Dodaj do ulubionych

Moje wytypowane Autorytety

19.06.05, 00:30
Ostatnio dużo mówi sie o autorytetach ktorych musimy sie słuchac bądz
wzorować.Proponuję stworzyć listę tych autorytetów na których mozemy sie
powoływać:1)Maria Szyszkowska -kandydat na prezydenta 2)Władek Frasyniuk3)
Jurek Urban 4)Tadek Mazowiecki 5)Bronek Geremek 6)Władek Bartoszewski 7)
Aleksander Kwaśniewski i jego żona 8)Marek Siwiec 9)Józek Oleksy 10)Tomasz
Nałęcz 11)Jaruga Nowacka ,,,,,,,a resztę autorytatywnych "innaczej" dopiszcie
sami
Obserwuj wątek
    • wanda43 Re: Moje wytypowane Autorytety 19.06.05, 16:57
      Twoj stan umyslowy wskauje,ze twoim autorytetem mogą byc tylko kaczory albo
      Ruman.Berecik pewnie za maly i w glowke uciska.
      • duxes Re: Moje wytypowane Autorytety 19.06.05, 20:32
        Ja bym was wszystkich lał!!
        • obserwatorka15 Re: Moje wytypowane Autorytety 19.06.05, 21:00
          duxes napisał:
          > Ja bym was wszystkich lał!!

Dlaczego wszystkich??? Nie wszystkim przecież się należy!
          • duxes Re: Moje wytypowane Autorytety 19.06.05, 23:37
            Może i nie wszystkich ale w wiekszości!i w ogóle gdy czytam to forum to wydaje
            mi się ,że niektórzy nie mają nic poważniejszego do pisania[roboty]...
    • maciong1 Re: Piszeta????Czy nie???? 20.06.05, 22:59
      Widzem że nie mata wogóle zdania w polityce i nic nie obstawiata.....To moze
      podciongne dalej te liste autorytetów....dalej niech bedzie Michnik,TUSK,Rokita
      Jan Maria Władysław,......a reszte dopiszta i nie kompromitujta sie
      • kogut15 Re: Piszeta????Czy nie???? 21.06.05, 21:23
        Wielka polityka? Po co o tym? Gdy na własnym podwórku wstyd i zgroza...

Borowska-Krupkowska, Dabrowski, Radziszewski to sa dopiero "autorytety" :/

Precz z takimi ludźmi! Kto jest ze mną?
        • maciong1 Re: Piszeta????Czy nie???? 21.06.05, 21:43
          Napewno komuniści tak ,są z tobą Kogucie ale ja juz odpadam bom dawno juz nie
          komuszyna ino pożondny chłop ze mnie.....A może kobita...Tyleśta juz tu
          bełkotów wypisywalista ze juz sam niewiem kim jestem.Alzhaimer mnie atakuja
          albo inne licho uderza po rozumie .Grom jasny wie.Ale masz rację Kogucie i drzj
          się że precz z Polakami!!!!!Do grona autorytetów dopisac nalezy cały te pe es
          bo tam tylko mozna zacnych Towarzyszy siem doszukać.Proletariusze Łączta mnie
          siem!!!!
          • kogut15 Re: Piszeta????Czy nie???? 22.06.05, 08:34
            Komuniści nie mogą być... Przecież ja wymieniam teraz tych, którzy bronią, jak
            tylko potrafią własności, którą miasto otrzymało przez komunistyczną
            konfiskatę... Ale dle tych ludzi to chyba cel uświęca środki... co? Ważne, że
            to miasta... a że "żydzi" się o to upominają, a "komuniści" im pomagają, to
            trzeba bronić! Tak jest... przecz z "żydami", "komunistami" i niech żyją sądy
            stalinowskie... To jest rozumowanie niektórych spośród państwa radnych.
    • maciong1 Re: Moje wytypowane Autorytety 21.06.05, 21:55
      Oczywiście ile ludzi tylu może byc autorytetów.Jak widac nie piszeta ani tych
      autorytetów których jo wymienił ani tych antyautorytetów.....Co z wami
      ludziska ,niebawem wybory a ja tu sondasz prowadze wiec pokażta co zwyciezy?Czy
      unia wolnosci vel demokraci .pl a moze po czy samaobrona?
    • maciong1 Re: Moje wytypowane Autorytety 23.06.05, 09:26
      Lista moze byc długa szczególnie wtedy kiedy dołączymy wszystkie znaczące
      postacie zs sfery polityki tych których dotknął komunizm i tych co z nim
      walczyli.Od pis poprzez po ,uw ,pd,az po sld czy samaobronę
      • kogut15 Re: Moje wytypowane Autorytety 23.06.05, 15:02
        A Pani Maciong1 nadal głucha na moje wypowiedzi... cóż... wygląda na to, że
        prawdziwe jest stwierdzenie, że prawda w oczy kole...

Moim prywatnym ulubieńcem jest radny Z. Dąbrowski... Szkoda, że nie miałem
        okazji temu Panu powiedzieć, co o nim naprawdę sądzę... Przypuszczam, że nie
        będe miał, bo nie chodze ostatnio na sesję... Wystarczy mi tych siwych włosów,
        które mam... nie potrzebuję dodatkowych...

A swoją drogą, słyszałem, że radna Borowska także ostatnio unika sesji...
        czyżby przejżała na oczy i wystraszyła się wreszcie swojego elektoratu? Już
        przestała uważać, że od wyborów do wyborów ludzie są nie tylko bezkształtną
        masą? :] Cóż mogę rzec... za późno Pani radna... za późno. W moich oczach już
        Pani straciła resztę szacunku i jest to nieodwracalne... :]
        • maciong1 Re: Moje wytypowane Autorytety 23.06.05, 18:10
          A to niedobrze Kogucie bo szanować powinieneś każdego człowieka,nawet samego
          siebie.Buziaczki Ci posyłam Kogutku.Ale tu wątek o autorytetach a nie o jakimś
          Dąbrowskim.Tu jest lista wzorów intelektualistów ogólnopolskiego zasięgu.
          • kura31 Re: Moje wytypowane Autorytety 24.06.05, 00:21
            Masz całkowitą rację, powinniśmy mówić o autorytetach krajowego zasięgu, a nie
            o naszych lokalnych.Zblizają sie przecież wybory. Słyszałam dziś w sklepie
            mięsnym, że jakiś pan o takim samym jak ty nazwisku podobno ma kandydować na
            prezydenta, ale nie chce sie na to zgodzić pan Bubel, bo oni są w tej samej
            partii o orientacji narodowej. /zapomniałam w jakiej/.Czy to chodzi o ciebie?
            Przyznaj się , nie bądż taki skromny. Ja myślę, że wszyscy cię poprzemy. Ja
            pierwsza. MACIONG 1 NA PREZYDENTA!Nie bedzie żle.
            • alf.net Czyżby zgodnie z moją radą...... 24.06.05, 01:44
              Maciong zamieniła sobie nicka na....kurę????? Bo i styl i poglądy jakby te
              same, no nie?
              • maciong1 Re: Maciong 1 na prezydeta???.. 24.06.05, 22:13
                Pierwsze słyszę ze mam kandydować a i żadnego Bubla nie znam i nie należe do
                jego partii.Coś kuro wiesz że gdzieś dzwoni ale to nie tu....A może o kim
                innym tak nawijasz.Jeśli masz na myśli innego Macionga to z racji mojego nika
                też go popieram i jak wystartuje to go poprzem!!!!
                • kura31 Re: Maciong 1 na prezydeta???.. 24.06.05, 22:31
                  NIe bądż taki skromny. Co to za różnica któren Maciong na prezydenta
                  • obserwator.2236 Re: Maciong 1 na prezydeta???.. 25.06.05, 07:19
                    kura31 napisała:

> NIe bądż taki skromny. Co to za różnica któren Maciong na prezydenta

Pewnie, że nie ma różnicy czy Maciong 1, czy kura...I tak Halinka prezydentem
                    nie będzie i już!
              • kura31 Re: Czyżby zgodnie z moją radą...... 24.06.05, 22:22
                Alfie kochany, ja sobie nic nie zmieniłam, ja jestem kura i nie mam stylu ani
                pogladów. Raz tak, raz siak, jak Maciong 1 i jak wiatr zawieje.I dlatego on
                jest moim faworytem na prezydenta.To jest strzał w "10". Alfie zostań szefem
                sztabu wyborczego, tak będzie najlepiej.Tylko zapomniałam zapytać Macionga 1,
                czy się zgadza, a to podstawowa sprawa.Maciongu 1,czy ty się zgadzasz? Ja mam
                mnóstwo znajomych w różnych kurnikach, wszyscy zagłosujemy na ciebie. Kogut
                też, zobaczysz, że tak będzie.Z wrażenia zaraz zniosę trzecie dziś jajko.Chyba
                muszę zacząć się oszczędzać i unikać kogutków. Sio!
            • obserwator.2236 Re: Moje wytypowane Autorytety 25.06.05, 07:14
              kura31 napisała:

> Masz całkowitą rację, powinniśmy mówić o autorytetach krajowego zasięgu, a
              nie
              > o naszych lokalnych.Zblizają sie przecież wybory. Słyszałam dziś w sklepie
              > mięsnym, że jakiś pan o takim samym jak ty nazwisku podobno ma kandydować na
              > prezydenta, ale nie chce sie na to zgodzić pan Bubel, bo oni są w tej samej
              > partii o orientacji narodowej. /zapomniałam w jakiej/.Czy to chodzi o ciebie?
              > Przyznaj się , nie bądż taki skromny. Ja myślę, że wszyscy cię poprzemy. Ja
              > pierwsza. MACIONG 1 NA PREZYDENTA!Nie bedzie żle.

Maciong 1 chyba na prezydentową...Halinko droga!
              • kogut15 Re: Moje wytypowane Autorytety 27.06.05, 10:00
                Widzę, że nie było mnie parę dni, a już mam konkurencję na rynku drobiowym... A
                to ci jaja :] Prawie jak na sesjach rady miasta...
                • krzysztofus Re: Moje wytypowane Autorytety 03.02.06, 00:22
                  kogut15 napisał:

> Widzę, że nie było mnie parę dni, a już mam konkurencję na rynku drobiowym...
                  A
                  >
                  > to ci jaja :] Prawie jak na sesjach rady miasta...
                  Kogut, wpadnij na Forum Sulejówek net i zrób tam porządek z kogutem Toma2
                  • kura31 Re: Moje wytypowane Autorytety 04.02.06, 21:43
                    Kokogut Toma 2 jest przewodnikiem stada. Ślepy co prawda na jedno okoko , ale
                    jeszcze krzepki i zaprawiony w bojach.A poza tym jest moim wielbicielem.Nie
                    podpuszczaj więc Kokogutka 15-go, bo o podwójną kokontuzję nie trudno.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka