aariel 07.01.04, 18:00 Juz sie nie moge doczekac 22 :) Nie moglam sie powstrzyamc i zeby nie wpisywac tam niczego zalozylam osobny watek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aiwa7 Re: Karol + ? 07.01.04, 18:04 Ja właśnie wróciłam do domu a tutaj taka sesnacja!!! Niecały dzień mnie nie było a tu się okazuję ,że dzis o 22 będą no forum prawdziwe fajerwerki :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
wakarpl Re: Karol + ? 07.01.04, 19:14 haahahah, az mi si ebuzka cieszy! Rozgrzejemy serwer gazety okolo 22ej. To moze zeby uatrakcyjnic oczekiwanie, zaczniecie strzelac, masaz karczku czeka, bo Kasienka juz dawno zgadla... Odpowiedz Link Zgłoś
wakarpl Re: Karol + ? 07.01.04, 19:33 Dobrze, ze juz konczy sie ta konspiracja, bo tak to by ktos podal wiadomosc.. SLONECZKO odebralo maila??? Czekam na odpowiedz i tam gdzie napisalem:) Odpowiedz Link Zgłoś
aiwa7 Re: Karol + ? 07.01.04, 19:44 Cholercia kto to :))))))))))) Słoneczko czytaj meila raz dwa i nam tutaj odpisz ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
wakarpl Re: Karol + ? 07.01.04, 19:48 przez ta 22ga musze kombinowac zeby ze Sloneczkiem poklikac, a Gg teraz nie mam:( Odpowiedz Link Zgłoś
wakarpl Re: Karol + ? 07.01.04, 19:58 nie moge tam wrocic napis zmi prosze maila Odpowiedz Link Zgłoś
aiwa7 Re: Karol + ? 07.01.04, 20:00 nie martw się..... naprawi się :)) jeszcze sobie pogadacie :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wakarpl Re: Karol + ? 07.01.04, 20:05 a mialo byc tak pieknie, a przegralem z.... serialem i jak tu zrozumiec Kobiety:)??? Prawdziwe jest powiedzenei..."Nie staraj sie zrozumiec Kobiety, tylko Ja kochaj":) Odpowiedz Link Zgłoś
aiwa7 Re: Karol + ? 07.01.04, 20:09 >wakarpl napisał Prawdziwe jest powiedzenei..."Nie staraj sie zrozumiec Kobiety, tylko Ja > kochaj":) Bardzo dobrze ,że je znasz :))) Odpowiedz Link Zgłoś
wakarpl Re: Karol + ? 07.01.04, 20:22 Aiwa? A moze Ty chociaz strzelisz, cieakwe czy trafisz,, dla zabawy, anjwyzej nie odbierzesz masazu??:) Odpowiedz Link Zgłoś
wakarpl Re: Karol + ? 07.01.04, 20:39 Poniewaz zostalem na okres serialu slomianym wdowcem:) to przegladam sobie stare posty. Wiecie co??? Chyba stworze posta "THE BEST OF wakarpl i Sloneczka" Jak tak teraz patrze i czytam to ile proroczych slow zostalo napisanych, ile razy wymienialismy opinie, a potem to wsyztsko sie polaczylo. Przeczytam tez pazdziernikowe wypowiedzi pluzzza i Jego Sloneczka_:), o rany, ale to wsyztsko jest hmmmm.... nieprzewidywalne:) Odpowiedz Link Zgłoś
monisb Re: Karol + ? 07.01.04, 20:45 Ja tez czekam z niecierpliwoscia na 22.00, pomimo ze zamierzalam dzis wczesniej sie polozyc i obejrzec "Rodzine Soprano" w lozku. Ale nie darowalabym sobie, zeby tu nie byc :-) Aha, co do nieprzewidywalnosci zdarzen - to jak juz wczesniej wspominalam, milosc zawsze pojawia sie w najmniej oczekiwanym momencie i abstrakcyjnych okolicznosciach. Zawsze z zaskoczenia, wiec w tym jednym jest przewidywalna :-) Czekam wiec godzine zero i pozdrawiam M. Odpowiedz Link Zgłoś
wakarpl Re: Karol + ? 07.01.04, 20:48 Ojejku, bo bede nial wyrzutu sumienia, idz do lozeczka, a jutro rano przeczytasz. Czyli moiwsz,z e z TVN wygrywamy??? Moze serial o NAs zrobia, hahaahahhaaha A moze Ty strzelisz??? Ja sie probowalem ukrywac, udalo mi sie, czy nie bardzo, ale jeszcze 73 minutki:) buzka Odpowiedz Link Zgłoś
monisb Re: Karol + ? 07.01.04, 20:55 O nie, czekac do rana - nie ma szans, "Rodzina Soprano" bedzie ogladana jednym okiem na siedzaco :-)) Chyba wiesz ze cierpliwosc, nie jest mocna strona blizniat, a podzielnosc uwagi jak najbardziej. Serial o Was - czemu nie, scenariusz chyba jest juz gotowy, a zakonczenie przewidywalne :-) (widzialam juz zaproszenia na slub) Tymczasem umile sobie czas dokopaniem sie do wczesniejszych watkow i jak mi cos przyjdzie do glowy - to bede strzelac, a nuz trafie? (chocby dla satysfakcji, bo nagrode ma juz kasienka) Buziaki i do pozniej M Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 ja mam pewien typ, ale... 07.01.04, 21:00 ...posiedzę cicho i poczekam na rozwój wydarzeń. Z pewnością będzie śmiesznie....:) Odpowiedz Link Zgłoś
wakarpl Re: Karol + ? 07.01.04, 21:00 ale walczymy jeszcze o druga nagrode, czyli masaz karku:) Odpowiedz Link Zgłoś
aiwa7 Re: Karol + ? 07.01.04, 21:01 przepraszam byłam na serialu....:))) ale zaraz nad tym bardziej pomyślę i trafie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
wakarpl Re: Karol + ? 07.01.04, 21:05 umowmy sie tak, strzelajcie, ale pomyslcie, a jak traficie i tak nie potwierdze, a za godzine sie wyjasni:), ok?? Odpowiedz Link Zgłoś
mocca2003 kiedy ten masaz będzie ? 07.01.04, 21:14 i ten masaż karku jest tak cenną nagrodą ?bo ja juz wiem :)ale nie powiem Odpowiedz Link Zgłoś
wakarpl Re: kiedy ten masaz będzie ? 07.01.04, 21:16 wszystkie tak sciemniacie, podaj konkrety. Zreszta i tak nie potwierdze, wyjasni sie okolo 22ej! Uwazajcie, forum jest pod stal kontrola:) Odpowiedz Link Zgłoś
wakarpl sciema 07.01.04, 21:29 Ok, powiem prawde, pracuej w Gw I NACZELNY KAZAL MI RUCH NA FORUM ZROBIC, HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Odpowiedz Link Zgłoś
wakarpl Re: sciema 07.01.04, 21:52 myslalem, ze to nie bedzie takie trudne, a tu wyczyn Kasienki jest godny podziwu:) Odpowiedz Link Zgłoś