kurczak1976 09.01.04, 10:32 Poniewaz jestes najbardziej biegla w tych rzeczach komputerowych, dobrze by bylo jak bys mogla byc drugim moderatorem w galerii!! Tylko ja nie wiem jak to zrobic! Jak wiesz to daj znak bo tak bedzie latwiej :o) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pireneje do kurczaka 09.01.04, 10:39 Kurczaku, pireneje się pogubiły i nie moga znależć tej galerii, pomożesz mi? :( jestem już na forum 2030, czy mam wejść w kategorie Friend? bo okno zdjęcia nie jest aktywne... Odpowiedz Link Zgłoś
malen_a Re: do kurczaka 09.01.04, 10:47 jak nie jest aktywne okno to znaczy, ze jesteszcze nie jestes w grupie... sprawdzilam w czlonkach grupy...nie ma Cie.... moze sprobuj sie dostac do grupy poprzez JOIN THIS GROUP a Kurczak Cie tylko zaaprobuje....moze i inni tak zrobia, bedzie chyba latwiej Odpowiedz Link Zgłoś
malen_a Re: Malena!! 09.01.04, 10:40 ha, zebym to ja wiedziala jak.... a nie masz gdzies tam w moderatorach mozliwosci dodania z jednego? bo jako member nic takiego nie widze... Odpowiedz Link Zgłoś
malen_a znalazlam w pomocy hihi 09.01.04, 10:41 How do I make someone a moderator of my group? To promote one of your members to moderator status, follow these steps: Locate the member on the Members page. Click on the Edit link. Click on the Make Moderator button. The moderator you appoint will have basic privileges in the group features you've made available, including Files, Calendar, Polls, Database, and Links. In these areas, the moderator will be able to add, edit, and delete items, including items submitted by other members. You also have the option of assigning advanced moderator privileges to the moderator for the Messages, Members, and Settings areas. Odpowiedz Link Zgłoś