eleo-noe 17.10.07, 21:45 jak w temacie, slub grudzien 2007:) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inkageo Re: prosze poleccie mi sprawdzonego dj'a 18.10.07, 09:52 Ja jestem bardzo zadowolona z Łukasza Basty: www.bastaprowadzi.pl/main1.htm Odpowiedz Link
eleo-noe Re: prosze poleccie mi sprawdzonego dj'a 18.10.07, 23:38 Bardzo Ci dziekuje Inko za namiary - juz sie z nim skontaktowalam. Jesli bede miala jakies pytania pozwole sobie jeszce napisac. Pozdrawiam i gratuluje slicznego welonu (wczoraj przejrzalam ten watek), papatki Odpowiedz Link
tcieslak Re: prosze poleccie mi sprawdzonego dj'a 19.10.07, 13:22 dj który grał u moich znajomych na weselu przed dwoma tygodniami. Tomek 508289786. Było super! Doskonała muzyka, a do tego supe konferancjerka Odpowiedz Link
eleo-noe Re: prosze poleccie mi sprawdzonego dj'a 22.10.07, 15:54 Dziekuje, jeszcze dzisiaj zadzwonie. Odpowiedz Link
kasia_edi Re: prosze poleccie mi sprawdzonego dj'a 25.10.07, 22:01 polecam ziutka wieczorskiego z radia kolor. wesele bylo bardzo udane :) jesli chcesz poszukam jego numeru. Odpowiedz Link
eleo-noe Re: prosze poleccie mi sprawdzonego dj'a 27.10.07, 17:20 Bylabym zachwycona taka pomoca:) Jestem juz umowiona z dwoma poleconymi, ale nie wszystko mi odpowiada - moze to ten idealny dla mnie;) Dziekuje Odpowiedz Link
kasia_edi Re: prosze poleccie mi sprawdzonego dj'a 31.10.07, 21:18 przepraszam, ze tak dlugo zajelo mi znalezienie numeru ;) ziutek wieczorski z radia kolor 605 936 609. powodzenia! Odpowiedz Link
mychy2 POLECAM DJ'A BASTE! DO ADRIANNNA79 03.11.07, 19:01 przede wszystkim DJ BASTA nie grał na twoim weselu! to dlaczego Go odradzasz? wiesz jak pracuje? tak się składa że wiele razy pracowałam z Dj Bastą, myślę że nie znajdziesz na Jego temat złych opinii!!! niestety byłam również w pracy na twoim weselu i dokładnie wiem co się na nim działo!!! jeżeli uważasz że było nieudane to ciekawe dlaczego? ja znam odpowiedź tak samo jak ty! więc nie powinnaś wypisywać takich głupstw! pozdrawiam Odpowiedz Link
adrianna79 Re: POLECAM DJ'A BASTE! DO ADRIANNNA79 03.11.07, 20:56 nie polecam dj'a baste bo nie podoba mi sie jego etyka szacunku klienta - nic dodac nic ujac. ja kontakowalam sie z nim dwa miesiace przed slubem zeby z nim sie dogadac a tu nich. ale chyba polacy sa przyzwyczjeni do kiczowatowego traktowania. niestety nie uwazam ze to co zaplacilam bylo tego warte!!!! a obiecano mi o niebo wiecej!!!! niestety moi goscie - szczegolnie amerykanscy troche narzekali na dj'a - na jego podjescie do zabawy i szczegolnie to ze przyprowadzil jakiegos kolesia i byll ubrany jakby szedl na ryby! tragedia!!!! na pewno nie chcialabym go na moim weselu jeszcze raz. takie jest moje zdanie... i zaluje ze go mialam.. tak wiec odradzam go na wesele miedzynarodowe - a polacy byle czym sie zadowola... Odpowiedz Link
mychy2 POLECAM DJ'A BASTE! DO ADRIANNNA79 03.11.07, 22:32 adrianno, ale jeszcze raz napisze to samo- na twoim weselu nie grał dj basta! tak się składa że prowadzę firmę organizującą imprezy i wiele razy Go zatrudniałam (również na wesela międzynarodowe)nigdy nie było zastrzeżeń a wręcz przeciwnie. W dniu Twojego wesela Basta grał "U Wolaka", wiem to, bo sama Go zatrudniałam:))) Twoje wesele prowadził dj Konradoo, polecony przeze mnie. Szkoda że oczerniasz zupełnie niewinnego człowieka. Odpowiedz Link
adrianna79 Re: POLECAM DJ'A BASTE! DO ADRIANNNA79 03.11.07, 23:48 hmm... wiesz, ale tak sie sklada ze ja podpisalam umowe z dj'em basta.. jezeli chcesz to przesle tobie kopie umowy.... u nas gral jego wspolpracownik i on "raczyl glowa" za niego.. jednak w sposob w jaki nas traktowal przed weselem i po weselu nie zostawia nic do zyczenia.. nie polecam ani dj'a baste ani jego wspolpracownikow! Odpowiedz Link
adrianna79 Re: POLECAM DJ'A BASTE! DO ADRIANNNA79 03.11.07, 23:50 chyba mnie mylisz z kims innym... wiem ze w palacu w ktorym mielismy wesele odbywalo sie drugie wesele to moze i tam tej dj gral. u nas byl koles od basty... koniec tematu. Odpowiedz Link
mychy2 POLECAM DJ'A BASTE! DO ADRIANNNA79 04.11.07, 09:20 dokładnie koleś Basty, nie Basta! i faktycznie temat zamknięty... pozdrawiam Odpowiedz Link
adrianna79 NIE POLECAM DJ'A BASTE! 04.11.07, 12:16 TEZ POZDRAWIAM :-).. WIESZ MOJ MAZ SAM PRZYZNAL ZE DJ NA WESELU NA DOLE PALACU LEPIEJ GRAL NIZ U NAS. MY MUSIELISMY ZMUSIC JEGO ZEBY ZAGRAL NASZA PIERWSZA PIOSENKE! MOZE SAM BASTA NIE JEST WINIEN ZE JEGO WSPOLPRACOWNIK NAWALIJ, JEDNAK NIE JESTEM ZADOWOLANA Z JEGO PODEJSCIA DO MNIE JAKO KLIENTA, A TEGO DRUGIEGO DJ'A TO MAM NADZIEJE ZE KIEDYS ZWOLNI, BO PSUJE MU REPUTACJE. JA NA PEWNO GO NIGDY NIE WEZME I MOJE KUMPELE TEZ NIE - A SZKODA.... Odpowiedz Link
inkageo Re: NIE POLECAM DJ'A BASTE! 06.11.07, 12:38 Adrianno nie rozumiem dlaczego nie podasz imienia i nazwiska DJ-a który grał u Was i zawiódł. Całą odpowiedzialność zrzucasz na Łukasza, bo on Wam go polecił i to rozumiem, ale inni mogą nie wiedzieć o kogo chodzi. U nas Łukasz był z Patrykiem (obaj mieli długie spodnie i koszule z kołnierzykami), nie znam innego współpracownika Basty, więc nie wiem o kim piszesz.. My mieliśmy ustaloną długą listę utworów, wszystko było zawarte w szczegółowym scenariuszu, który dostaliśmy do akceptacji tydzień przed imprezą. Tam było wszystko krok po kroku rozpisane i tak należy ustalać szczagóły przyjęcia, żeby nie było niedomówień. Odpowiedz Link
inkageo Re: NIE POLECAM DJ'A BASTE! 06.11.07, 12:41 Fotografowie, których chcieliśmy mieć na ślubie mieli zajęty nasz termin i polecili nam kogoś innego, ale ja dokładnie sprawdziłam jego zdjęcia i nawet gdyby nas zawiódł, to nie miałabym pretensji do polecających, bo to przecież nasz świadomy wybór i nasza decyzja.. Oni tylko chcieli pomóc.. Odpowiedz Link
deejayjoker Re: prosze poleccie mi sprawdzonego dj'a 03.11.07, 12:52 Witam!!! Do zaoferowania mam dla Państwa profesjonalną obsługę imprez okolicznościowych. Pracujemy na nowym, bardzo wysokiej klasy sprzęcie .Dysponujemy profesjonalnym nagłośnieniem firmy KME, skanerami ROBE, konsoletą PIONEERA, mikrofonami bezprzewodowymi SENNHEISER oraz innym sprzętem w zależności od potrzeb. Mamy długie doświadczenie w obsłudze imprez. Zajmujemy się tym od około 6 lat, gramy także w klubach od około 10 lat. Gramy każdy rodzaj muzyki. Z przyjemnością obsłużymy imprezę na powietrzu, jak i w pomieszczeniu. Naszą specjalnością są : - wesela - poprawiny - urodziny, imieniny - studniówki oraz półmetki - imprezy klubowe oraz dyskoteki - imprezy integracyjne dla firm - imprezy plenerowe - grille - imprezy sylwestrowe i karnawałowe - imprezy promocyjne oraz inne w zależności od potrzeb Klienta. Wystawiamy Faktury VAT. Jeżeli macie Państwo jakieś pytania lub oferty z pewnością każda rozpatrzymy. Kontakt: Tel. Andrzej Przytuła 508 110 150; 607 055 354 oraz mailowy : andrzej.trans@wp.pl Odpowiedz Link
lachelis Re: prosze poleccie mi sprawdzonego dj'a 06.11.07, 18:09 Ja też polecam wspomnianego już tutaj BASTĘ, swietnie prowadzi zabawe i robi to z szykiem. Odpowiedz Link