edzioszka 19.01.04, 16:49 w tym wątku wprosimy o wpisy OSDS-owiczów - zarówno postujących, jak i czytających jedynie - chcemy się zorientować ile osób aktualnie forum odwiedza ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beza_beza Re: OGŁOSZENIE parafialne 19.01.04, 16:51 edzioszka napisała: > w tym wątku wprosimy o wpisy OSDS-owiczów - zarówno postujących, jak i > czytających jedynie - chcemy się zorientować ile osób aktualnie forum > odwiedza ;) Czyta i aktywnie uczestniczy Bezusia oraz jej dwóch ulubieńców: 1. Paweł Deląg. 2. Ricki Martin. Hy hy. Odpowiedz Link Zgłoś
azja35 Się MELDUJĘ 08.07.04, 16:07 Sie melduję.... no, czasu brak.... więcej jestem obecny duchem niż słowem ( pisanym ).... "Wszelki duch Pana Boga chwali....i ja go chwalę....Azja!A tyś skąd tu? Eda, gadaj mi zaraz, kto to jest?....To Azja....Patrzaj go jak się tu zamelinował...." Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: OGŁOSZENIE parafialne 19.01.04, 17:01 miltonia napisała: > Remanent Eda robisz? chciałabym się dowiedzieć, któż łączy się z nami zapostowaniem, myślowo, uczynkiem, a może jedynie poprzez zaniedbanie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
woczekiwaniufiaska Re: OGŁOSZENIE parafialne 19.01.04, 16:52 prosze Sz.Pania uprzejmie Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: OGŁOSZENIE parafialne 19.01.04, 16:54 hyhy, a to kto? znamy się może pod innym nickiem? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
woczekiwaniufiaska Re: OGŁOSZENIE parafialne 19.01.04, 17:03 nie. przypadek spotkałem kiedyś Miltonię na F.architektura a jej nick mnie uwodzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
beza_beza Re: OGŁOSZENIE parafialne 19.01.04, 17:04 Hy hy! Znaczy nasza Milta ma wielbiciela! Odpowiedz Link Zgłoś
woczekiwaniufiaska Re: OGŁOSZENIE parafialne 19.01.04, 17:08 nick Miltonii ma wielbiciela Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: OGŁOSZENIE parafialne 19.01.04, 17:10 woczekiwaniufiaska napisał: > nie. > przypadek czyli jesteś tu po raz pierwszy? ze względu na podobieństwo zainteresowań winieneś z Miltonią i Bezusią naleźć płaszczyznę porozumienia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: OGŁOSZENIE parafialne 19.01.04, 17:23 Eee, dziewczyny, cos nie wierze. Na wzmiankowanym forum wielce powazne osoby sie produkuja (z moim oczywiscie wyjatkiem), nick tez nieznany, a wyszukiwarka powiedziala owemu nickowi nowemu, to i owo. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: OGŁOSZENIE parafialne 19.01.04, 17:32 wyszukiwarka wyświetliła info, iż nowopoznany jegomość produkuje się najintensywniej na forum Kraków ;) Odpowiedz Link Zgłoś
woczekiwaniufiaska Re: OGŁOSZENIE parafialne 19.01.04, 17:36 miltonia napisała: > Eee, dziewczyny, cos nie wierze. Na wzmiankowanym forum wielce powazne osoby > sie produkuja (z moim oczywiscie wyjatkiem), nick tez nieznany, a wyszukiwarka > powiedziala owemu nickowi nowemu, to i owo. no cóż. żyjemy w czasach wielkiej nieufności. wyszukiwanie jest czasochłonne. mnie przekracza wystepowałem pod inną nazwą nie wyprodukowałem dużo. podziw dla nicka potwierdzam jeszcze raz:) uwiełż mi:) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: OGŁOSZENIE parafialne 19.01.04, 17:38 Dziekuje za podziw dla nicka. Nieufnosc nasza nie jest bezpodstawna, wiec sie nie dziw. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: OGŁOSZENIE parafialne 19.01.04, 17:50 czasem wpada przez niedomknięte drzwi jaka spamerska rogacizna i rozrabia, stąd miltoniowe obawy.. Odpowiedz Link Zgłoś
woczekiwaniufiaska Re: Proszę potraktować owy wątek 19.01.04, 18:49 spis powszechny dał wynik: godzina osiemnasta ileśtam 3 panie piszące 1 czytający oznacza to, że trudniej się czyta:) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Proszę potraktować owy wątek 19.01.04, 19:03 Zalezy komu. Nie trac ducha i ewidencje dalej prowadz. Widze, ze jestes bardzo skrupulatny. Odpowiedz Link Zgłoś
agniicha Re: OGŁOSZENIE parafialne 19.01.04, 19:26 Odwiedzam, czytam (choć nie wszystkie, szczególnie dialogów nie) i czasem pisze... nie uciekłam... jestem tylko zabiegana i mało czasu na net ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: OGŁOSZENIE 19.01.04, 19:46 Dzień dobry wieczór,na chwilę; dla celów ewidencji można mnie liczyć 2i3 krotnie Odpowiedz Link Zgłoś
ada296 Re: OGŁOSZENIE parafialne 20.01.04, 23:58 bywam tutaj raczej czytam niz pisze Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: OGŁOSZENIE parafialne 21.01.04, 04:18 obecny. bo na poczatku bylo slowo. ale czy bylo OD slowa DO slowa ? chcemy dociec. ociec. Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: OGŁOSZENIE parafialne 21.01.04, 08:44 a czy obecność ma coś wspólnego z obcością? no bo nie wiem, czy się przyznać, czy lepiej udawać ,że mnie tu "nie bywa" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: OGŁOSZENIE parafialne 21.01.04, 13:22 a parafianie śpią... coś nudne kazanko chyba a może zarządzić kwestę??? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: OGŁOSZENIE parafialne 21.01.04, 13:26 Jesli kwesta bedzie na niezbozne cele to sie parafianie ozywia. Ps. Czyzbys sie czul obecny i wyobcowany? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: OGŁOSZENIE parafialne 21.01.04, 13:35 aha ociagalam sie bo nie chcialam byc na jednej liscie z bylekim. ale skoro wpisali sie tacy wazniacy to ja sie skrupulatnie parafuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: OGŁOSZENIE parafialne 21.01.04, 13:46 Byle kogo tniemy. I za nic na swoim podworku mamy polityczna poprawnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: OGŁOSZENIE parafialne 21.01.04, 13:52 aha znaczy z moich obserwacji wynika, ze sie Eda sama tnie. chlasta sie normalnie jak sucha bulka ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: OGŁOSZENIE parafialne 21.01.04, 14:00 Eda cos masochistyczna jest. Albo samokrytyczna czasami. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: OGŁOSZENIE parafialne 23.01.04, 16:02 hyhy, dopiero teraz doczytałam Wasze dywagacje, odpowiadam: przejaw skromności raczej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jurek7 Re: odwiedzam, choć mało piszę... 23.01.04, 15:57 a ja jestem tu dzisiaj pierwszy raz, jest to mój pierwszy post na tym forum i najprawdopodobniej nie ostatni... W związku z tym witam wszystkich i dziękuję edzioszce za zaproszenie :) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: odwiedzam, choć mało piszę... 23.01.04, 15:59 powodowana niepohamowaną ciekawością zapytam: czy to Ty jesteś może najulubieńszym przyjacielem niejakiej Bezy_Bezy??? Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: odwiedzam, choć mało piszę... 23.01.04, 16:05 witaj na pokładzie! Jurek to fanatyk tolkienowski, wszelakie powiązania z Bezusią wykluczone ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jurek7 Re: odwiedzam, choć mało piszę... 23.01.04, 16:16 czarnajagoda napisała: > powodowana niepohamowaną ciekawością zapytam: czy to Ty jesteś może > najulubieńszym przyjacielem niejakiej Bezy_Bezy??? raczej nie ale wszystko przede mną... Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: odwiedzam, choć mało piszę... 23.01.04, 16:20 a, tak tylko myślałam, bo Beza zapowiadała jego nadejście, jak tylko się ośmieli i jak tylko wymyśli sobie nicka... cóż, jak widać rzeczony jeszcze się nie ośmielił... ale jak widać, zaklęciami naszymi (znaczy Bezy, Edzioszki i moimi, z pewną pomoca Miltoni) udało na się wywołać innego forumowicza pci męskiej... zupełnie jak w czarownicach z Eastwick... jesteś może choć trochę podobny do J. Nicholsona??? Odpowiedz Link Zgłoś
jurek7 Re: odwiedzam, choć mało piszę... 23.01.04, 16:23 > jesteś może choć trochę podobny do J. Nicholsona??? chyba nie, co najwyżej od pasa w dół :) za to ktoś mi kiedyś mówił że do Dustina Hoffmana. Choć też nie wiem z której strony. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: odwiedzam, choć mało piszę... 23.01.04, 16:31 jurek7 napisał: > > jesteś może choć trochę podobny do J. Nicholsona??? > chyba nie, co najwyżej od pasa w dół :) szczerze mówiąc nigdy nie miałam okazji sie przyjrzeć jak wygląda J. Nicholson od pasa w dół ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: odwiedzam, choć mało piszę... 23.01.04, 16:33 o, właśnie wyczytałam, żeś fanatyk tolkienowski - to może do Legolasa jesteś podobny??? czy raczej do Gandalfa??? Odpowiedz Link Zgłoś
jurek7 Re: odwiedzam, choć mało piszę... 23.01.04, 16:41 czarnajagoda napisała: > o, właśnie wyczytałam, żeś fanatyk tolkienowski - to może do Legolasa jesteś > podobny??? czy raczej do Gandalfa??? do Legolasa z urody, a do Gandalfa z mądrości chlastam mieczem jak Aragorn, a piję i śpiewam jak hobbici ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: odwiedzam, choć mało piszę... 23.01.04, 16:53 szkoda, bo mie się Gandalf generalnie bardziej podobał od Legolasa... ale i tak najbardziej to mi się podobało oko Saurona :)) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: odwiedzam, choć mało piszę... 23.01.04, 16:37 przyznam, iż Nicholson z przystojnością się rozminął.. jednako jest w jego sposobie bycia oraz mimice cuś demonicznego i magnetyzującego zarazem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: odwiedzam, choć mało piszę... 23.01.04, 16:41 facet niekoniecznie musi być przystojny, powinien natomiast być atrakcyjny... a zdaniam coponiektórych kobiet Nicholson atrakcyjny jest... Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: odwiedzam, choć mało piszę... 23.01.04, 16:45 z kobietkami podobnie - piękna niekoniecznie oznacza fascynująca czy atrakcyjna towarzysko, zwłaszcza jeśli bliska banałowi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: odwiedzam, choć mało piszę... 23.01.04, 16:48 e, pojęcie kobieta pięka niekoniecznie równa się pojęciu kobieta atrakcyjna (nawet w sensie czysto fizycznym)... piękna, to taka, do której facet będzie wzdychał, a atrakcyjna to taka, którą będzie usiłował zaciągnąć do łóżka (znaczy po alkoholu rośnie atrakcyjność kobiety, nie zaś jej uroda... po alkoholu wyopitym przez mężczyznę, szecz jasna ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: odwiedzam, choć mało piszę... 23.01.04, 16:57 hyhy, wiem, iż nie ma brzydkich kobiet, tylko wina czasem brak ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: odwiedzam, choć mało piszę... 23.01.04, 17:01 znaczy w takim razie li tylko abstynenci mogą twierdzić, że brzydkie kobiety jednak istnieją ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: odwiedzam, choć mało piszę... 23.01.04, 17:08 wniosek: po spożyciu wizje są ubogacone, sielankowe, a bywa, że i wielowymiarowe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: odwiedzam, choć mało piszę... 23.01.04, 17:10 surrealistyczne, rzec by można... i tylko trza uważać, żeby w tym stanie miłości jakiemu elokwentnemu przystojaniakowi nie wyznać, bo potem wytrzeźwienie moze być bolesne... Odpowiedz Link Zgłoś
jurek7 Re: odwiedzam, choć mało piszę... 23.01.04, 17:14 czarnajagoda napisała: > znaczy w takim razie li tylko abstynenci mogą twierdzić, że brzydkie kobiety > jednak istnieją ;)) nie do końca. Należy tu jeszcze wliczyć tę kategorię pijących, którzy mają utrudniony dostęp do napojów alkoholowych. Odpowiedz Link Zgłoś
jurek7 Re: odwiedzam, choć mało piszę... 23.01.04, 17:16 jurek7 napisał: > nie do końca. Należy tu jeszcze wliczyć tę kategorię pijących, którzy mają > utrudniony dostęp do napojów alkoholowych. aha, skomentuję sam siebie. To już wiem dlaczego za młodu byłem bardziej wybredny niż teraz (w kwestii kobiecej urody). Wtedy nie piłem :D Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: odwiedzam, choć mało piszę... 23.01.04, 17:17 a to są xhwilowi, przymusowi abstynenci (czyli też abstynenci ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
