aariel 11.01.04, 20:14 Wreszcie udalo mi sie pojsc na ten film!!! Polecam wszystkim tym, ktorym zimno albo smutno z powodu zimy (chociaz w ten weekend bylo ladnie i bialo :) ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monisb Re: "Pod sloncem Toskanii" 11.01.04, 20:47 Ja baaardzo chcę zobaczyc ten film, ale ciągle mi sie nie składa :-) Slyszałam i czytałam wiele dobrego o nim. Wlasnie ze taki ciepły, optymistyczny i dobrze nastrajający. Wybieram sie natomiast we wtorek na pokaz przedpremierowy filmu z Julia Roberts "Usmiech Mona Lizy" Widzialam reklamowki w kinie i ... nie specjalnie mnie zachecily. Ale ze zaproszenie jest darmowe, to warto osobiscie przekonac sie co to za film :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Re: "Pod sloncem Toskanii" 12.01.04, 12:19 monisb napisała: > Ja baaardzo chcę zobaczyc ten film, ale ciągle mi sie nie składa :-) Slyszałam > i czytałam wiele dobrego o nim. Wlasnie ze taki ciepły, optymistyczny i dobrze > nastrajający. Ja tez dlugo sie nie moglam na niego wybrac, ale w koncu mi sie udalo :) > Wybieram sie natomiast we wtorek na pokaz przedpremierowy filmu z Julia > Roberts "Usmiech Mona Lizy" Widzialam reklamowki w kinie i ... nie specjalnie > mnie zachecily. Ale ze zaproszenie jest darmowe, to warto osobiscie przekonac > sie co to za film :-) Ja tez widzialam reklamowki, i w sumie lubie J. Roberts, ale tez mi sie wydaje, ze mozna sobie ten film darowac. Ale posiadanie darmowego zaproszenia zmienia postac rzeczy :))) W kazdym razie napisz nam jak Ci sie podobal. Odpowiedz Link Zgłoś