emperor Re: dzieki 11.02.02, 10:36 ahoy szmaciarzu! dzeki - co to za nick? reprezentujesz soba bar mleczny? dzieki z gory za odpowiedz i jak zwykle - jebal cie pies, z wyrazami nieszacunku, emperor Odpowiedz Link Zgłoś
dzeki Re: dzieki 11.02.02, 10:43 emperor ha, ha ot i wymyślił Oj, kochanie (miało być dziadu, lecz jestem pełna litość) ciebie nawet pies nie wyjebie fe, Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: dzieki 11.02.02, 10:52 aaaa! to jednak szmata z ciebie, wiec witam i co slychac? stara kurwa nie chce zdychac? dzeki napisał(a): > emperor ha, ha ot i wymyślił > Oj, kochanie (miało być dziadu, lecz jestem pełna litość) ciebie nawet pies nie > > wyjebie fe, Odpowiedz Link Zgłoś
dzeki Re: dzieki dziękuj pacanie 11.02.02, 10:57 Do zoo skarbie tylko dupala umyj bo i tam nikt z ciebie nie skorzysta hłe, hłe hłe baranie Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: dzieki dziękuj pacanie 11.02.02, 11:08 bo ze mnie sie nie korzysta szmato:) gdybys nie wiedziala to ja korzystam z innych:) a teraz to smaki mam na ciebie, nawet ignorowal cie nie bede. dzeki napisał(a): > Do zoo skarbie tylko dupala umyj bo i tam nikt z ciebie nie skorzysta > hłe, hłe hłe baranie Odpowiedz Link Zgłoś
dzeki Re: pocałuj mnie w ........ 11.02.02, 11:30 Bo ciebie nie ma, nie istniejesz ćwoku ha, ha Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: pocałuj mnie w ........ 11.02.02, 11:54 w co cie mam pocalowac? a moze twixa zrobic? he? jesli ja nie istnieje, to masz szmato jakies schizy, bo narabiasz sama ze soba:) a biale myszki po klawiaturze zapierdalaja? a rozowy slonik traby ci nie zapakowal? dzeki napisał(a): > Bo ciebie nie ma, nie istniejesz ćwoku ha, ha Odpowiedz Link Zgłoś
dzeki Re: pocałuj mnie w ........ 11.02.02, 11:59 Proszę! Jeszcze!, tak mi rób, tak mi dobrze, o! ty mój ogierku z różową trąbką Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: pocałuj mnie w ........ 11.02.02, 12:07 ha, ha, ni chuja:) pamieciowke sobie strzel dzeki napisał(a): > Proszę! Jeszcze!, tak mi rób, tak mi dobrze, o! ty mój ogierku z różową trąbką > Odpowiedz Link Zgłoś
dzeki Re: pocałuj mnie w ........ 11.02.02, 12:18 nie rób mi tego mój różowiutki ............ Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: pocałuj mnie w ........ 11.02.02, 12:38 sorry winethou, jak worek na glowe nie zalozysz to wole sobie..... Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: pocałuj mnie w ........ 11.02.02, 12:51 tak, dokladnie:) skad ty to znasz? czyzbym nie byl pierwszym facetem ktory to wybral za miast ciebie? przykro mi bardzo malenka, ale po co mi uraz do konca zycia do kobiet:( Odpowiedz Link Zgłoś
dzeki Re: pocałuj mnie w ........ 11.02.02, 13:07 Uważaj na klawiaturę walikoniu Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: pocałuj mnie w ........ 11.02.02, 13:56 a ty sobie "myszke kliknij" , bo na faceta nie masz co liczyc, glupia szmato w dupe jebana. dzeki napisał(a): > Uważaj na klawiaturę walikoniu Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: pocałuj mnie w ........ 12.02.02, 09:37 skonczyla? emperor napisał(a): > a ty sobie "myszke kliknij" , bo na faceta nie masz co liczyc, glupia szmato > w dupe jebana. Odpowiedz Link Zgłoś
9876aaww Re: dzeki 12.02.02, 09:45 Odpier... sie od mojego nicka!!! a jeslis taki mocny(a) to powiedz JAKIE TWOJE MIANO - TY STOLCU???? z poważaniem aaww Odpowiedz Link Zgłoś