beatrix13 14.03.07, 23:21 podróż Koleją Transsyberyjską i znowu dzisiejsze lotto odsunęło spełnienie w czasie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andreas.007 Re: marzy mi się 15.03.07, 00:51 nie lubie pociagami, moze dlatego, ze kiedys mialem chorobe lokomocyjna.... Ale Indie czy Peru... Boze jak ja bym chciał! ja musze! Moja przyjaciółka, zona kolegi, troche sie posypała ze zdrowiem i juz do Peru nie pojedzie... Nie chciałbym tez byc w takiej sytuacji, ze nie spełnie swoich marzen, bo za późno!!! Sprzedaje firme i jade! Odpowiedz Link
beatrix13 Re: marzy mi się 15.03.07, 07:39 jedź ,opowiesz mi kiedyś marzenia trzeba realizować ,doki jeszcze można, ja sobie o Machu Picchu poczytać mogę jedynie, od dzieciństwa we mnie tkwią marzenia podróżnicze, jako skutek zaczytywania się w Arkadym Fiedlerze i Kontynentach Odpowiedz Link
beatrix13 Re: marzy mi się 15.03.07, 07:49 kolejność marzeń ściętej głowy: 1.Kolej Transsyberyjska; 2.Orient Express; 3.Kenia; 4. Chiny; 5. Indie; 6. Japonia; 7. Australia; 8. Borneo; 9. RPA; 10. Peru; 11. Brazylia; 12. Chile; 13. Meksyk; 14. USA..... Fajnie jest mieć w pakiecie kablówki Travel Channel Odpowiedz Link