malen_a 13.02.04, 20:20 20 lutego wchodzi do kin MIEDZY SLOWAMI - trzeba to zobaczyc!!!! PS. Ariel, dopiero dzis go obejrzalam i .... slow brak :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malen_a Re: Lektura obowiazkowa!!!! 13.02.04, 20:44 a tak poza tematem to sciagnelam wlasnie sobie roxy music - more than this .... oj melancholijny bedzie ten wieczor .... Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Oj 13.02.04, 22:20 A ja Ci odpisalam w innym watku :) tym o premierach. Ale ciekawa jestem co o nim napiszesz na blogu. Odpowiedz Link Zgłoś
malen_a Re: Oj 13.02.04, 23:11 a tak w ogole to mam prosbe, abyscie pisali mi na blogu w komentarzach co sadzicie, czy sie zgadzacie itp :))) dziekuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
azja.pl Re: Lektura obowiazkowa!!!! 19.02.04, 17:41 Widzialam juz ten film i tez go goraco polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
skay5 pyt. do malen_a???????????/....................... 20.02.04, 08:10 czy jest to ten film w reż. Mela Gibonsa????? Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 adres bloga 20.02.04, 08:16 Malena, przeslij jeszcze raz swoj adres na bloga. dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 tytul oryginalny 20.02.04, 08:19 Aha, i jaki tytul ma Miedzy slowami po angielsku? Ten film byl w francji ale juz sie chyba skonczyl :-( Odpowiedz Link Zgłoś
llingua Re: pyt. do malen_a???????????/.................. 20.02.04, 08:22 ja nie malena ale odpowiem: "między słowami" wyreżyserowała s. coppola, a film gibsona to "pasja" Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Ja tez nie Malena, ale 20.02.04, 08:59 mam nadzieje, ze moge podac adres bloga: www.malen-a.blog.pl, a tytul oryg. filmu to "Lost in translation" Odpowiedz Link Zgłoś
skay5 Re: Ja tez nie Malena, ale 20.02.04, 10:51 dzięki dziewczyny, a ja wybieram sie na ten Mela Gibsona- lubię filmy, które wzbudzaja kontrowersje! pozdr. skay Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Re: Ja tez nie Malena, ale 20.02.04, 10:52 skay5 napisała: > dzięki dziewczyny, a ja wybieram sie na ten Mela Gibsona- lubię filmy, które > wzbudzaja kontrowersje! To czekamy na opis wrazen!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Pasja 20.02.04, 11:53 Ja rowniez sie wybieram tylko musze poczekac az tu wejdzie na ekrany... Odpowiedz Link Zgłoś
malen_a Re: Ja tez nie Malena, ale 20.02.04, 19:28 dzieki Ariel :) ja siedze u rodzicow i dostep do kompa mam mocno ograniczony :) Odpowiedz Link Zgłoś
malen_a a tak troche poza tematem 20.02.04, 19:44 kilka osob mi powiedzialo, ze sie sugerowalo moimi wpisami na blogu przy doborze filmu w kinie ... to strasznie mile, choc musze powiedziec, ze malo filmow ogladam i czasem jestem mocno opozniona :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia721 Re: a tak troche poza tematem do Maleny 20.02.04, 20:31 malen_a napisała: > kilka osob mi powiedzialo, ze sie sugerowalo moimi wpisami na blogu przy > doborze filmu w kinie ... > to strasznie mile, choc musze powiedziec, ze malo filmow ogladam i czasem > jestem mocno opozniona :) Jak Ty jesteśopóźniona to ja jestem 1000 lat za murzynami!!! :)))))))))))))! Odpowiedz Link Zgłoś