angelika8401 20.01.08, 22:13 poszukuję jakiegoś ciekawego autka do ślubu typu Warszawa, Garbus...może nawet jakaś limuzyna? coś w tym stylu. Macie jakieś namiary na wypożyczalnie fajnych i nie za drogich aut we Wrocławiu i okolicy? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarnycipa Re: auto do ślubu-Wrocław i okolice 14.05.08, 00:35 Mam świetne auto-chrysler pt cruiser cabrio.Jeżeli interesowalaby Panią moja oferta mogę wyslać zdjęcia na mejla.Kontakt do mnie: bdolzynski4@wp.pl Odpowiedz Link
robert_sawicki Re: auto do ślubu-Wrocław i okolice 29.05.08, 23:14 angelika8401 napisała: > poszukuję jakiegoś ciekawego autka do ślubu typu Warszawa, Garbus...może nawet > jakaś limuzyna? coś w tym stylu. Macie jakieś namiary na wypożyczalnie fajnych > i nie za drogich aut we Wrocławiu i okolicy? Witam. Mam do zaoferowania podróż samochodem marki Chrysler 300C dla Państwa Młodych z mozliwością wynajęcia jeszcze jednego samochodu marki Chrysler 300C Kombi ( dla rodziców Panstwa Młodych oraz na kwiaty i prezenty ). Oba samochody są czarne z bardzo dużą ilością chromowanych dodatków, jsanymi skórzanymi wnętrzami, oczywiście oba klimatyzowane. Naturalnie kierowcy dobrz ubrani i kulturalni. W związku z rozpoczęciem działalności w tej branży cena będzie atrakcyjna. Jeżeli chciałaby Pani obejrzeć samochód proszę o kontakt. Z przyjmnością zorganizujemy pokaz. Kontakt. Robert Sawicki mail: robert_sawicki@gazeta.pl tel. 0509 659 998, 0603 840 835 Pozdrawiam, a w przypadku niezainteresowania życzę wszystkiego najlepszego :) Odpowiedz Link
janimarty Re: auto do ślubu-Wrocław i okolice 07.07.08, 16:54 Proszę odwiedzić www.fotojanicki.republika.pl Tam są pojazdy zabytkowe Odpowiedz Link
janimarty Re: auto do ślubu-Wrocław i okolice 18.07.08, 09:07 Witam, wynajmujemy zabytkowe auta, obecnie w ofercie znajduje się przedwojenny Citroen B i Wartburg 311. Zapraszam do obejrzenia. Tel.+48784338678, jerzy.janicki@wp.pl, www.fotojanicki.republika.pl. Odpowiedz Link
viola220 Re: auto do ślubu-Wrocław i okolice 25.07.08, 12:30 Zobacz sobie na www.slubnysamochod.pl Odpowiedz Link
jaguarskoda Jaguar do ślubu 29.07.08, 20:56 Witam! Zapraszam do zapoznania się z ofertą wynajmu samochodów do ślubu, Jaguar XJ8 w złotym kolorze. www.limuzynynaslub.pl Odpowiedz Link
one.freedom Re: auto do ślubu-Wrocław i okolice 09.03.09, 21:50 z tego co przejrzałem parę ciekawych ofert się pojawiło. Jeżeli ktoś chce jeszcze poszerzyć swoją wiedzę, może zajrzeć na serwis www.CentrumWypozyczalni.pl do kategorii ślub lub motoryzacja. Pozdrawiam Odpowiedz Link