jurek7 Re: odwiedzam, choć mało piszę... 23.01.04, 17:12 czarnajagoda napisała: > e, pojęcie kobieta pięka niekoniecznie równa się pojęciu kobieta atrakcyjna > (nawet w sensie czysto fizycznym)... piękna, to taka, do której facet będzie > wzdychał, a atrakcyjna to taka, którą będzie usiłował zaciągnąć do łóżka (znacz > y > po alkoholu rośnie atrakcyjność kobiety, nie zaś jej uroda... po alkoholu > wyopitym przez mężczyznę, szecz jasna ;)) w zasadzie to po alkoholu rośnie atrakcyjność kobiety też wtedy kiedy ona go wypije. Rozsiewa wtedy sygnał większej przystępności. Bezbłednie odbierany przez osobniki płci brzydszej i pobudzający je do działania. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: odwiedzam, choć mało piszę... 23.01.04, 16:22 acha, tematami się nie sugeruj - zazwyczaj manowcujemy wątki, klimaty klubowo- zabawosłówkowe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
beza_beza Re: odwiedzam, choć mało piszę... 23.01.04, 17:32 jurek7 napisał: > czarnajagoda napisała: > > > powodowana niepohamowaną ciekawością zapytam: czy to Ty jesteś może > > najulubieńszym przyjacielem niejakiej Bezy_Bezy??? > raczej nie > ale wszystko przede mną... > Witam! O powiązania - nie pytam! "ale wszystko przede mną..." A tak tak!! Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: odwiedzam, choć mało piszę... 23.01.04, 17:36 hyhy, Bezusia, jakież z Ciebie dziewczę ochocze ku nowym znakomstwom ;) Odpowiedz Link Zgłoś
beza_beza Re: odwiedzam, choć mało piszę... 23.01.04, 17:44 edzioszka napisała: > hyhy, Bezusia, jakież z Ciebie dziewczę ochocze ku nowym znakomstwom ;) Jednym binoklem me szczęście oglądam a drugim z racji zeza i na nowości mam oko! Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: odwiedzam, choć mało piszę... 23.01.04, 17:48 hyhy, słowem praktycznaś i urozmaicenia lubiąca ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
beza_beza Re: odwiedzam, choć mało piszę... 23.01.04, 17:49 edzioszka napisała: > hyhy, słowem praktycznaś i urozmaicenia lubiąca ;))) > Winnaś odkryć to i owo horoskop sporządzając hy hy. Odpowiedz Link Zgłoś
jurek7 Re: odwiedzam, choć mało piszę... 23.01.04, 17:47 edzioszka napisała: > hyhy, Bezusia, jakież z Ciebie dziewczę ochocze ku nowym znakomstwom ;) po prostu ma nosa :) Odpowiedz Link Zgłoś
beza_beza Re: odwiedzam, choć mało piszę... 23.01.04, 17:48 jurek7 napisał: > edzioszka napisała: > > > hyhy, Bezusia, jakież z Ciebie dziewczę ochocze ku nowym znakomstwom ;) > > po prostu ma nosa :) Hy hy! Nosa li nie tylko! > Odpowiedz Link Zgłoś
jurek7 Re: odwiedzam, choć mało piszę... 23.01.04, 17:52 beza_beza napisała: > Hy hy! > Nosa li nie tylko! to dobrze, bo cała reszta też się czasem przydaje do niezakłóconego wykonywania czynności życiowych Odpowiedz Link Zgłoś
beza_beza Re: odwiedzam, choć mało piszę... 23.01.04, 18:12 jurek7 napisał: > beza_beza napisała: > > > Hy hy! > > Nosa li nie tylko! > > to dobrze, bo cała reszta też się czasem przydaje do niezakłóconego wykonywania > > czynności życiowych > Czasem? Ja myślę, że czesto z tej całej reszty należy korzystać bo zastaną będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: odwiedzam, choć mało piszę... 23.01.04, 21:32 Zuzyc sie tez moze przedwczesnie, jesli zbyt intensywnie sie te reszte wykorzystywac bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: OGŁOSZENIE parafialne 29.06.04, 21:48 Witam ja czytam nie piszę, bo moją Wenę gdzieś zgubiłem. Z Edzioszką sobie już pogadałem na czacie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kocibrzuch Re: OGŁOSZENIE parafialne 08.07.04, 18:24 Właściwie, nie wiem, jak to się stało, że się tu jeszcze nie wpisałem. Otóż i nadrabiam zaległość. Odpowiedz Link Zgłoś
koziorozka tez 12.07.04, 19:40 Super jestescie. Jam przy Was odzywac sie niegodna. Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik koziorozko 13.07.04, 11:52 to jesteś z większością ;o)... i nie kryguj się tak bardzo, hehe... wszyscyśmy tu słudzy nieużyteczni swobodnego słowa :) Odpowiedz Link Zgłoś
koziorozka Re: koziorozko 13.07.04, 22:37 Sie nie kryguje, jak bum cyk cyk. Prawde godom. Odpowiedz Link Zgłoś
viki2lav Re: koziorozko 14.07.04, 08:37 lepiej pozno niz za pozno, jestem, bywalam, mam Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: koziorozko 14.07.04, 08:50 Wobec powyżeszego, jakeś niegłodna, poczęstuj słowem. Nasycim naszą żądzę... słuchania oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: OGŁOSZENIE parafialne 14.07.04, 15:01 O, jeszcze mnie tu nie było. A to wszystko przez tę cholerną awarię... No to myk. Jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
jacekkur Się czyta, czasem chce się napisać, ale... 16.07.04, 09:47 się rezygnuje i przechodzi na inne, bliższe ciału fora... Pozdrawiam OSDS-owców i życzę powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: Się czyta, czasem chce się napisać, ale... 16.07.04, 10:35 śbyś choć pedzioł, na kiere... Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: Się czyta, czasem chce się napisać, ale... 16.07.04, 11:11 wiedziales, Oldpierniku,ze istneje forum koszula ? (blizsza cialu) napisz prosze, choc numer ..kolnierzyka znaczy, tego za ktory nie wylewasz wylewnie tekstu na OSDS-ie. Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: Się czyta, czasem chce się napisać, ale... 22.07.04, 10:54 ?!? koszuli ula nie ma kosza nie, jeszcze raz od początku... ula nie daje kosza też nie... ech mowa polska trudna bardzo koszulamanieudostępniony taki z niej numer Odpowiedz Link Zgłoś
majenka3 Re: OGŁOSZENIE parafialne 22.07.04, 10:12 No to sie ogłaszam parafialnie, że wdepnęłam tu do Was juz po raz drugi i po raz drugi za sprawa Edzioszki, która jako meteor przemknęła przez moje ulubione forum i ślad zostawiła powodując wpadnięcie moje tu... PS Ten wątek to ogłoszenia parafialne, pod spodem widzę.."wielki post"...dzie ja jestem???? hmmmm :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: OGŁOSZENIE parafialne 22.07.04, 16:26 i pięknie sie ogłaszasz rozgość się zaprasza komitet powitalny Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: OGŁOSZENIE parafialne 22.07.04, 16:35 i wejdz nam w slowo, jesli masz ochote. do-slownie. parafia pod wyzwaniem swietnego Paczka, od Blikego. Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: OGŁOSZENIE parafialne 22.07.04, 16:37 mialo byc kle. ale nie chcialem wywolywac wilka z lasu :) Odpowiedz Link Zgłoś
majenka3 Re: OGŁOSZENIE parafialne 22.07.04, 17:04 kanuk napisał: > i wejdz nam w slowo, jesli masz ochote. do-slownie. parafia pod wyzwaniem > swietnego Paczka, od Blikego. Ale mnie milo powitaliście i Ty Kanuk i Ty Oldpierniku :)))) dzięęęki! wdeptuje więc do-słownie i z przyjemnością zwłaszcza, że wyzwanie parafialne "lezy mi" okrutnie w chwilach słabości ma się rozumieć...ups, znaczy się..chwile słabości będę mieć kiedy tu zajrzę..ok..może być.. Z mojego krótkiego rekonesansu przedpołudniowego a powątkowego wynika,że z zestawu u Was piszącego "znam" Edzioszkę i Oldpiernika... Edzioszke z przelotów meteorytowych, a Ciebie Oldpierniku z sympatycznego, acz rzadkiego nieeezwykle pojawiania sie na forum nawiedzanym i przeze mnie...:)))) Poznam (bez cudzysłowu!!) jeszcze kogoś????...a pewnie:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: OGŁOSZENIE parafialne 22.07.04, 17:10 się dołączam do powitań.. mam nadzieję, iż bardzo się nie rzuca w oczy to, iż z kulturą mam nieco na bakier ;) Odpowiedz Link Zgłoś
majenka3 Re: OGŁOSZENIE parafialne 22.07.04, 17:20 znaczy się zaprzeczać gwałtownie powinnam pewnie...żadnego "bakiera" w czasie Twoich przelotów meteorytowych, odnotowywanych przeze mnie nie zauważyłam :)))))) ale malowniczość postaci się rzuciła - mi w oczy :)))))) dzieki za ciepłe słówka Edzioszko :) Odpowiedz Link Zgłoś