exman 15.06.07, 11:58 kurwa, piłeczka mi tu gdzieś wpadła. Nie widzieli państwo przypadkiem ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
exman Re: Sorry... 15.06.07, 12:36 Człowieku, ja się grzecznie pytam a ty mi tutaj ściemy waslisz z ping-pongiem jakimś. Więcej kurwa kultury człowieu ! Odpowiedz Link
andreas.007 Re: Sorry... 15.06.07, 12:40 no dobra, dobra o co te nerwy... JEST! Schowałem co by nie ukradli po prostu! Odpowiedz Link
exman Re: Sorry... 15.06.07, 12:48 To dawaj pan i nie ma sprawy. Gdzieś tu jakiś kibelek jest czy moge zrzucić paliwo do stawu ? Odpowiedz Link
andreas.007 Re: Sorry... 15.06.07, 12:59 panie do stawu to sie pan nie waz, mam tu taki kij, co go dostałem na droge, solidny... Kibelek jest na Forum Szczecin... Odpowiedz Link
exman Re: Sorry... 15.06.07, 12:59 I spitolił gdzieś gościu, w tym sweterku w serek ... chuj, podniosłem poziom oczka o 1 cm. Ale piłeczki to jużmi nie oddał. Oni wszyscy tacy są ? Odpowiedz Link
1.bazyl Re: Sorry... 15.06.07, 13:15 W sweterkach w serek tak, wszyscy... Nie ufaj facetom, Exman. Odpowiedz Link
exman Re: Sorry... 15.06.07, 13:31 Tak, chyba przestawię się na babeczki. Słuchaj no, jak już się tu napatoczyłaś, powiedz mi, co za goje podziurawili ten trawnik tak ? Nosz, normalnie przejść nie można żeby się nie wyglebić. Czego oni tu w ziemi "w tej ziemi" szukali ? Odpowiedz Link
beatrix13 Re: Sorry... 15.06.07, 14:30 exiu ,a Ty gdzie się łajdaczysz po cudzych trawnikach , u nas ,obok ogniska masz piłeczkę w dołku Odpowiedz Link
exman Re: Sorry... 15.06.07, 14:36 Wyraźnie widziałem jak tu wpadła, w końcu specjalnie ją tu wybiłem. Coś mi się widzi, że tu jakieś kurwa szemrane towarzystwo po krzakach się gzi. Porządnemu człowiekowi nawet szklanki wody nie dali ale piłeczkę jebli bez zmrużenia. Odpowiedz Link
beatrix13 Re: Sorry... 15.06.07, 14:57 kijem ich rozgonić trzeba,tym co Andreas podprowadził Odpowiedz Link
1.bazyl Re: Sorry... 15.06.07, 15:56 No, na wode u Andreasa to bym raczej nie liczyla na Twoim miejscu Chyba ze ognista... Cos mowil kiedys o jakiejs gruszkowce, ale chyba cala juz sam wypil. A po krzakach to Andreas kobiety zycia testuje, ale zadna chyba nie zapunktowala. Odpowiedz Link
andreas.007 Re: Sorry... 15.06.07, 16:12 nie gruszkówka, ale PIGWÓWKA! na owocu pigwy, duzo witaminy C i pije sie bez konsekwencji! I nie po krzakach, ale po hotelach testuje... prawda tylko, ze zadna jakos nie spełniła oczekiwan w niej (!) pokładanych! Co do wody, to raczej coca cola u mnie dostepna predzej... Piłeczka czeka... nie w dołku u Beatrix, ale do wyp(b)icia! Odpowiedz Link
1.bazyl Re: Sorry... 15.06.07, 16:31 > I nie po krzakach, ale po hotelach testuje... Dobra dobra, emerycie w stanie upadlosci Kieszonkowe z ZUS wydajesz na plyty, i potem tylko krzaki zostaja... Exman dobre oko ma. A ten trawniczek to czasem nie przy Gontynce, w towarzystwie Zony Pijaka? Odpowiedz Link