klapouchy_2007
11.11.11, 21:34
Jestem mamą dwojki dzieci - w wieku 6 i 8 lat. 3 lata po rozwodzie, od roku w związku z obecnym partnerem, mającym siedmioletnią córkę. Zawsze marzyłam o trójce dzieci. W pewnym sensie to marzenie mam spełnione, ale raz że mała jest z nami jeden dzień w tygodniu, dwa - czuję potrzebę zajścia w ciążę i wychowania kolejnego malucha. Mój partner nie planuje miec więcej dzieci...

(( Pozostaje mi liczyc na wpadkę jedynie

.
Ale do sedna: w styczniu dowiedzieliśmy się, że zona jego przyjaciela jest w ciąży. Bardzo to przeżyłam, że mnie to nie spotka, takie szczęście, itp. Jakoś to wszystko przeminęło, w październiku urodziło się dziecko - znowu pojawił się wielki smutek

. A przed chwilą mój M wrócił od mamy swojej córki z informacją że jest ona w ciąży... Łzy stanęły mi w oczach. Czuję że omija mnie wspaniałe uczucie zostania matką...

(( Od kilkunastu miesięcy zresztą zaglądam do wózków mnie mijających, śledzę fora, wszędzie dostrzegam kobiety przy nadziei

(( Mam 29 lat, synów urodziłam wcześnie - bardzo, bardzo ich chciałam. Teraz moje pragnienie bycia matką jest dojrzałe - wcześniej chciałam miec po prostu dziecko, teraz- chcę zostac matką, cieszyc się macierzyństwem

((. Nie umiem sobie sama z tym poradzic