maracja 19.06.09, 16:58 Przyjmujecie nowych ? Tak sobie zajrzałam bo wszędzie gdzie nie popatrzę (a patrzę już od stycznia) to albo się kłócą o coś co było wcześniej albo jakaś sekta co nie przyjmuje nowych. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maracja Re: chorych z urojenia 19.06.09, 17:06 hmmm.... a czy to choroby psychiczne czy zwykła wątroba ?? Odpowiedz Link
exman Re: chorych z urojenia 19.06.09, 17:19 Na wątrobę to se trzeba ciężko popracować. Odpowiedz Link
maracja Re: chorych z urojenia 19.06.09, 17:24 exman napisał: > Na wątrobę to se trzeba ciężko popracować. ------------- Hej chyba już nie dam rady z wątrobą. Nikotyna zabije mnie lada dzień. Odpowiedz Link
alex-0_0 Re: chorych z urojenia 19.06.09, 17:21 im większy odskok od "normy" tym lepiej Odpowiedz Link
maracja Re: chorych z urojenia 19.06.09, 17:26 alex-0_0 napisała: > im większy odskok od "normy" > tym lepiej ------------- A co to "norma" ???? Jakaś definicja ??? Odpowiedz Link
bella1 Norma.... 19.06.09, 17:33 Ja nigdy tego slowa wczesniej nie slyszalam....he he he... Odpowiedz Link
exman Re: Norma.... 20.06.09, 14:56 NIEEEE , noszsz siostra Bea znowu ubiegła pana Ordynatora. Się plewi ten średni personel jak cholera, że nie nadążam z wyżynaniem. Odpowiedz Link
alex-0_0 Re: chorych z urojenia 19.06.09, 17:37 maracja napisała: > > A co to "norma" ???? > > Jakaś definicja ??? tutaj panuje samowola w definiowaniu .... Odpowiedz Link
maracja Re: chorych z urojenia 19.06.09, 17:40 Znam to. też kiedyś usiłiowałam znaleźć definicję słowa "normalny" ... nie znalazłam. Odpowiedz Link
bella1 Re: chorych z urojenia 19.06.09, 17:51 Pod rozwage ...O normie... Dzisiaj jade szosa....Podwojna linia ciagla....Niedaleko wsi natrafiam na szambiarke,ktora jedzie powoli,za nia trzy samochody...../ale bardzo krotko /...Smochody wymijaja szambiarke i pedza dalej....Ja - nienormalna - podazam dalej 'za'..., do momentu,az mozna bylo wyminac... Odpowiedz Link
exman Re: chorych z urojenia 19.06.09, 18:00 Normalnie tak pachniało, że żal jej było wymijać Odpowiedz Link
bella1 Re: chorych z urojenia 19.06.09, 18:38 ...Jak to co....?!Exman sie domyslil - to i Ty mozesz... Uchylilam okno )) Odpowiedz Link
esmeralda_2 Re: chorych z urojenia 19.06.09, 19:55 bella1 napisała: .Jak to co....?!Exman sie domyslil - to i Ty mozesz... .. Belciu kochana coś taka nieśmiała, napisz po prostu on jest napalony na świeżynkę i tyla , cmok cmok kochana Odpowiedz Link
tikki Re: chorych z urojenia 19.06.09, 20:16 Jak Palacz, to i napalony, jaki ma byc... Czasami mam wrazenie, ze ludzie jakims szyfrem pisza, ktorego ja zupelnie nie kapuje... Odpowiedz Link
bella1 Re: chorych z urojenia 19.06.09, 21:00 A,co tam....Jezeli komus ma byc lzej - niech bedzie... Odpowiedz Link
exman Re: chorych z urojenia 19.06.09, 21:02 OK, siostra bella zajmie się lewatywą. Ja puszczę coś z gramofonu. Odpowiedz Link
bella1 Re: chorych z urojenia 19.06.09, 21:08 Co do lewatywy -.... to mam ograniczenia 'gigowe'.... Odpowiedz Link
exman Re: chorych z urojenia 19.06.09, 21:12 gigowe lepsze niż mega więc, się siostra nie ociąga ... proszę Odpowiedz Link
bella1 Re: chorych z urojenia 19.06.09, 23:15 Ale ordynator wywiesil moj ' grafik' i tam stoi,ze pracuje w piatek i sobote....Jak pacjentka 'nie zejdzie' do tego czasu - to chetnie 'zamydle'.... A dla nowej kolezanki mam opowiastke,ktora wyjasni stan niektorych pacjentow .Dla starych pacjentow - prosze wpisac do 'obciachow'.... 'Pytam,kiedy wyjezdzamy...W czwartek - pada odpowiedz...Ja na to:Ten co bedzie,czy ten co byl? )))" Motto dnia:"Farba blond umacnia strukture wlosow az po same konce...Przekonaj sie sama"..../wymyslone w kooperacji z reklama telewizyjna / Odpowiedz Link
andreas.007 Re: właściwie.... co to jest za forum ? 20.06.09, 09:52 Musze przyznac, ze od dawna mnie tez nurtuje to pytanie.... Nowych nie przyjmujemy, ale po prostu zjawiaja sie. Zostaja albo ida dalej - nikt nie wyrzuca. Świeże mysli sa mile widziane, bo wymyslanie czegos co juz dawno wymyslilismy jest mało twórcze, a niektórzy z nas maja ambicje twórcze. Jak by ktokolwiek wiedział co to jest za forum? czy to jest forum? po co jest to forum? kim jestesmy... dokad zmierzamy... to bardzo licze na chocby podpowiedz nie mowiac, ze odpowiedź! Odpowiedz Link
tikki Re: właściwie.... co to jest za forum ? 20.06.09, 21:43 "co to jest za forum? czy to jest forum? po co jest to forum?" To jest forum, na ktorym uczestnicy innych forow maja okazje odpoczac od polityki i zaprezentowac ludzka twarz... A po co jest? Tak jak zycie... Zeby bylo. Odpowiedz Link
exman Re: właściwie.... co to jest za forum ? 20.06.09, 21:55 NO I LUBIMY SOBIE CZASEM POPIERDOLIĆ ... Odpowiedz Link
beatrix13 Re: właściwie.... co to jest za forum ? 20.06.09, 21:58 exman napisał: > NO I LUBIMY SOBIE CZASEM POPIERDOLIĆ ... .......... a innym przypierdolić Odpowiedz Link