Gość: adam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.04, 22:44 mam do sprzedania kasety z dziecmi i sexem z umyslowo chorymi zapraszam ,cd w cenie 100 zł sztuka, oto kontakt bstalone@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: w Re: mam do IP: *.acn.waw.pl 28.01.04, 22:47 Z umysłowo chorymi, tzn. z tobą, Piotrusiu z Trójmiasta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w Re: mam do IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.04, 22:49 potraktujcie to powaznie.bo kto z was widzial sex z downem albo rucchaniie 8latka w odbyt?zaloze sie ze nikt ,a u mnie to wszytko zobaczycie za 100zł ,zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: " " " " Re: a masz piotrusiu kasetki z tobą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.04, 00:13 kozłojebcą w roli głownej ? Buhahahahahahahahaha :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bibi Re: mam do IP: *.inetia.pl 29.01.04, 12:54 zapomniałeś wziąć tabletek czy w zakładzie dla bardzo bardzo nerwowo chorych podłączyli net i sprawdzasz łącza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: mam do IP: *.inetia.pl 29.01.04, 12:58 Człowieku,przepraszam ale nawet nie zasługujesz,żeby ciebie tak nazywać! Kretynie!!!!!!!!!!!Jesli faktycznie pasjonujesz sie takimi sprawami to powinieneś sie leczyć!Teraz najchetniej bym ci zrobiła cos co by ci sprawiło ogromny ból!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jestes zakałą ludzkosci!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
makary0 Re: mam do 29.01.04, 13:10 Największy ból jaki mozna zrobić Piotrusiowi to nie odpowiadać Marzenko na jego posty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: mam do IP: *.inetia.pl 29.01.04, 13:17 pewnie masz rację,ale podniósł mi ciśnienie! Odpowiedz Link Zgłoś
makary0 Re: mam do 29.01.04, 13:21 Powinnaś sie przyzwyczajać do obecności na FT ludzi poszukujących swoje miejsce na ziemi a,że czasem to powinien być szpital psychiatryczyn zamknięty to chyba sama widzisz :) Odpowiedz Link Zgłoś