efjot1200 17.09.09, 15:19 Zobaczcie co to ma być? www.youtube.com/watch?v=T_wMNKBlfDE Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
carrymoon Re: ? 17.09.09, 20:35 tak widziałam to już ale uznałam, że niezamieszczę tutaj nie przemawia do mnie ta reklama, inna sprawa, że nie motocyklistki i motocykliści są jej adresatami brutalna i mocna czy przyniesie określony skutek, trudno mi powiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
riders123 Re: ? 17.09.09, 22:02 Brtyjskie spoty dotyczące różnych sytuacji drogowych (jazdy na podwójnym gazie, bez pasów itp) są bardzo mocne. I ta też jest taka. Moim zdaniem trafia w sedno - również dlatego, że jest tak mocna. W końcu muchami nie jesteśmy, ale w starciu z niepatrzącym w lusterka samochodziarzem jesteśmy, jak te much właśnie... Odpowiedz Link Zgłoś
ciuszka74 Re: ? 18.09.09, 06:13 Witajcie -dla mnie jest ona niesmaczna,nie wiem czy ostrzegawcza,bo traktowanie rannych w tym wypadku motocyklistów mopem i rzucenie na ziemie po czym szybki odjazd -raczej zacheca do olania ewentualnie rannych w kolizji.Mnie sie bardzo nie podobała i jestem zniesmaczona brytyjskim humorem. Odpowiedz Link Zgłoś
marekmars Re: ? 18.09.09, 08:16 Przeca to nie film komediowy. Tam nie ma brytyjskiego humoru tylko tragedia i zobrazowanie jak wielka potrafi byc ludzka obojetnosc i tzw. znieczulica społeczna. Odpowiedz Link Zgłoś
carrymoon Re: ? 18.09.09, 08:24 Marek no ja wiem, że to nie komedia Po prostu mnei zniesmazyła ta reklama tak samo jak zniesmaczyła "idzie wiosna będą warzywa" Cel słuszny a realizacja...........ech Ja oglądając ten filmik mam uczucie profanacji ciał, no tak realne dla mnie to jest. Uczucie obrzydliwe i okropne. Nie poradze na to nic :) Odpowiedz Link Zgłoś
jean_nie Re: ? 18.09.09, 08:48 Zgadzam się, moim zdaniem porównanie do much to niegłupi pomysł. BTW, na 99% jestem pewna, że to norweski spot, a nie brytyjski. Pzdr, jean Odpowiedz Link Zgłoś