07.01.04, 18:00
Juz sie nie moge doczekac 22 :)
Nie moglam sie powstrzyamc i zeby nie wpisywac tam niczego zalozylam osobny
watek.
Obserwuj wątek
    • aiwa7 Re: Karol + ? 07.01.04, 18:04
      Ja właśnie wróciłam do domu a tutaj taka sesnacja!!!
      Niecały dzień mnie nie było a tu się okazuję ,że dzis o 22 będą no forum
      prawdziwe fajerwerki :))))
      • chiara76 Re: Karol + ? 07.01.04, 18:05
        no czekamy czekamy...
        • wakarpl Re: Karol + ? 07.01.04, 19:14
          haahahah, az mi si ebuzka cieszy!
          Rozgrzejemy serwer gazety okolo 22ej.
          To moze zeby uatrakcyjnic oczekiwanie, zaczniecie strzelac, masaz karczku
          czeka, bo Kasienka juz dawno zgadla...
          • wakarpl Re: Karol + ? 07.01.04, 19:33
            Dobrze, ze juz konczy sie ta konspiracja, bo tak to by ktos podal wiadomosc..
            SLONECZKO odebralo maila???
            Czekam na odpowiedz i tam gdzie napisalem:)
            • aiwa7 Re: Karol + ? 07.01.04, 19:44
              Cholercia kto to :)))))))))))
              Słoneczko czytaj meila raz dwa i nam tutaj odpisz ;)))
              • wakarpl Re: Karol + ? 07.01.04, 19:48
                przez ta 22ga musze kombinowac zeby ze Sloneczkiem poklikac, a Gg teraz nie
                mam:(
                • wakarpl Re: Karol + ? 07.01.04, 19:58
                  nie moge tam wrocic
                  napis zmi prosze maila
                • aiwa7 Re: Karol + ? 07.01.04, 20:00
                  nie martw się..... naprawi się :)) jeszcze sobie pogadacie :)))))
                  • wakarpl Re: Karol + ? 07.01.04, 20:05
                    a mialo byc tak pieknie, a przegralem z.... serialem i jak tu zrozumiec
                    Kobiety:)???
                    Prawdziwe jest powiedzenei..."Nie staraj sie zrozumiec Kobiety, tylko Ja
                    kochaj":)
                    • aiwa7 Re: Karol + ? 07.01.04, 20:09
                      >wakarpl napisał
                      Prawdziwe jest powiedzenei..."Nie staraj sie zrozumiec Kobiety, tylko Ja
                      > kochaj":)
                      Bardzo dobrze ,że je znasz :)))
                      • wakarpl Re: Karol + ? 07.01.04, 20:22
                        Aiwa?
                        A moze Ty chociaz strzelisz, cieakwe czy trafisz,, dla zabawy, anjwyzej nie
                        odbierzesz masazu??:)
                        • wakarpl Re: Karol + ? 07.01.04, 20:39
                          Poniewaz zostalem na okres serialu slomianym wdowcem:) to przegladam sobie
                          stare posty.
                          Wiecie co??? Chyba stworze posta "THE BEST OF wakarpl i Sloneczka"
                          Jak tak teraz patrze i czytam to ile proroczych slow zostalo napisanych, ile
                          razy wymienialismy opinie, a potem to wsyztsko sie polaczylo. Przeczytam tez
                          pazdziernikowe wypowiedzi pluzzza i Jego Sloneczka_:), o rany, ale to wsyztsko
                          jest hmmmm.... nieprzewidywalne:)
                          • monisb Re: Karol + ? 07.01.04, 20:45
                            Ja tez czekam z niecierpliwoscia na 22.00, pomimo ze zamierzalam dzis wczesniej
                            sie polozyc i obejrzec "Rodzine Soprano" w lozku. Ale nie darowalabym sobie,
                            zeby tu nie byc :-)
                            Aha, co do nieprzewidywalnosci zdarzen - to jak juz wczesniej wspominalam,
                            milosc zawsze pojawia sie w najmniej oczekiwanym momencie i abstrakcyjnych
                            okolicznosciach. Zawsze z zaskoczenia, wiec w tym jednym jest przewidywalna :-)
                            Czekam wiec godzine zero i pozdrawiam
                            M.
                            • wakarpl Re: Karol + ? 07.01.04, 20:48
                              Ojejku, bo bede nial wyrzutu sumienia, idz do lozeczka, a jutro rano
                              przeczytasz.
                              Czyli moiwsz,z e z TVN wygrywamy??? Moze serial o NAs zrobia, hahaahahhaaha
                              A moze Ty strzelisz???
                              Ja sie probowalem ukrywac, udalo mi sie, czy nie bardzo, ale jeszcze 73
                              minutki:)
                              buzka
                              • monisb Re: Karol + ? 07.01.04, 20:55
                                O nie, czekac do rana - nie ma szans, "Rodzina Soprano" bedzie ogladana jednym
                                okiem na siedzaco :-)) Chyba wiesz ze cierpliwosc, nie jest mocna strona
                                blizniat, a podzielnosc uwagi jak najbardziej. Serial o Was - czemu nie,
                                scenariusz chyba jest juz gotowy, a zakonczenie przewidywalne :-) (widzialam
                                juz zaproszenia na slub) Tymczasem umile sobie czas dokopaniem sie do
                                wczesniejszych watkow i jak mi cos przyjdzie do glowy - to bede strzelac, a nuz
                                trafie? (chocby dla satysfakcji, bo nagrode ma juz kasienka)
                                Buziaki i do pozniej
                                M
                                • chiara76 ja mam pewien typ, ale... 07.01.04, 21:00
                                  ...posiedzę cicho i poczekam na rozwój wydarzeń.
                                  Z pewnością będzie śmiesznie....:)
                                • wakarpl Re: Karol + ? 07.01.04, 21:00
                                  ale walczymy jeszcze o druga nagrode, czyli masaz karku:)
                        • aiwa7 Re: Karol + ? 07.01.04, 21:01
                          przepraszam byłam na serialu....:))) ale zaraz nad tym bardziej pomyślę i
                          trafie :))
                          • wakarpl Re: Karol + ? 07.01.04, 21:05
                            umowmy sie tak, strzelajcie, ale pomyslcie, a jak traficie i tak nie
                            potwierdze, a za godzine sie wyjasni:), ok??
                            • mocca2003 kiedy ten masaz będzie ? 07.01.04, 21:14
                              i ten masaż karku jest tak cenną nagrodą ?bo ja juz wiem :)ale nie powiem
                              • wakarpl Re: kiedy ten masaz będzie ? 07.01.04, 21:16
                                wszystkie tak sciemniacie, podaj konkrety.
                                Zreszta i tak nie potwierdze, wyjasni sie okolo 22ej!
                                Uwazajcie, forum jest pod stal kontrola:)
                                • wakarpl sciema 07.01.04, 21:29
                                  Ok, powiem prawde, pracuej w Gw I NACZELNY KAZAL MI RUCH NA FORUM ZROBIC,
                                  HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
                                  • wakarpl Re: sciema 07.01.04, 21:52
                                    myslalem, ze to nie bedzie takie trudne, a tu wyczyn Kasienki jest godny
                                    podziwu:)
    • mocca2003 kochana jestes :) 07.01.04, 23:30
      Aariel dzięki za ten wątek :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka