Dodaj do ulubionych

COS MALO TYCH KOBIET Z DUZYM BIUSTEM

IP: *.tnt33.chi5.da.uu.net 25.07.01, 19:23
CHCE POZNAC TAKOWA. JESTEM Z CHICAGO
Obserwuj wątek
    • Gość: Ziuta Re: COS MALO TYCH KOBIET Z DUZYM BIUSTEM IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.07.01, 23:11
      Mam wielgachny biust i 50-tkę na karku. Wchodzisz ?
      • Gość: SEX Re: COS MALO TYCH KOBIET Z DUZYM BIUSTEM IP: *.tnt14.chi1.da.uu.net 27.07.01, 04:17
        Gość portalu: Ziuta napisał(a):

> Mam wielgachny biust i 50-tkę na karku. Wchodzisz ?

I CO JESZCZE? CO MA ZNACZYC "WCHODZISZ"
      • Gość: crimen Re: COS MALO TYCH KOBIET Z DUZYM BIUSTEM IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 31.07.01, 10:34
        Oooo Ziuta!!!!!
    • Gość: sex Re: COS MALO TYCH KOBIET Z DUZYM BIUSTEM IP: *.tnt15.chi1.da.uu.net 30.07.01, 20:14
      Gość portalu: SEX napisał(a):

> CHCE POZNAC TAKOWA. JESTEM Z CHICAGO

Smialo kobitki przecierz komputer nie gryzie.
    • Gość: ... Re: COS MALO TYCH KOBIET Z DUZYM BIUSTEM IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.01, 00:25
      nie wiem co znaczy dla Ciebie duzy? mnie sie wydaje, ze taki mam... ale Ty
      jestes strasznie daleko...
      • Gość: Janek Są, ale nie są rozmowne IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.01, 01:51
        Ciekawa kwestia: co to znaczy duży biust i od kiedy uznaje się go za duży.
        Kurcze późno już i zaczynam zadawać kretyńskie pytania
        Pozdrowienia (albo miłych snów)
        • Gość: jasmina Re:do Janka IP: 194.181.38.* 31.07.01, 10:36
          No coś Ty, Janek! Ja mam duży biust, a jestem bardzo
          rozmowna! Widać mnie chyba na połowie forum.
          Pozdrawiam
          Jasmina

Gość portalu: Janek napisał(a):

> Ciekawa kwestia: co to znaczy duży biust i od kiedy uznaje się go za duży.
          > Kurcze późno już i zaczynam zadawać kretyńskie pytania
          > Pozdrowienia (albo miłych snów)

• Gość: Janek Re:do Janka IP: *.ipartners.pl 31.07.01, 11:01
            Ach to Ty. Już widzę.
            Wyglądasz dziś rewelacyjnie (kurcze mam nadzieję, że nie masz papilotów na
            sobie,bo wyjdę na durnia). Powracając do tematu. Dekolcik, przepraszam dekolt,
            kurcze, dalej boję się spojrzeć. Czy to aby nie miraż? Zaraz żadnej butelki
            obok monitora nie ma. Sahara daleko, więc to nie fatamorgana. To może śnię?
            Jesteś prawdziwe zjawisko, chciałbym być malarzem...
            Rozmarzone pozdrowienia. Zaraz jakie wymarzone pozdrowienia? Rozmarzony to ja
            jestem. I jak tu nie stracić głowy!
            • Gość: Jasmina Re:do Janka IP: 194.181.38.* 31.07.01, 11:18
              Och, chyba już ją straciłeś!
              Nie chadzam w papilotach o tej godzinie! Moja niezwykle
              ważna i odpowiedzialna praca, obliguje mnie do
              zachowywania ludzkiego wyglądu!
              Chciałbyś mnie namalować???

> Ach to Ty. Już widzę.
              > Wyglądasz dziś rewelacyjnie (kurcze mam nadzieję, że nie masz papilotów na
              > sobie,bo wyjdę na durnia). Powracając do tematu. Dekolcik, przepraszam dekolt,
              > kurcze, dalej boję się spojrzeć. Czy to aby nie miraż? Zaraz żadnej butelki
              > obok monitora nie ma. Sahara daleko, więc to nie fatamorgana. To może śnię?
              > Jesteś prawdziwe zjawisko, chciałbym być malarzem...
              > Rozmarzone pozdrowienia. Zaraz jakie wymarzone pozdrowienia? Rozmarzony to ja
              > jestem. I jak tu nie stracić głowy!

