie umieszczam), ale nie wiedziałaś przecież. Też poproszę o fotki na gazetowego i mogę wysłać te pięć moich które zrobiłam w przerwach między uganianiem się za potomstwem. Zresztą z poprzedniego spotkania też są i nie wiem nawet kto na nich jest Odpowiedz Link