bettina75 22.10.09, 09:26 ....jest tu ktos do ogrzania?:)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luipepino Re: Zimno mi.... 24.10.09, 20:36 schi_z_o_o napisał: > oziębłości się nie ogrzeje.... tylko leczy, najlepiej przy gorącym piecu :) Odpowiedz Link Zgłoś
shunt1 Re: Zimno mi.... 22.10.09, 12:33 drewno trzaskające w kominku, poblask ognia załamuje się na kryształowych kieliszkach z wytrawnym winem, przed kominkiem biała skóra .... cieplej ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Zimno mi.... 22.10.09, 12:41 oj, juz duzo cieplej:)) To tak na dobry poczatek....:) Jeszcze mi tylko KOGOS do tego potrzeba, bo tak samej to troche smutno by mi bylo....:)) Odpowiedz Link Zgłoś
shunt1 Re: Zimno mi.... 22.10.09, 13:15 Już wysłałem się szybką paczką do Ciebie, w drugiej paczce poszedł kominek, drewno, skóra i wino. Szykuj miejsce... aha - dorzuciłbym jeszcze muzykę - jaką? ciepłe pozdrowionka ......;)) Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Zimno mi.... 22.10.09, 18:38 Swietnie sobie radzisz organizacyjnie:) Miejsce jest juz przygotowane....uff, ale sie napracowalam :) Co do muzyki to proponuje cos adekwatnego na ten pierwszy wspolny wieczor....:) Moze: Ronan Keating + Jeanette - "We`ve got tonight" ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
shunt1 Re: Zimno mi.... 23.10.09, 08:07 Oczami wyobraźni widzę to miejsce i Ciebie... Przesłuchałem i myślę że taka muzyka doda niewątpliwego blasku w oczach ...wieczór będzie długi.... Jako kolejny utwór proponuję Piotr Rogucki - "Uciekaj moje serce" ? Czy mamy w planie jakieś jedzonko? Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Zimno mi.... 23.10.09, 09:37 no tak, tak mozna liczyc na WAS MEZCZYZNI! :P Czekalam i zasnelam w tym zimnym pokoju..... Wiem, co sie odwlecze... Moze dzisiejszy wieczor bedzie cieplejszy? :-)))) Posuchalam probnie i zgadzam sie z Toba moze byc milo:) Co do jedzenia to tym razem lepiej Ty cos zorganizuj ja przygotuje tylko miejce na te konsumpcje i jakas krolewska kropelke na rozgrzewke...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
shunt1 Re: Zimno mi.... 23.10.09, 10:38 ..co się owlecze a spełni się - silniejsze będzie... jaki masz kolor oczu? Może zaakceptujesz taki zestaw?: - sałatkę - pomidory koktajlowe z mozarellą, - danie główne pstrąg w migdałach z grilla, na deserek szarlotka z lodami na ciepło. Do tego białe wytrawne i koniecznie świece. co to za królewska kropelka? Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Zimno mi.... 23.10.09, 13:32 Sorry, ale wszystko o co pytales pozostanie slodka tajemnica :) Jedzonko, ktore proponujesz jest wysmienite! nie ma w nim niczego, co nie moglo by mi smakowac:) Jestes rewelacyjny i za to juz teraz posylam Ci buziaczka :* Znikam... bo praca goni...bye, bye:) Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: Zimno mi.... 23.10.09, 20:30 bettina75 napisała: > no tak, tak mozna liczyc na WAS MEZCZYZNI! :P > Czekalam i zasnelam w tym zimnym pokoju..... O 09:37 rano?!?!,długo czekasz,ale jest to cierpliwość? :) Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Zimno mi.... 24.10.09, 15:01 Cierpliwosci ucze sie cale moje dotychczasowe zycie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: Zimno mi.... 25.10.09, 10:04 bettina75 napisała: > Cierpliwosci ucze sie cale moje dotychczasowe zycie:)) So schlimm?:) Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Zimno mi.... 26.10.09, 17:35 W takim razie pozostaje Ci dalsze cwiczenie w przyzwyczajaniu sie albo i nie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
katinka6 Re: Zimno mi.... 22.10.09, 12:49 Mi też:( Najchętniej zapadłabym w sen zimowy i obudziła się, kiedy znowu będzie mozna chodzić bez kurtek, czapek i szalików... Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Zimno mi.... 23.10.09, 13:34 Katinka, to juz jestesmy dwie takie bidulki:) Odpowiedz Link Zgłoś
schi_z_o_o Re: Zimno mi.... 23.10.09, 19:16 khinga napisała: > > Trzy.. tyle razy proponowałem..... Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Zimno mi.... 24.10.09, 15:58 Ok! Poślij foto i wtedy podejmę decyzję:))) Odpowiedz Link Zgłoś
katinka6 Re: Zimno mi.... 23.10.09, 16:49 bettina75 napisała: > Katinka, to juz jestesmy dwie takie bidulki:) Może nie bidulki, lecz raczej zmarzliny;) Na rozgrzewkę w naprawdę chłodne jesienne i zimowe dni polecam herbate zaparzoną z niewielką ilością imbiru - efekt rozgrzewający gwarantowany:) Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Zimno mi.... 24.10.09, 15:03 Znam te mieszanke :) Milsze jest jednak towarzystwo bliskiego drugiego czlowieka:) Odpowiedz Link Zgłoś
katinka6 Re: Zimno mi.... 25.10.09, 12:27 bettina75 napisała: > Milsze jest jednak towarzystwo bliskiego drugiego czlowieka:) To nie ulega najmniejszej wątpliwości!:) I absolutnie nie sugereuję zastąpienia tego herbatą:) > > Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Zimno mi.... 26.10.09, 11:10 Cale szczescie:)) ...ale dobre herbatki tez lubie:)) Odpowiedz Link Zgłoś