• Gość: Janek Do Jasmin IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.01, 21:07
                Z tymi papilotami to był żart.
                Chciałbym namalować Cię gdybym potrafił... Ale oddać Twój wdzięk i Rafaelowi
                Santi trudno byłoby.
                Pozdrowienia
    • Gość: DO KOBIE Re: COS MALO TYCH KOBIET Z DUZYM BIUSTEM IP: *.tnt30.chi5.da.uu.net 31.07.01, 22:19
      Sadzac po ilosci wpisow wyglada zejest DUZO KOBIET Z MALYM BIUSTEM
      • Gość: samanta Re: COS MALO TYCH KOBIET Z DUZYM BIUSTEM IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.01, 22:22
        Gość portalu: DO KOBIE napisał(a):

> Sadzac po ilosci wpisow wyglada zejest DUZO KOBIET Z MALYM BIUSTEM
        A Ty co? Satystyke prowadzisz? ;-)

• Gość: do kobie Re: COS MALO TYCH KOBIET Z DUZYM BIUSTEM IP: *.tnt30.chi5.da.uu.net 31.07.01, 22:30
          Gość portalu: samanta napisał(a):

> Gość portalu: DO KOBIE napisał(a):
          >
          > > Sadzac po ilosci wpisow wyglada zejest DUZO KOBIET Z MALYM BIUSTEM
          > A Ty co? Satystyke prowadzisz? ;-)
          >

Nie , ale gdybym nawet prowadzil to maszcos przeciwko temu?
          • Gość: Janek Do Samanty IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.01, 00:42
            Nie chodzi o badania, ale kobiet z obfitym biustem jest mniej. Kiedyś spotkałem
            się z przytoczeniem pewnych liczb dotyczących Skandynawii. Tylko 2% kobiet
            miało rozmiar C i więcej. Nie sądzę, aby w Polsce było znacząco inaczej.
            Cóż Tego co pobudza męską wyobraźnię jest rzeczywiście niewiele, a szkoda.
            Pzdrowienia dla Tej mniejszości
            • Gość: samnta Re: Do Janka IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.01, 00:49

> Nie chodzi o badania, ale kobiet z obfitym biustem jest mniej. Kiedyś spotkałem
              >
              > się z przytoczeniem pewnych liczb dotyczących Skandynawii. Tylko 2% kobiet
              > miało rozmiar C i więcej. Nie sądzę, aby w Polsce było znacząco inaczej.
              > Cóż Tego co pobudza męską wyobraźnię jest rzeczywiście niewiele, a szkoda.
              > Pzdrowienia dla Tej mniejszości
              Och Janku! Jestes niepoprawny! ;)

• Gość: samanta Re: do kobie IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.01, 00:48
            Gość portalu: do kobie napisał(a):

> Gość portalu: samanta napisał(a):
            >
            > > Gość portalu: DO KOBIE napisał(a):
            > >
            > > > Sadzac po ilosci wpisow wyglada zejest DUZO KOBIET Z MALYM BIUSTEM
            > > A Ty co? Satystyke prowadzisz? ;-)
            > >
            >
            > Nie , ale gdybym nawet prowadzil to maszcos przeciwko temu?

Nie,z ciekawosci pytam.:)

• Gość: Janek Do Samanty IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.01, 01:02
              Jestem niepoprawny? Skądże, po prostu zdaję sobie sprawę, jak niewiele obfitych
              rozkoszności chodzi po ulicach.
              Pewnie masz na myśli, że drzemie we mnie mały zachwycony chłopiec marzyciel,
              nie do końca dojrzały. Cóż w każdym z nas zostaje coś z tego młodszego sprzed
              lat. Ale czym byśmy byli bez marzeń i pragnień...
              Jeśli idzie o chłopca we mnie, to jestem w przedziale typowym co najwyżej
              plus/minus jedno odchylenie standardowe.
              (Ale nie mam odchyleń słowo honoru)
              Pozdrowienia
              • Gość: samanta Re: Do janka IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.01, 09:28

> Jestem niepoprawny? Skądże, po prostu zdaję sobie sprawę, jak niewiele obfitych
                >
                > rozkoszności chodzi po ulicach.
                > Pewnie masz na myśli, że drzemie we mnie mały zachwycony chłopiec marzyciel,
                > nie do końca dojrzały. Cóż w każdym z nas zostaje coś z tego młodszego sprzed
                > lat. Ale czym byśmy byli bez marzeń i pragnień...
                > Jeśli idzie o chłopca we mnie, to jestem w przedziale typowym co najwyżej
                > plus/minus jedno odchylenie standardowe.
                > (Ale nie mam odchyleń słowo honoru)
                > Pozdrowienia
                Gdybyś zachwycał się męskimi tyłeczkami to ..no byloby niepokojace, a tak
                wszystko w normie. :-) Pozdrawiam

• Gość: magda Re: do SEX IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.01, 01:30
      Chyba ten warunek spełniam ,ale nie jestem w żadnym wypadku z Chicago więc tego
      nie sprawdzisz .Pozostaje Ci tylko wyobrażnia -sweet dream <a jest o
      czym>Pozdrowienia Magda
      • Gość: Janek Do Magdy i SEXa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.01, 01:48
        I dopiero teraz mówisz? I powiedzieć, że dopiero co byłem w Katowicach.
        Do SEXa - czy tam w Stanach jest aż tak źle z takimi kobietami, że szukasz za
        Wielką Wodą?
        Pozdrowienia
        • Gość: magda Re: Do Janka IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.01, 01:58
          Nic straconego.Przy następnej okazji jak odwiedzisz te śliczne strony spotkamy
          się :Ty z Trybuną śląską a ja z różą w zębach<aby się rozpoznać> bo z tym
          biustem to Ci nie wychodzi.A tak na marginesie jak mogłeś mnie nie zauważyć????
          • Gość: Janek Do Magdy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.01, 02:07
            Z różą? "Pół żartem pół serio"? Na pewno jesteś jak MM.
            Nie łapię akapitu "bo z tym biustem to Ci nie wychodzi"
            Jak mogłem nie zauwazyć ? - krótko byłem i do tego w pracy.
            Pozdrowienia
            • Gość: magda Re: do janka IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.01, 02:23
              zostawmy ten biust.Co do MM :nie jestem blondynką,jęstem wyższa i
              szczuplejsza,więc nie kwalifikuję się do ogólnie przyjętego ideału Polaka.Aha
              chyba nie śpiewam tak ponętnie :Happy birthday ...ale za resztę gwarantuję.
              • Gość: Janek Do Magdy IP: *.ipartners.pl 01.08.01, 12:39
                "...nie jestem blondynką,jęstem wyższa i szczuplejsza,więc nie kwalifikuję się
                do ogólnie przyjętego ideału Polaka"
                I bardzo dobrze. Ale jaki to jest ideał Polaka w tym względzie? Tylko
                blondynki? Coś Ty!
                "Brunetki, blondynki, ja wszystkie Was dziewczynki..." Ale zaleciało mi tu
                staroswiecczyzną...
                Pozdrowienia
                • Gość: Magda Re: Do Janka IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.01, 14:52
                  Na 10 potencjalnych Polaków pewnie 8 wybrałoby blondynkę.Tak jak 8 na 10 Polek
                  wybrałoby kogoś w stylu Latin lover,tak jakoś jest ale najgorzej to popadać w
                  sterotypy,nieprawdaż?a teraz pytanie za 100 pkt:Jaka jest Twój ideał
                  ,abstrahując od ww.biustu?Pozdrawiam oczywiście Magda
