kahha11 12.10.09, 10:26 no w końcu zdałam ten egzamin, na kurs od kwietnia chodziłam z długimi przerwami ale juz to za mną szkoda tylko że zima za pasem:P to się nazywa refleks:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
carrymoon Re: zdałam i ja:P 12.10.09, 10:46 gratulacje :) a zimowe miesiące wykorzystaj na marzenia i czytanie książek :) Odpowiedz Link Zgłoś
pszczola35 Re: zdałam i ja:P 12.10.09, 10:51 Gratuluję! Teraz tylko czekać... "aby do wiosny",chociaż jak zima bedzie łagodna, to po serwisowaniu motongów, można tudzież smigać :-D A masz już wybrane moto? :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
yacey Re: zdałam i ja:P 12.10.09, 10:57 Wypada pogratulowac, a po zimie jest wiosna :) Odpowiedz Link Zgłoś
1_leo Re: zdałam i ja:P 12.10.09, 17:26 yacey napisał: > Wypada pogratulowac, a po zimie jest wiosna :) Yacey jak zwykle celnie i krótko podsumował to co ważne :) Ja też gratuluję :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
ishka Re: zdałam i ja:P 12.10.09, 11:11 gratulejszyns! ja zdałam w grudniu i wiem, co to za ból, gdy kartonik w kieszeni, kasiora by się na sprzęt znalazła i tylko a) pora roku, a potem b) praca... doczekasz się! a wiesz, jak to będzie smakowało? ambrozja to przy tym zgniłe jajca... rozmarzyłam się... Odpowiedz Link Zgłoś
luk-kasia Re: zdałam i ja:P 12.10.09, 12:14 Super :D gratuluję i cieszę się razem z Tobą (brawo) zima szybko minie, zobaczysz... Odpowiedz Link Zgłoś
ciotkabw Re: zdałam i ja:P 12.10.09, 12:34 I ja gratuluję! do miłego zobaczenia w drodze:) Odpowiedz Link Zgłoś
tlspmw Re: zdałam i ja:P 12.10.09, 13:28 gratulacje szczere (nikt kto nie zdał nie zrozumie ; ) ) Odpowiedz Link Zgłoś
kahha11 Re: zdałam i ja:P 12.10.09, 13:57 moto mam niby ale musze sprzedać ( a propos chce sprzedać yamahe mt03 za dobre pieniądze 2006r - 12tys) jestem troche spłukana i pilnie potrzebuję na zimę pieniądze na skończenie remontu, no a na wiosne zakupie coś za mam nadzieję sporo mniejsze pieniądze takze na pojeżdżenie przed zimą brak szans;/ trza przeczekać;/ Odpowiedz Link Zgłoś
efjot1200 Re: zdałam i ja:P 12.10.09, 17:49 kahha11 napisała: > moto mam niby ale musze sprzedać Gratulacje:D ale sprzedać moto na jakiś remont! :( wolał bym nie jeść;) Odpowiedz Link Zgłoś
kahha11 Re: zdałam i ja:P 12.10.09, 13:59 a zdawałam egz. z grypą jelitową @$#%$%^%& było wesoło poszłam na ten egzamin przekonana ze nie mam szans w tej oto beznadziejnej sytuacji a tu fryk udało się:) Odpowiedz Link Zgłoś
tlspmw Re: zdałam i ja:P 12.10.09, 14:02 to tym bardziej.... gratulacje - skoro moto masz/było to pewnie samo zdanie nie bylo jakąś wielką przeszkodą by się jazdą cieszyć... ; )) Odpowiedz Link Zgłoś
kahha11 Re: zdałam i ja:P 12.10.09, 14:37 jestem z tych zapobiegliwych i bez papierka to po drogach nie jeżdżę także ksiązkowo robiłam wsyztsko na kursie raz sie pocieszyłam jazdą ale jak zrobiłam pabum i porysowałam bak to mi się odechciało na swoim uczyć:P Odpowiedz Link Zgłoś
tlspmw Re: zdałam i ja:P 12.10.09, 15:08 to faktycznie miałaś nauczke... a ja myślalem, że to dlatego, że ćwiczyłaś ; )) Odpowiedz Link Zgłoś
berka100 Re: zdałam i ja:P 15.10.09, 17:57 Gratulacje! Ja dwa tygodnie temu, kurs zaczęłam pod koniec sierpnia egzamin pod koniec września, pierwsze podejście i zaliczone. Szkoda,że pogoda tak szybko się popsuła bo można by jeszcze troszke się powprawiać. Lewa w górę! Odpowiedz Link Zgłoś