Dodaj do ulubionych

Coś z kina

IP: 195.116.222.* 04.02.02, 10:07
Byłem parę dni temu na filmie „Amelia”. Nic w tym nie było by dziwnego .... ale
zakochałem się w głównej bohaterce. Nawet nie jest w moim typie urody , ale tak
została nakreślona przez twórcę filmu ze ni jak zapomnieć nie mogę. Na domiar
złego kobieta z którą na ten film poszedłem , z iście kobieca intuicja wyczuła
sprawę i teraz się ze mnie śmieje...rozgłaszając to wszystkim moim znajomym.
Obserwuj wątek
    • yess Re: Coś z kina 04.02.02, 10:09
      tak to jest korku jak sie dojrzewa
      • Gość: kubek Re: Coś z kina IP: 192.168.5.* 04.02.02, 10:12
        Korek jestes z butelki czy z wanny?
        kubek&widelec&arapski
        • Gość: kroek Re: Coś z kina IP: 195.116.222.* 04.02.02, 10:15
          Ja jestem korek w mieście... wiec pewnikiem z miasta jestem ... ale kto mnie
          tam wie.
      • Gość: korek Re: Coś z kina IP: 195.116.222.* 04.02.02, 10:13
        Dojrzewa?........ ja już dojrzałem dawno temu. O 18 już zapomniałem .. ćwierć
        wieku tez już dawno przebolałem.. teraz czekam na drugą młodość, tylko kiedy
        się ona zaczyna?
        • 9876aaww Re: Coś z kina 04.02.02, 10:15
          kiedy znów zaczniesz lać w pieluchy
          • marseille30 Re: A la recherche de la magie... 04.02.02, 10:20
            Elle etait nulle ta copine! cela ne se fait pas...! Raconter ton secret a
            n'importe qui..! Faut mieux que tu cherches ta Amelie!
            • Gość: samanta Re: A la recherche de la magie... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.02.02, 10:34
              korek..jezdes genialny! Pojde do kina i minuta ,trzy zakocham sie w jakims aktorze! To takie
              bezpieczne.................
              • mag_nolia Re: A la recherche de la magie... 04.02.02, 10:37
                korek nie przejmuj się...to rzecz zwykła takie zakochania, ja np. zakochałam
                się w tym aktorze, a właściwie w bohaterze tego filmu, który był wczoraj w
                TV ,,Walc w chmurach"Francua de Pol, czy coś takiego...
                • Gość: samanta Re: A la recherche de la magie... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.02.02, 10:38
                  .a ja od 7 roku zycia kocham bez wzajemnosci Winetou;))))))))
                  • Gość: Ronja Re: A la recherche de la magie... IP: 212.244.252.* 04.02.02, 10:41
                    A ja w Atreyu!
                    • Gość: Korek Re: A la recherche de la magie... IP: 195.116.222.* 04.02.02, 10:44
                      Dobrze że się żadne z was w bohaterach kreskówek nie kochało... to byłby
                      odjazd.
                      • Gość: Ronja Re: A la recherche de la magie... IP: 212.244.252.* 04.02.02, 10:46
                        Ale swego czasu kochałam się w Adasiu Niezgódce...:)
                        • Gość: Korek Re: A la recherche de la magie... IP: 195.116.222.* 04.02.02, 10:50
                          To ty kochliwa panna jesteś:)
                          • Gość: Ronja Re: A la recherche de la magie... IP: 212.244.252.* 04.02.02, 11:02
                            No, i to w samych facetach z fantazją!:)
                            • Gość: Korek Re: A la recherche de la magie... IP: 195.116.222.* 04.02.02, 11:06
                              Podziwiam koleżankę, podziwiam.
                              • ronja Re: A la recherche de la magie... 04.02.02, 11:38
                                Ależ to nic trudnego:)))
                                • Gość: Korek Re: A la recherche de la magie... IP: 195.116.222.* 04.02.02, 11:42
                                  Jasne..ale gdzie tych kobiet szukac z wyobraznią?
                                  • marseille30 Re: A la recherche de la magie... 04.02.02, 11:45
                                    Rozejrzeć się wystarczy!
                                    • Gość: Korek Re: A la recherche de la magie... IP: 195.116.222.* 04.02.02, 11:48
                                      Ładne rzeczy, ładne rzeczy a koziołek tylko beczy.........
                                  • ronja Re: A la recherche de la magie... 04.02.02, 12:08
                                    Jak patrzę w swoje otoczenie, to widze prawie same kobiety z wyobraźnią:)))
                                    • Gość: korek Re: A la recherche de la magie... IP: *.acn.waw.pl 04.02.02, 23:51
                                      jak ja patrze na swoje.. to..lepiej oczki zamknac:)
                                      • ronja Re: A la recherche de la magie... 05.02.02, 11:25
                                        Z upojenia?:)
                                        • Gość: korek Re: A la recherche de la magie... IP: 195.116.222.* 05.02.02, 16:57
                                          Jasne ..co mi pozostaje..gdzie nie wyladuje moj wzrok tam....... wlasnie co tam?
                                          Zgadniesz?
              • Gość: Korek Re: A la recherche de la magie... IP: 195.116.222.* 04.02.02, 10:40
                Gość portalu: samanta napisał(a):

> korek..jezdes genialny! Pojde do kina i minuta ,trzy zakocham sie w jakims akto
                > rze! To takie
                > bezpieczne.................

1.nie w byle jakim!
                2.A gdzie wzajemność.. żyli długo i szczęśliwie ..itp..itd......
                3.Ile razy można oglądać ten sam film.

• Gość: samanta Re: A la recherche de la magie... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.02.02, 10:49
                  jaka wzajemnosc? O czy Korek ty mowisz? A w zyciu masz jakas wzajemnosc? To bedzie milosc
                  czysta,platoniczna wrecz anielska!
                  • Gość: Korek Re: A la recherche de la magie... IP: 195.116.222.* 04.02.02, 10:53

> jaka wzajemnosc? O czy Korek ty mowisz? A w zyciu masz jakas wzajemnosc? To bed
                    > zie milosc
                    > czysta,platoniczna wrecz anielska!

Pewnie że w życiu mam ..... to tylko trzeba trochę poszukać i wiedzieć kiedy
                    zacząć szukać znowu.
                    A platoniczna miłość jest fajna , ale........ jest tylko platoniczna.

• Gość: samanta Re: A la recherche de la magie... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.02.02, 11:08
                      dzieki Korek...ale postoje .Mogloby w sklepach Ziubera zabraknac;)
                      • Gość: KOREK Re: A la recherche de la magie... IP: 195.116.222.* 04.02.02, 11:16

> dzieki Korek...ale postoje .Mogloby w sklepach Ziubera zabraknac;)

Trzeba ryzykowac..kochac sie nawet bez wzajemnosci...zyc... bo co innego nam
                        zostało?
                        Ja kocham ruch( dosłownie i w przenosni) i stac nie zamierzam!

• Gość: samanta Re: A la recherche de la magie... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.02.02, 11:20
                          Tez tak kiedys mowilam. Tyle ze punkt widzenia wraz z wiekiem sie zmienia. daj ci Boze jak najlepiej
                          Koreczku.
                          • Gość: korek Re: A la recherche de la magie... IP: 195.116.222.* 04.02.02, 11:46

> Tez tak kiedys mowilam. Tyle ze punkt widzenia wraz z wiekiem sie zmienia. daj
                            > ci Boze jak najlepiej
                            > Koreczku.

Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.
                            A to pocieszające co napisałaś bo może i tobie się jeszcze zmieni na mniej
                            konformistyczne i bardziej twórcze.
                            Ja tego Ci życzę Samanto ... bo tą żubrówkę można pić inaczej niż przed TV.

• Gość: samanta Re: A la recherche de la magie... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.02.02, 12:01
                              Rzadko siegam po alkohol.W zasadzie w ogole go nie spozywam .Ani mi to potrzebne ani na zdrowie
                              dobrze nie wplywa. Zubrowke spozywalam przed monitorem kompa pijac z moja psiapsiolka:)
                              • Gość: Korek Re: A la recherche de la magie... IP: 195.116.222.* 04.02.02, 12:16
                                Widzisz przeczytalem taki watek... i ... cos sama o tym pisalas...
                                Ale w takim razie zle zinterpretowalem i cala wina lerzy po mojej stronie...
                                zrozum platonicznie zakochanego:)
                                • Gość: samanta Re: A la recherche de la magie... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.02.02, 12:18
                                  czesto pisze rozne dziwne rzeczy.Czasami jest to prawda,czasami zeby ozywic atmosfere...... To kino
                                  uludy koreczku ,ale wspaniale kino:)
                                  • Gość: korek Re: A la recherche de la magie... IP: 195.116.222.* 04.02.02, 17:08
                                    takim kinem według mnie jest czat........ tam to sie dopiero
                                    wyprawia...przynajmniej ja wyprawiam.
                                    a teraz korek sie zamienia..w cos innego..a w co?....... kto to wie.
                                    • Gość: x®♂∞♀ Vous parlez FRANÇAIS? oui, et QU'Ŕ parle IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.02.02, 19:10
                                      c'est la vie? le cinema?
                                      l'amour?
                                      dans a paris?
                                      aussi deuxieme la ville?

je regrette, mon francais c'est tragic
                                      tu connaisez...
          • Gość: korek Re: Coś z kina IP: 195.116.222.* 04.02.02, 10:36
            właśnie zastanawiam się kiedy ..ale przed osiemdziesiątka nie zamierzam.
            • 9876aaww Re: o młodości 04.02.02, 10:39
              tak też myślałam!
              a więc nie pozostaje Ci nic innego jak jeszcze dłuuuuuuuuuugo poczekac na
              ową "drugą młodość"... (ale nie martw się! przynajmniej na pampersach
              zaoszczędzisz)
    • marseille30 Re: Les yeux d'une biche... 04.02.02, 10:40
      • Gość: Korek Re: Les yeux d'une biche... IP: 195.116.222.* 04.02.02, 10:43
        A przetłumaczyć ktoś to może?.... Z francuskiego to ja 2 czasowniki kiedyś
        odmieniałem..
        • marseille30 Re: Les yeux d'une biche... 04.02.02, 10:43
          Sarnie oczy ( O pannie Tatou)
          • Gość: Korek Re: Les yeux d'une biche... IP: 195.116.222.* 04.02.02, 10:46
            Oczy to nic... ona miała coś w sobie i nie był to tasiemiec.
    • bartuch Re: Coś z kina 04.02.02, 10:48
      Kobieta sie śmieje? Zmień kobietę, na pewno przestanie. Generalnie zbyt często
      patrzymy na panie z pobłażliwościa. Co do ,,Amelii", nie dziwię Ci się.
      Rewelacja!
      • motor Re: Coś z kina 04.02.02, 12:16
        Na mnie też ten film zrobił wrażenie - ale nie porwała bohaterka mojego serca -
        prawdę mówiąc wdzięczny jestem jej za to - pozdrawiam i życzę powodzenia w
        platonicznej miłości
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka