samanta5 20.01.10, 19:46 że w moje urodziny nikt mi nie złoży życzeń.... i tyle. Chyba mi głupio, ze się tak indywidualnie i roszczeniowo użalam :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elago2 Re: Podejrzewam, 20.01.10, 19:49 Wszystkiego najlepszego w dniu urodzin:) Odpowiedz Link Zgłoś
samanta5 Re: Podejrzewam, 20.01.10, 19:53 To jeszcze nie dziś, użalałam się trochę na wyrost :) ale wielkie dzięki. O godzinie zero planuję depresję :) Właśnie czytałam Twój watek użalający i wracam by odpowiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
elago2 Re: Podejrzewam, 20.01.10, 20:08 U mnie o takich dniach pamięta córka i innych o tym informuje. Tak pewnie też nikt by się nie domyślił. Odpowiedz Link Zgłoś
wilhelmina32 Re: Podejrzewam, 21.01.10, 14:28 Nie przejmuj się! Mnie również nikt nie składa, mimo, że ja zawsze pamiętam o innych. Nawet moim rodzicom zdarza się zapomnieć o moich urodzinach. Przyzwyczaiłam się, że jestem tłem dla ludzi, bezbarwnym tłem, mimo tego jak wiele dla innych robię, albo może dlatego, właśnie że jestem życzliwa i pomocna! :) Odpowiedz Link Zgłoś
samanta5 Re: Podejrzewam, 21.01.10, 17:14 Nie daj się wykorzystywać! No wiesz, bezbarwne tło!!! Bezbarwny to może być świat wokół Ciebie, gdy przestanie Cię obchodzić ale nigdy Ty dla świata. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_trabka Re: Podejrzewam, 21.01.10, 14:33 A ja myślałam, że to tylko ja mam takie wizje ;). Zawsze mnie to stresuje przed urodzinami, ale potem się okazuje, że jednak ktoś pamięta. Pewnie z Tobą też tak będzie. A najlepiej napisz tu, kiedy masz te urodziny i wtedy będziesz mieć jak w banku życzenia :). Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
samanta5 Re: Podejrzewam, 21.01.10, 17:12 Czarna_trąbko :P przecież gdybym napisała dokładnie, kiedy mam urodziny, to byłby znów powód do użalania, że tylko wtedy gdy przypomnę...... Odpowiedz Link Zgłoś
to-wlasnie-ja Re: Podejrzewam, 21.01.10, 17:41 Naprawde chcesz , zeby Ci przypominano, ze jestes o rok starsza ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
samanta5 Re: Podejrzewam, 21.01.10, 21:32 Zupełnie nie o to chodzi. Urodziny, te pierwsze, to początek mojej epoki i jeżeli je obchodzę, to znaczy, że ona ciągle trwa. Chciałabym tylko, aby ktoś oprócz mnie o tym wiedział :) Odpowiedz Link Zgłoś