nianiaa 23.01.10, 17:45 Ostatnio wciągnął mnie ten temat.A wy lubicie ziółka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
halina501 Re: Ziółka:)) 23.01.10, 19:41 Zaczynałam nie jeden raz nianiu.Stosować.Brak mi niestety wytrwałości:) Ziółka nie dają spektakularnych efektów takich jak ...tabletki. Jakimi ziółkami jesteś zainteresowana? Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: Ziółka:)) 24.01.10, 10:27 mnie jedynie "ziółko" kojarzy się z jakimś "łobuziakiem":) Odpowiedz Link Zgłoś
zbyfauch Uniwersalne zwierzę. 24.01.10, 10:40 www.youtube.com/watch?v=4Dqu2XTFK7U Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: Uniwersalna... 25.01.10, 10:47 Coś w tym musi być. "A to ci ziółko" Wydźwięk ma pozytywny. Niezauważalnie,skrycie,powoli, ale działa. Zatem stosujmy ziółka. Tylko co by tu na rozgrzanie...Na pewno lipa.Imbir i malina też świetnie rozgrzewają, tylko czy to ziółka?:) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: Uniwersalna... 25.01.10, 11:09 halina501 napisała: > Tylko co by tu na rozgrzanie...Na pewno lipa.Imbir i malina też świetnie > rozgrzewają, tylko czy to ziółka?:) kiedyś piłam hebratkę lipową, osobiście zbieraną:) zawsze z nutką sentymentu wspominam: lipe i chrabąszcze:) Odpowiedz Link Zgłoś
yoanna Re: Uniwersalna... 29.01.10, 08:06 Są takie ziółka...co zmieniają linie proste w kółka ;) Stosować z rozwagą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nianiaa Re: Ziółka... 30.01.10, 16:23 A u mnie wszystko zaczęło sie od książek Michała Tombaka ,z których dowiedziałam się ,że źle się odżywiam ,źle oddycham i nie dbam o siebie ,tak jak powinnam.Potem przeczytałam książki pani Korżawskiej o naszych polskich ziołach i książkę Marii Treben też o ziołach i ich zastosowaniu.Oboje staramy się z mężem zmieniać stare przyzwyczajenia żywieniowe i pijemy dużo soku z marchewki z dodatkiem buraczków i cytryny.Nie możemy się doczekać lata ,żeby nazbierać świeżych ziół i sporządzić sobie syropki ,miodki i takie tam zdrowe mikstury.Ja na razie popijam sobie ziele z krwawnika,które jest dobre na wszystko:)) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: Ziółka... 01.02.10, 10:20 czy istnieją jakieś ziółka które przemieniają senną niedźwiedzicę - w świergocącą pticę?:) Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: Ziółka... 12.02.10, 09:04 Zazdroszczę Ci nianiu determinacji:) Fajnie,że masz kogoś,kto Cię wspiera i wspólnie pijecie marchewkowy sok. To jest nawet ważniejsze od tego z czego ten sok.Ważne,że razem:) Dużo zdrowia życzę:) Odpowiedz Link Zgłoś