Gość: Kamilla IP: 195.205.73.* 07.02.02, 09:11 dziś potrzebuję... ...w horoskopie napisali mi, że najmilej byłoby mi dzisiaj z ukochaną...osobą... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kubek Re: Ukochanej osoby... IP: 192.168.5.* 07.02.02, 09:15 A kubek? Tez z ukochaną ma być dzisiaj? Jaki horoskop dla kubka? kubek&arapski Odpowiedz Link Zgłoś
arosa Re: Ukochanej osoby... 07.02.02, 09:17 A Kubek jakiego jest znaku?????? To zaraz mu tu horoskop wyłożę:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubek Re: Ukochanej osoby... IP: 192.168.5.* 07.02.02, 09:20 Jak to ? Kubek Rosenthal. Z połowy maja, to jaki znak? kubek Odpowiedz Link Zgłoś
arosa Re: Ukochanej osoby... 07.02.02, 09:22 Ha!!! I tu jest problem!!!!! Ale z której połowy (granicą jest 21.V)??????:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubek Re: Ukochanej osoby... IP: 192.168.5.* 07.02.02, 09:30 Z pierwszej połowy , a dokładnie z przełomu kwietnia/maja. kubek Odpowiedz Link Zgłoś
arosa Re: Ukochanej osoby... 07.02.02, 09:34 OK!! A to Twój horoskop: "Dzisiaj możesz liczyć na lepsze porozumienie z bliskimi. Dzięki temu poprawi sie także Wasza wzajemna współpraca. Nie miej żalu do ludzi, którzy Cię zawiedli. Dzięki temu Ty sam musiałeś zdopingować się do większego wysiłku. W końcowym efekcie okazało się to dla Ciebie korzystne. Miłość: Nie zaniedbuj kontaktów towarzyskich. Praca: Odłóż wszelkie wyjazdy. Zdrowie: Uważaj za kierownicą." Pozdrowionka!!!:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubek Re: Ukochanej osoby... IP: 192.168.5.* 07.02.02, 12:20 I wszystko prawda. Świetny horoskop. Zacieśniłem kontakty towarzyskie z sekretarką. Samo się jakos zbliżyło i nawet gabinet jakis owalny. Przejęzyczyłem się , oralny. I dobrze. Nigdzie nie trzeba jechać, a z towarzystwa zrobiła się miłość. Taka troche tylko taka ale i dzień tłusty, pączkowy to serce musi odpocząć. A jutro to mi już ona sama postawi horoskop. I nie w gabinecie ale w delegacji. Tłusty czwartek czyni cuda. Napisała w ankiecie "angielski, komputer..." a okazuje się , że nie tylko angielski i nie tylko komputer. Kubek proponuje wychylić za wszystkie tłuste czwartki tego stulecia! Za tłuste czwartki i lukrowane panie panie bez pomarańczowej skórki! Zabawa jest dobra na wszystko! kubek&arapski&paczek w maśle! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gwiazdka Re: Ukochanej osoby... IP: *.krz.eden.com.pl 27.02.02, 12:01 Moj horoskop na luty byl taki, ze wszystko sie zawali i rzeczywiscie.... sie zawalilo!!! Hmmm... podobno marzec ma byc lepszy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Ukochanej osoby... 27.02.02, 12:10 Gwiazdko...przytulam Cię i się... PA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gwiazdka Re: do magnolii IP: *.krz.eden.com.pl 01.03.02, 17:11 magnolia :)) pozdrawiam cieplutko * Odpowiedz Link Zgłoś