                  • Gość: jasmin Re: Do Magdy IP: 194.181.38.* 01.08.01, 14:59
                    Ideałem Janka jest tajemnicza Baby z rozmiarem DD i
                    oczywiście blondynka..... ups! ale ze mnie
                    skarżypyta!...
                    • Gość: Janek Re: Do Magdy i Jasmin IP: *.ipartners.pl 01.08.01, 15:53
                      Co do BABY, już wyjaśniłem w czym rzecz. Wygrałem w szrankach z SEXem, ale
                      tylko ze względu na odległość. BABY gości nad morzami południa, a ja obiecałem,
                      że będę czekał na forum. Nie wiem co prawda czy będzie na co, jeśli zwinęła
                      żagle pod pretekstem urlopu. A Jasmin jest po prostu uroczą skarżypytą.
                      Zapraszam do odwiedzenia bliźniaczo brzmiącego forum.
                      Co do ideału. Też już to gdzieś napisałem: wygląd ma znaczenie drugorzędne. Czy
                      wybranka jest blondynką, czy brunetką, czy szatynką (jak nasza skarżypyta) nie
                      ma znaczenia. Wbrew pozorom, rozmiar biustu też nie jest dla mnie tak istotny.
                      Powtórzę jeszcze raz pewną rzecz. Kobieta, którą kiedyś bardzo kochałem miała
                      biust dosłownie tyci (dosłownie). A nie zamieniłbym Jej wtedy na żadną inną. W
                      ostatni piątek na dyskotece, gdzie były tłumy wyłowiłem jedną dziewczynę,
                      mającą "coś". Też miała mały biust. A więc nie w tym rzecz. Jest to jednak
                      oczywiście niesamowity składnik kobiecości. Dlatego uwielbiam malarstwo
                      klasyczne, renesansowe.
                      Dalej ciepły głos.
                      Ideał: wzrost nieistotny, byle nie poniżej 150 cm i nie powyżej 200 cm.
                      Ale do rzeczy czyli do cech na początku niewidocznych: inteligencja, rozsądna
                      ale spontaniczna (wyważenie jednego i drugiego), z którą można porozmawiać o
                      wszystkim i która nie powie, że oglądanie zachodu słońca to idiotyzm nie
                      przystający do obecnych czasów.
                      Wiem, że to dość luźny zestaw cech i wyglądu. Wiem, że to moze niewiele wnosi,
                      ale jeśli padną jakieś szczegółowe pytania to też odpowiem.
                      Pozdrowienia
                      • Gość: Magda ReDO Janka IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.01, 16:09
                        Jeżeli już wypełnisz daną BABE obietnicę i będziesz gotowy na spotkanie kogoś
                        mieszczącego się w ww ramach to daj znać.A tak na marginesie ,aby zaspokoić
                        kobiecą ciekawość ,napisz coś o sobie ,niech zazdroszczę BABE ,ze jestes jej
                        wierny.buuuziaki
                        • Gość: Jasmina Re: Re do Janka IP: 194.181.38.* 01.08.01, 16:20
                          No właśnie Janku!
                          Mógłbyś zaspokoić naszą pustą kobiecą ciekawość i
                          obnażyć się publicznie!!!
                          Gdybyś jednak wolał bardziej kameralnie, to wpadnij na
                          "bliźniaczy".....;-)))))
                          • Gość: Janek Do szałowych rozmówczyń IP: *.ipartners.pl 01.08.01, 16:28
                            Czy muszę publicznie? Kiepski ze mnie ekshibicjonista.
                            Mój e-mail dziewczyny to:

