padthai 17.04.08, 20:59 wszysktie wzory didymosow na jednej stronie - wreszcie www.birdiesroom.com/DIDYMOS-Swatches.aspx Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamy-przytulamy Re: didymos jak na dloni 17.04.08, 21:13 no śliczne :) i jakie praktyczne! Odpowiedz Link
ktosia77 Re: didymos jak na dloni 17.04.08, 22:24 Znam i bardzo lubie te stronke :) Ale juz sa pare kolorow w plecy ;) flamingo, papaya, eis, ziegelrot, gletscher, millefiori roz z jedwabiem Odpowiedz Link
petisu Re: didymos jak na dloni 17.04.08, 22:57 Popatrz w kolumnie po prawej stronie. Nie mają tylko tych ostatnich nowości. Odpowiedz Link
ktosia77 Re: didymos jak na dloni 18.04.08, 10:05 Aaaa, zeczywiscie...zwracam honor :)) Odpowiedz Link
donkaczka Re: didymos jak na dloni 18.04.08, 20:09 nie tylko najnowszych, niektorych starszych tez nie ma na pierwszy rzut oka brakuje nino springgreen, orange (creamsicle), altarosa indio kelly green tez nie widze ale fakt ze chyba najwiekszy zbior limitowanych serii na fotkach maja Odpowiedz Link
padthai Re: didymos jak na dloni 18.04.08, 10:08 kilka razy juz wchodzilam i sie przygladalam i przygladalam jak w sklepie z cukierkami :P ta strona naprawde zacheca do kupienia chusty Odpowiedz Link
wegielek Re: didymos jak na dloni 18.04.08, 13:00 lagunowe elipsy, czerwone ptaki i hotrtensja to moje faworytki. a juz myslalam, ze zadna chusta mnie nie zachwyci. glupia bylam, oj glupia, po co ja na te strone wchodzilam... Odpowiedz Link
milorzab Re: didymos jak na dloni 19.04.08, 02:13 Jest nawet kolor dla mnie, ginkgo czyli milorzab ;) Odpowiedz Link
martina.15 Re: didymos jak na dloni 19.04.08, 02:19 hehe fajne skojarzenie- ja ostatnio wypatrzylam cudowna suknie slubna, Martine ;P ale co Ty o tej porze na necie robisz? ;P Odpowiedz Link