the_dzidka 10.02.04, 09:42 Ale sobie kawę walnęłam - wszystkie moje kubeczki smakowe krzyczą wniebogłosy przy każdej próbie łyku! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bain_de_sang Re: Siekiera, brr!! 10.02.04, 10:01 the_dzidka napisała: > Ale sobie kawę walnęłam - wszystkie moje kubeczki smakowe krzyczą wniebogłosy > przy każdej próbie łyku! Jak wiesz, szef, głupi ku#$% obciął nam kawę, więc czemu mnie torturujesz? marcin Odpowiedz Link Zgłoś
raduch Re: Siekiera, brr!! 10.02.04, 12:55 bain_de_sang napisał: > Jak wiesz, szef, głupi ku#$% obciął nam kawę, więc czemu mnie torturujesz? > > marcin Eeee? Obrzydza Ci kawę przecież. R Odpowiedz Link Zgłoś
bain_de_sang Re: Siekiera, brr!! 10.02.04, 13:41 raduch napisał: > Eeee? Obrzydza Ci kawę przecież. Mam selektywną percepcję. Słowa o wydźwięku pejoratywnym nie są przyjmowane do świadomości. Dlatego tekst Dzidzi odczytałem jako chwalenie porannej kawy i wkurzyłem się, że ja nie mogę sobie zrobić też. To wszystko przez szefa, głupiego ku#$%a, jak się zapewne domyślasz :-) marcin Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Siekiera, brr!! 10.02.04, 13:55 > Mam selektywną percepcję. Słowa o wydźwięku pejoratywnym nie są przyjmowane do świadomości. Dlatego tekst Dzidzi odczytałem jako chwalenie porannej kawy i > wkurzyłem się, że ja nie mogę sobie zrobić też. To wszystko przez szefa, > głupiego ku#$%a, jak się zapewne domyślasz :-) No to ja już Ci nie powiem, że my póki co możemy nawet sobie grymasić, jaką kawę życzymy sobie dostawać. Dostaję Nescafe Classic, w podwójnym opakowaniu. Jeszcze do domu trochę zabieram ;P Odpowiedz Link Zgłoś
bain_de_sang Re: Raduch 10.02.04, 14:16 the_dzidka napisała: > Dostaję Nescafe Classic, w podwójnym opakowaniu. Jeszcze do domu trochę > zabieram ;P Sam powiedz, czyż nie miałem racji mówiąc o Dzidziowych torturach? Może pierwszy post na to nie wskazywał, ale miałem wizję tego, co nastąpi :-)) marcin Odpowiedz Link Zgłoś
raduch Re: Raduch 10.02.04, 14:27 bain_de_sang napisał: > Sam powiedz, czyż nie miałem racji mówiąc o Dzidziowych torturach? Może > pierwszy post na to nie wskazywał, ale miałem wizję tego, co nastąpi :-)) Niby że Cię do domu zaprasza? > marcin R Odpowiedz Link Zgłoś
bain_de_sang Re: Raduch 10.02.04, 14:42 raduch napisał: > Niby że Cię do domu zaprasza? Oficjalne stanowisko jest takie, że aż tak daleko moja wizja nie sięgała ;-) marcin Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Raduch 10.02.04, 19:50 > Oficjalne stanowisko jest takie, że aż tak daleko moja wizja nie sięgała ;-) Kłamca ;-) Odpowiedz Link Zgłoś