ja_nek@poczta.arena.pl

Tam powiem o sobie coś więcej.
                            Całusy yyyy...(na razie w policzek). Jej a jak stamtąd blisko do Tych
                            wspaniałych... ust.
                            • Gość: jasmin Re: Janek IP: 194.181.38.* 01.08.01, 16:32
                              Eeeeeeeeeeeeeee tam..... Ja najbardziej lubię to, czego
                              nie mogę dostać! Skiepściłeś sprawę.......
                              • Gość: Janek Do Jasmin IP: *.ipartners.pl 01.08.01, 16:46
                                Czyżbyś bała się jednego niewinnego wirtualnego całusa? Nie wierzę.
                                I bąź tu madry, gdzie fatamorgana.
                                Pozdrawiam marzenia własne i czyje
                                • Gość: jasmin Re: Do Janka IP: 194.181.38.* 01.08.01, 16:49
                                  Wczoraj takiego jednego od wirtualnych całusów już
                                  miałam... I się obraził.... Na co Ci to?
                                  • Gość: Magda Re: Do Janka IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.01, 16:57
                                    Janku a mnie ignorujesz.A be.
                                    • Gość: Janek Do Magdy i Jasmin IP: *.ipartners.pl 01.08.01, 17:41
                                      Do Magdy: tak mało piszesz, nie mam punktu zaczepienia.
                                      Do Jasmin: on się obraził, czy to Ty zbudowałaś nowe mury? Oj po prostu
                                      napuszczasz nas facetów na siebie, a potem mówisz, że lubisz gwiazdki z nieba i
                                      że skiepszczamy sprawę.
                                      melancholijne, niewesołe pozdrowienia
                                      • Gość: Jasmin Re: Do Janka IP: 194.181.38.* 01.08.01, 17:52
                                        To bardzo niemiłe, co tu nawypisywałeś! Wcale nikogo na
                                        siebie nie napuszczam! Jestem ciekawa, na jakiej
                                        podstawie wysnułeś tak podły wniosek!
                                        Pisz sobie do Magdy, może nie będzie chciała gwiazdki z
                                        nieba :-)
                                        Co do Pete, to przytłoczył mnie całym nieboskłonem, a
                                        nie tylko gwiazdką... nie wytrzymałam presji :-)
                                        Zresztą, co Ty możesz wiedzieć wstrętny facecie!
                                        Z Alp nici... żegnam.
    • Gość: gadula Re: COS MALO TYCH KOBIET Z DUZYM BIUSTEM IP: *.ym1.on.wave.home.com 01.08.01, 18:37
      przez takich jak ty dziewczyny sobie wypychaja biust.
      - jak to dobrze, ze my nie musimy sobie niczego wypychac.
    • Gość: gadula Re: COS MALO TYCH KOBIET Z DUZYM BIUSTEM IP: *.ym1.on.wave.home.com 01.08.01, 18:54
      Gość portalu: SEX napisał(a):

> CHCE POZNAC TAKOWA. JESTEM Z CHICAGO

nie masz boga w sercu ty scholastyczny zboczencu!
      • Gość: Janek Do Gaduli i Jasmin IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.01, 21:57
        Sam jesteś zboczeniec. A co do mnie nie znoszę silikonu tylko naturalność.

Jasmin jesteś nieznośna i urocza. A kto powiedział, że lubi to czego nie może
        mieć?
        • Gość: Janek Do Magdy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.01, 22:01
          Milczysz. Patrzę na Ciebie i wzroku nie mogę oderwać...
          Nie zawsze potrzebne są słowa prawda?
          Pozdrowienia
        • Gość: gadula Re: Do Gaduli i Jasmin IP: *.ym1.on.wave.home.com 01.08.01, 22:11

> Sam jesteś zboczeniec. A co do mnie nie znoszę silikonu tylko naturalność.

rozumie - jestes naturalny zboczeniec.
          • Gość: Janek Re: Do Gaduli IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.01, 22:14
            Gadula rozczarowujesz mnie. Zaczynasz szybko szufladkować i oceniać. Zdarzyło
            Ci się tym razem pudło.
            Pozdrowienia
            • Gość: Janek Do Jasmin IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.08.01, 00:49
              Wiem, że jestem podły - to wina mej samczej natury. Wybacz samcowi samczość.

"Zresztą, co Ty możesz wiedzieć wstrętny facecie!"
              No dobrze, nikt nie jest doskonały. Ale uwielbiam Ciebie i Twoje dąsy. Jesteś
              wtedy jeszcze bardziej pociągająca. Czy możemy jeszcze przedyskutować
              kwestię "Tych Alp"?. Wiem, wiem, wszystko w swoim czasie. Ale jesteś taka
              szałowa... Trudno mi będzie znieść myśl o utracie czegoś tak wspaniałego...Czy
              będę mógł liczyć na jakieś uchylenie zakazu, jakąś dyspensę i rozgrzeszenie?
              Mea culpa, mea culpa....
              • Gość: Jasmin Re: Do Janka IP: 194.181.38.* 02.08.01, 09:48
                Wybaczam Ci samcze Twoją samczość.... Prawda, że to miło
                z mojej strony?! :-)))) Psalmy dziękczynne proszę
                kierować pod adres Jacobs"a.... Po porannej kawie zawsze
                jestem Człowiekiem......
                • Gość: Janek Do Jasmin IP: *.ipartners.pl 02.08.01, 10:49
                  Czy zatem mogę zdjąć worek pokutny?
                  • Gość: Jasmin Re: Do Janka IP: 194.181.38.* 02.08.01, 10:51
                    Gdybyś wskoczył wcześniej na "bliźniaczy" sam byś go
                    zdjął........ :-))))))
Inne wątki na temat: