edzioszka 27.01.04, 16:20 wątek bynajmniej nie botaniczny, a kulturce poświęcon fizycznej.. prefacyje za wieczernicę integrującą, prosim umieszczać w książnicy pamiątkowej kafejko- cukierenki "słodka dziurka" ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edzioszka Jak wiesz 27.01.04, 17:05 wyjeżdżam do sanatorium, by pobrać bicze intelektualne.. doraźne wspomaganie już mnie nie ustawia ku pełnokończynowej gotowości ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zalogowana Re: Jak wiesz 27.01.04, 17:08 Ty to masz fajnie, słyszałam co tam się dzieje w tych sanatoriach...:) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Jak wiesz 27.01.04, 17:10 dziękuję za okazaną troskę, oraz wyrażenie chęci przesyłania paczek żywnościowo- odzieżowych ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zalogowana Re: Jak wiesz 27.01.04, 17:21 Ty to masz łeb na karku Eda, Ty to wiesz gdzie znaleźć młodego rencistę,że ja na to wcześniej nie wpadłam, tzn. lepiej powiem nie pomyślałam o tym:) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Jak wiesz 27.01.04, 17:29 wiem raczej, jak zdrowego i prężnego uposażyć w uszczerbek zdrowotny.. Gitek gadał ciągle o jakichś kobitkach, to mu wałkiem bezwstydne myśli wyperswadowałam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Jak wiesz 27.01.04, 17:42 Tak skutecznie, ze az do klastoru poszedl. Eda, co Cie znowu naszlo z tym zdrowym trybem zycia? Przeciez to stresogenne. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Jak wiesz 27.01.04, 21:40 hyhy, już mnie lepiej nie rozśmieszaj.. pojęcia nie masz, jakie Aniołeczek amoralne propozitione mi dziś składał ;) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: eeech 28.01.04, 15:58 a ja myślałem, że zielonym do góry to jest wyczynowe sadzenie drzewek... pewnie się nie znam an sportach wyczynowych... a ten ryj senatora to gęsto obsadzać będziesz? Odpowiedz Link Zgłoś
hippy_pottamus Re: eeech 28.01.04, 16:33 ”zielonym do góry” to jest przypomnienie dla działkowca-alzheimerowca ;-)) a senator ryj ma juz obsadzony przynajmniej do wielkiejnocy ;-) [wiesci mam świeże, bo moja rodzicielka właśnie niedawno wróciła z tego podrywu na handicap] ;-))) edzioszce życzę, żeby dyskoteka [to tam, gdzie wypadają dyski] była niedaleko od ryja, bo można nie zdążyć na ciszę nocną i mieć dodatkowe atrakcje w postaci wspinania się po rynnie na 2-gie piętro np. ;-))) pozdrawiam chwilowo brukselkowo Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: eeech 28.01.04, 16:47 Hipek, Ty tutaj? przyznam, iż się nie spodziewałam takowej wizytacyji.. witamy skromnoprogowo, nieodłącznie chlebosolnie, po włościańsku małorolnie.. nie odwzajemniam wyrazów pamięci brukselkowych, a tembardziej owsiano-szpinakowych, bo niemi straszy się niedorostków.. pozdrowię Cię czule, tak jak to czynią matule ;) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: eeech 28.01.04, 18:41 Forum o czacie! skund ja wiedziałam, że jak napiszę skrótowcem - nie zakumkasz? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: eeech 29.01.04, 06:53 skróty skrótami ale edzioszko, czy ty hipcię wysyłasz w zastepstwie...nic nie rozumiem ten obsadzony z góry, eeeech... Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: eeech 29.01.04, 19:56 robię za wampirkę energetyczną, dlatego lepiej zachować bezpieczną odległość, a zarazem autonomię ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: eeech 30.01.04, 06:26 przestrogie se kolo serca obsadziem, wszak szczera. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: eeech 30.01.04, 08:53 Kanuczek, stosujesz autopsychoterapię? idealnie się sprawdza w podróży, odstępując od rygorystycznych postanowień i odgórnych założeń.. bez mapy - jednako celu nie tracąc sprzed oczu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: eeech 30.01.04, 09:44 cicho sza! nie musisz podkreślać naszych mafijnych powiązań ;) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: hehe 30.01.04, 11:47 mafia czy ma fioła? tak czy inaczej, gdzie tu można kogo spotkać niedźwiedzie same, czy co w sen zimowy owarzystwo zapadło a może w ciepłych krajach? mój ciepły skraj kołderki dziś rano z nagła rzucił się na podłogę i musiałem wstać (upadek jego był wielki) a później już upaść jakoś nie byłem w stanie takie tam południowe dumanie nad porannym powstaniem...;)) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: hehe 30.01.04, 11:59 widzisz, nie masz gadulca, to jesteś poza ofichalnym obiegiem (zupełnie jak ja) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: hehe 30.01.04, 12:27 udaję się za chwilutkę na uzdrowiskowe sabjesjedowanije.. muszę mieć na względzie, iż banda Ryszawego Mańka ma mnie na czarnej liście, a w interesach niet sentimenta.. rusków weznę do obstawy, abo gitludzi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: hehe 30.01.04, 12:48 no tak - stałam się wybranką nie tylko bogów aleć i ulicznikos vulgaris, jednako zazdrośni.. jeśli nas kowboje w granatowych mundurkach dorwą, na mur beton do proroka powiodą.. pierwszy gwóźdź do trumny dla mych towarzyszy, całej ekipki od ciotki Bramowskiej tyż ;) -- "nie jestem już dziewica (w sensie informacyjnym).." /Aniela/ * zapraszamy na OSDS * Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina10 Re: Zielonym do góry 30.01.04, 12:43 "Zielonym do góry" przypomina mi włochate sukno, którym przykryty jest długi blat stołu ..... bynajmniej nie do tańca go-go. Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: Zielonym do góry 16.12.04, 15:05 Trzy dni forumowania. Rok milczenia. No i co z tego, że niecały. Miało być zielonym do góry, a jest do... OLDDOKĄD Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: Zielonym do góry 05.02.05, 20:09 tu przerwal,lecz mysz trzymal. 200 megabajtow gralo.. czekajcie,niech no tylko Kwiecien wroci :) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: Zielonym do góry 07.02.05, 07:24 ech trześnie... na szczęście jeszcze jest wiśniówka OLDIROZGRZEWKA :) Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: Zielonym do góry 08.02.05, 04:08 tzn. to szare komorki lubia najbardziej. z zielonym nawet sie dobrze prezentuje. a Bowie ma jedno oko brazowe a drugie zielone. Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: Zielonym do góry 06.09.06, 15:49 sezon grzybowy w pełni zbieracze radzą, kiedy, co, gdzie a mnie się po tych grzybach okrutnie pić chce Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: Zielonym do góry 06.09.06, 17:12 świetna myśl ale ty doisz żubra! Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: Zielonym do góry 06.09.06, 17:24 kanuk napisał: > a Bowie ma jedno oko brazowe a drugie zielone. podobnie jak Pies Hłaski Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: Zielonym do góry 06.09.06, 17:47 podobnie,czy tak samo, w sensie kolorow? Old: sam mam "doic" ? Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: Zielonym do góry 06.09.06, 20:32 no dobra, mogę gościa przytrzymać xD Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: Zielonym do góry 07.09.06, 13:39 może się nieco różnić bielszym odcieniem bielma kanuk napisał: > podobnie,czy tak samo, w sensie kolorow? Odpowiedz Link Zgłoś