alex-0_0 03.08.09, 14:20 uprzedzałam że mam więcej fot fotoforum.gazeta.pl/5,6,78159,alex-0_0.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piernicyna Re: drewniaczki ;) 04.08.09, 16:15 Całą swoją młodość przebiegałam w drewniaczkach - miałam z odkrytymi palcami i kryte a nawet na szpilkach . Tylko dziadek się dziwił: "Jak ty możesz chodzić w tych chodakach?" Odpowiedz Link
ziege77 Re: drewniaczki ;) 04.08.09, 17:06 białe ze Szwecji na poczatku mialam cale kostki poobijane a potem chciałam w nich chodzic nawet zima wraz z ,,Martensami" najwygodniejsze buty na swiecie Odpowiedz Link
ginger43 Re: drewniaczki ;) 04.08.09, 21:27 To ja jestem nie z tego świata, bo nie wiem co to są krokodylki Na działce chodzę wyłącznie w drewniakach, takich białych, lekarskich - pierwsze drewniaki, w których chodzę tyle lat, wszystkie poprzednie były jakieś niewygodne i ich żywot był krótki. ................................................................ Koniec jednego, jest początkiem drugiego... Odpowiedz Link
bella1 Re: drewniaczki ;) 04.08.09, 22:20 To takie z pianki,bardzo lekkie,z paskiem na piete,lub bez,z dziurami....W roznych kolorach....Jak moderne chodaki - okropienstwo straszne..... Popelnilam w kolorze czarnym /model 1/ -za cale $4.99 /he he/....Choc wybor byl ...szokujacy...Noga /moja/ wyglada paskudnie.....,ale nosilam w 'okolicach' domu.... www.crocs.com/womens-footwear/women-footwear,default,sc.html Odpowiedz Link
bella1 Re: drewniaczki ;) 04.08.09, 22:26 A pod ta firma i jej butami - podpisuje sie w ciemno.... Chyba jakies czary odmawiaja przy produkcji - bo wszystkie trafione.... www.birkenstockusa.com/products/women/clogs Odpowiedz Link
e-okto Re: drewniaczki ;) 04.08.09, 22:53 Melduję, że krokodylki noszę błękitne a jedno z moich dzieci fioletowo-niebiesko-białe Te drugie też uwielbiam, nie zliczę który już sezon /wymieniam!/ Odpowiedz Link
ginger43 Re: drewniaczki ;) 05.08.09, 07:09 Jeśli za podpis nie trzeba płacić, to też się podpiszę ale bez sponsora takich nie kupię, co najwyżej tańszą podróbę ................................................................ Koniec jednego, jest początkiem drugiego... Odpowiedz Link
bella1 Re: drewniaczki ;) 05.08.09, 12:08 Gini - strony glowne produktow -to 'chwalipiety'....Ale wystarczy troche cierpliwosci i 'sieciowania' i ....jest....Jak u wedkarzy Z butami nie da rady w sklepach z uzywana odzieza -z wiadomych powodow - ale wszystko inne...to jak sport.Uwielbiam przymierzac dziwaczne ubrania i dodatki....Nieczesto kupuje,ale zdarza sie... Kiedys kupilam apaszke z wzorem Hermesa za jakies grosze.....Ogladnelam wzdluz i wszerz i stwierdzilam,ze calkiem niezla podroba....Nie jestem w 'klubie metkowcow' - ale apaszke kupilam ze wzgledu na jej pozycje w historii mody..../lubie takie ciekawostki - jezeli nie kalecza mojej kieszeni/. Jakiez bylo moje zdziwienie,kiedy po zwazeniu /!/ okazalo sie,ze jest oryginalna..... Odpowiedz Link