Dodaj do ulubionych

Siekiera, brr!!

10.02.04, 09:42
Ale sobie kawę walnęłam - wszystkie moje kubeczki smakowe krzyczą wniebogłosy
przy każdej próbie łyku!
Obserwuj wątek
    • bain_de_sang Re: Siekiera, brr!! 10.02.04, 10:01
      the_dzidka napisała:

> Ale sobie kawę walnęłam - wszystkie moje kubeczki smakowe krzyczą wniebogłosy
      > przy każdej próbie łyku!

Jak wiesz, szef, głupi ku#$% obciął nam kawę, więc czemu mnie torturujesz?

marcin
      • raduch Re: Siekiera, brr!! 10.02.04, 12:55
        bain_de_sang napisał:

> Jak wiesz, szef, głupi ku#$% obciął nam kawę, więc czemu mnie torturujesz?
        >
        > marcin

Eeee? Obrzydza Ci kawę przecież.

R
        • bain_de_sang Re: Siekiera, brr!! 10.02.04, 13:41
          raduch napisał:

> Eeee? Obrzydza Ci kawę przecież.

Mam selektywną percepcję. Słowa o wydźwięku pejoratywnym nie są przyjmowane do
          świadomości. Dlatego tekst Dzidzi odczytałem jako chwalenie porannej kawy i
          wkurzyłem się, że ja nie mogę sobie zrobić też. To wszystko przez szefa,
          głupiego ku#$%a, jak się zapewne domyślasz :-)

marcin
          • the_dzidka Re: Siekiera, brr!! 10.02.04, 13:55
            > Mam selektywną percepcję. Słowa o wydźwięku pejoratywnym nie są przyjmowane
            do świadomości. Dlatego tekst Dzidzi odczytałem jako chwalenie porannej kawy i
            > wkurzyłem się, że ja nie mogę sobie zrobić też. To wszystko przez szefa,
            > głupiego ku#$%a, jak się zapewne domyślasz :-)

No to ja już Ci nie powiem, że my póki co możemy nawet sobie grymasić, jaką
            kawę życzymy sobie dostawać.
            Dostaję Nescafe Classic, w podwójnym opakowaniu. Jeszcze do domu trochę
            zabieram ;P
            • bain_de_sang Re: Raduch 10.02.04, 14:16
              the_dzidka napisała:

> Dostaję Nescafe Classic, w podwójnym opakowaniu. Jeszcze do domu trochę
              > zabieram ;P

Sam powiedz, czyż nie miałem racji mówiąc o Dzidziowych torturach? Może
              pierwszy post na to nie wskazywał, ale miałem wizję tego, co nastąpi :-))

marcin
              • raduch Re: Raduch 10.02.04, 14:27
                bain_de_sang napisał:
                > Sam powiedz, czyż nie miałem racji mówiąc o Dzidziowych torturach? Może
                > pierwszy post na to nie wskazywał, ale miałem wizję tego, co nastąpi :-))

Niby że Cię do domu zaprasza?

> marcin

R
                • bain_de_sang Re: Raduch 10.02.04, 14:42
                  raduch napisał:

> Niby że Cię do domu zaprasza?

Oficjalne stanowisko jest takie, że aż tak daleko moja wizja nie sięgała ;-)

marcin
                  • the_dzidka Re: Raduch 10.02.04, 19:50
                    > Oficjalne stanowisko jest takie, że aż tak daleko moja wizja nie sięgała ;-)

Kłamca ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka