hareza.natalia 08.01.08, 19:26 hej! czy ktoś słyszał jakieś opinie na temat tego fotografa? za stanawiamy się nad nim...prosze o jakąś pomoc;) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moonlight_fotografia Re: fotograf JeyeR 09.01.08, 17:34 Zajrzyj na stronę foto.forumslubne.pl Tam są zarejestrowani fotografowie z całej Polski, a do ogłoszeń o poszukiwaniu fotografa mają dostęp tylko fotografowie reprezentujący wyższy od przeciętnego poziom. Pozdrawiam Odpowiedz Link
hareza.natalia Re: fotograf JeyeR 09.01.08, 19:52 dziękuje za pomoc... troche ciężko mi się znaleźć na tym forum..wsumie nic mnie interesującego niestety nie znalazłam:( Odpowiedz Link
belferka87 Re: fotograf JeyeR 18.05.15, 09:33 Hej. My z mezem byliśmy bardzo niezadowoleni z filmu. nie dosc , ze przekroczony został termin dostarczenia filmu, czyli na film czekalismy ponad 4 miesiące, to był on słabej jakosci , rozmazany, bez żadnych wstawek, po prostu żadnych, skrótów, teledysków, scenek. A pan jest dość drogi. Nie polecany. Odpowiedz Link
alma1512 Re: fotograf JeyeR 16.04.16, 10:15 My z mężem również jesteśmy bardzo niezadowoleni, nasi goście weselni zrobili filmiki dużo lepszej jakości używając smartfonów. Pan fotograf tłumaczył to niezapewnieniem przez parę młodą odpowiedniego światła na sali. Film został również oddany z opóźnieniem (łącznie 5 miesięcy po ślubie!). Po obejrzeniu materiału nie zapłaciłabym nawet połowy tej kwoty, jaką skasował. Odpowiedz Link