Gość: raf4 IP: *.bbnplanet.com 30.07.01, 17:18 to zart......jezeli ktos chce zartowac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jasmina Re: Czy ktos ma suchy chleb dla konia? IP: 194.181.38.* 30.07.01, 17:20 A Ty chcesz?! I czy potrafisz? Gość portalu: raf4 napisał(a): > to zart......jezeli ktos chce zartowac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matylda Re: Czy ktos ma suchy chleb dla konia? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.01, 19:23 Mysle ze on potrafi :) Przynajmniej ja go rozumiem. Chyba wychowalismy sie na tych samych zartach . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Czy ktos ma suchy chleb dla konia? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.01, 20:06 Przed chwilą dzwonił koń i mówił ,że już nie lubi suchego chleba! I co teraz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pegaz Re: Czy ktos ma suchy chleb dla konia? IP: *.tnt15.chi1.da.uu.net 30.07.01, 20:17 Gość portalu: samanta napisał(a): > Przed chwilą dzwonił koń i mówił ,że już nie lubi suchego chleba! I co teraz? Koniowi trzeba dac pic ,najlepiej mokrej wody po suchych bulkach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Czy ktos ma suchy chleb dla konia? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.01, 20:27 Gość portalu: pegaz napisał(a): > Gość portalu: samanta napisał(a): > > > Przed chwilą dzwonił koń i mówił ,że już nie lubi suchego chleba! I co ter > az? > > Koniowi trzeba dac pic ,najlepiej mokrej wody po suchych bulkach *Akurat! Wołał coli z lodem!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: Czy ktos ma suchy chleb dla konia? IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 31.07.01, 01:05 Musiał mocno balować skoro go tak suszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: Czy ktos ma suchy chleb dla konia? IP: *.sympatico.ca 31.07.01, 01:21 Skoro go tak marnie karmicie niebawem przestanie byc koniem. A co ogierowi sie nalezy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raf4 Re: Czy ktos ma suchy chleb dla konia? IP: *.bbnplanet.com 16.08.01, 09:41 cos sie chyba popsulo........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angel Re: Czy ktos ma suchy chleb dla konia? IP: 213.77.81.* 16.08.01, 10:50 Gość portalu: raf4 napisał(a): > cos sie chyba popsulo........ co tu duzo gadac: karmiliscie i poili konia jakimis dziwnymi tresciami to i padlo biedactwo.. ale jeszcze troche dycha -wiec ja mu tak kosteczke cukru podsuwam .. moze odzyje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mea Re: Czy ktos ma suchy chleb dla konia? IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 16.08.01, 11:16 po tej kosteczce cukru koń powstał z martwych jako płeć żeńska. Do wyboru: kobyła lub klacz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: Czy ktos ma suchy chleb dla konia? IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 16.08.01, 11:30 Klacz brzmi bardziej seksownie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mea CO JEDZĄ KLACZKI ? IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 16.08.01, 12:29 mięsko - świeże Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raf4 Re: KLACZKI ? IP: *.bbnplanet.com 16.08.01, 16:13 biedny kon, sam sie nie moze wyzywic a tu jeszcze klacz na glowie nie dlugo beda zrebaczki.......... a klacz jaka ma masc?, bo kon to taki kasztan czy cus....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mea Re: KLACZKI !!!!! IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 16.08.01, 16:45 koń padł z głodu. Zmartwychwstał potem w postaci klaczki. zatem nie będzie miał źrebiąt na głowie i sam się przekona, że jednak dobrze było być koniem. A cóż klaczka, ot, bryka sobie. Skubnie od czasu do czasu jakiś jogurcik (klaczki zawsze skubią) to jakiś ananasik surowy. Maść oczywiście jakżeby inaczej w Polsce - kasztanka. w końcu ma na swoją cześć hymn. " Jedzie, jedzie na kasztance ..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raf4 Re: KLACZKI !!!!! IP: *.bbnplanet.com 16.08.01, 17:03 biedaczysko musial sie zdziwc jak sie obudzil i ze on to od dzis ona :o) klacz skubiaca, jedzaca jogurciki i do tego spiewajaca to jest cudny widok.... /inaczej mowiac szczuplutka, wysportowana i rozspiewana kasztanka :o)/ a na ktorej ladce skubie konczynowy jogurcik? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: KLACZKI !!!!! IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 16.08.01, 18:32 Klaczki jedzą z ręki.Zmiana płci u koni to nic nowego.Kasztanka Marszałka też zmieniła płeć.Zobaczcie pomnik "Dziadka" w Katowicach:)))Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trapszo Re: KLACZKI !!!!! IP: *.access.nacamar.de 16.08.01, 19:59 A ja wam mowie kon potega jest i basta, nie tylko daje koniak nozna pograc na ogonie i pospiewac nozna jak sie jakas klaczke dopadnie.W histori przejechalismy na koniach paru czy to pod Grunwaldem czy pod Samosiera. Konia trzeba wspierac moralnie,finansowo i zeby mu sie w glowie nie pomieszalo do klaczki doprowadzac czesto. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mea Re: KLACZKI !!!!! IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 17.08.01, 10:32 klaczki najbardziej lubią skubać jogurciki na łące w Zalcu k/Mrągowa. W ogóle uwielbiają Mazury. Poskaczą sobie, popiją a potem się nażrą i zamieniają sie w kobyły. Dolce far niente! Potem znów ostry reżim i dieta - jogurciki, ananasy itp. Co do potęgo konia. Pod Grunwaldem to sie zgadzam - tam były potrzebne silne konie. Co do Samosierry VETO tam zaś były potrzebne rwące klaczki, w końcu "ułani" ( w cudzysłowie bo nie wiem, czy już byli, ale chyba tak - Poniatowski)znali się na koniach! dzisiaj wieczorem jadę skubać trawkę w raju tj w Zalcu. pzdr 3mcie się konie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: KLACZKI !!!!! IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 17.08.01, 10:53 Nie wyskub całej trawki i uważaj na ogiery.Bywają brutalne.Smacznej trawki i jogurtu:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raf4 Re: KLACZKI !!!!! IP: *.bbnplanet.com 17.08.01, 15:49 nocny trasport na mazury to jest najgorsze w zyciu koni, ani sie polozyc ani po brykac.......ale jak juz bedziesz na lace to zdradze ci sekret......najfajniejsze jest tarzanie sie w blocie /ale moze byc tez we wszystkim innym co bedzie :o)/ a jak jeszcze w towarzystwie to jest dopiero brykanie!!!.....dobrej zabawy :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trapszo Re: KLACZKI !!!!! IP: *.access.nacamar.de 17.08.01, 19:17 No tak wszystkie klaczki i koniki wyjzdzaja a my konie robocze musimy tyrac. Dobrze ze tylko jedna klaczka,dobrego,wesolego skakania zycze. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziuta Re: KLACZKI !!!!! IP: 195.94.206.* 20.08.01, 12:22 część już powróciła ze swoich wypraw....... Gość portalu: trapszo napisał(a): > No tak wszystkie klaczki i koniki wyjzdzaja a my konie robocze musimy tyrac. > Dobrze ze tylko jedna klaczka,dobrego,wesolego skakania zycze. > > Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raf4 Re: KLACZKI !!!!! IP: *.bbnplanet.com 20.08.01, 16:42 Hej!Ziuta!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: KLACZKI !!!!! 20.08.01, 16:44 czekam ,czekam i nareszcie się ktos odezwał.....widzę, ze koniki bardzo rozbrykane Gość portalu: raf4 napisał(a): > Hej!Ziuta!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raf4 Re: KLACZKI !!!!! IP: *.bbnplanet.com 20.08.01, 17:12 a co moze byc fajniejszego od brykania HEJ! teraz jestem w kieracie i ostro haruje do nastepnego weekendu....wtedy znow sie zacznie :o) Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: KLACZKI !!!!! 21.08.01, 09:49 zostałes biedaku ujarzmiony i cierpisz bardzo z tego powodu,łączę sie z Tobą w bólu na te kilka dni Gość portalu: raf4 napisał(a): > a co moze byc fajniejszego od brykania HEJ! > teraz jestem w kieracie i ostro haruje do nastepnego weekendu....wtedy znow sie > > zacznie :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: KLACZKI !!!!! IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 21.08.01, 09:55 Kropka jesteś klaczką czy amazonką? Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: KLACZKI !!!!! 21.08.01, 10:07 a jak myslisz crimen! Gość portalu: crimen napisał(a): > Kropka jesteś klaczką czy amazonką? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: KLACZKI !!!!! IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 21.08.01, 10:36 Próbuję wyjaśnić jaki jest Twój stosunek do koni:) Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: KLACZKI !!!!! 21.08.01, 11:01 do amazonek, piszę z przykrością, nie mogę się zaliczyć,ale nie ukrywam, chętnie nabyłabym umiejętności jeździeckich Gość portalu: crimen napisał(a): > Próbuję wyjaśnić jaki jest Twój stosunek do koni:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: KLACZKI !!!!! IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 21.08.01, 11:28 Powiało zgrozą wśród wolnych koni.Jak któryś z nich wyląduje pod Twoim siodłem to odechce mu się brykania i trawki.Tylko nie nadużywaj ostróg i szpicruty.Na mnie pora.Wybywam.Miłego dnia:) Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: KLACZKI !!!!! 21.08.01, 11:44 no i wyszłam na wiedźmę jadowitą,co to gani i gnoi co tchu, pozwól mi zatem wyjawic swą delikatną naturę w obcowaniu z beztroskimi konikami . Gość portalu: crimen napisał(a): > Powiało zgrozą wśród wolnych koni.Jak któryś z nich wyląduje pod Twoim siodłem > to odechce mu się brykania i trawki.Tylko nie nadużywaj ostróg i szpicruty.Na > mnie pora.Wybywam.Miłego dnia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raf4 Re: KLACZKI !!!!! IP: *.bbnplanet.com 21.08.01, 16:22 dzokejow zaden wolny konik nielubi........bo jak taki brzdac co ledwo urosl ponad trawe moze prowadzic i rzadic konikiem brrrrrr:o) ale jesli jakiegos "dzikusa" ujezdzisz to zostanie z Toba do konca swojego zywota :) Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: KLACZKI !!!!! 21.08.01, 16:28 dzikusków koników ci u nas dostatek Gość portalu: raf4 napisał(a): > dzokejow zaden wolny konik nielubi........bo jak taki brzdac co ledwo urosl > ponad trawe moze prowadzic i rzadic konikiem brrrrrr:o) > ale jesli jakiegos "dzikusa" ujezdzisz to zostanie z Toba do konca swojego > zywota :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raf4 Re: KLACZKI !!!!! IP: *.bbnplanet.com 21.08.01, 17:42 tylko kowbojek malo...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: do Kropki IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 21.08.01, 17:55 Kropeczko nie przejmój się.Każdy kon kiedyś traci wolność.Jednemu trafia się klaczka drugiemu amazonka.Kwestia temperamentu,Pamiętaj tylko aby mieć dla swojego konia kostkę cukru.Pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trapszo Re: do Kropki IP: *.access.nacamar.de 21.08.01, 20:11 Kostka cukru i kieliszeczek koniaku by nie zaszkodzil. Przepraszam ze pytam czy Amazonki zyja w Amazonji? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: do Kropki IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 21.08.01, 21:25 W Amazonii oczywiście też.Pozdrawiam również. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raf4 Re: do Kropki IP: *.bbnplanet.com 22.08.01, 09:20 cukier i koniak nie pomoga gdy sie nie ma odwagi......konie dzikusy tak latwo sie nie daja :o) Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: do Kropki 22.08.01, 09:28 o wypraszam sobie,ktoś tu insynuuje brak odwagi..... Gość portalu: raf4 napisał(a): > cukier i koniak nie pomoga gdy sie nie ma odwagi......konie dzikusy tak latwo > sie nie daja :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: do Kropki IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 22.08.01, 10:07 No widzisz.Aż się prosi o ostrogę:) Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: do Kropki 22.08.01, 10:14 widzę, że muszę się wziąć ostro do roboty,te koniki takie ostatnimy czasy niesforne sie porobiły, ja do nich delikatnie, z czułością, a one sie odpłacaja i to na dodatek z nawiązką,biorę więc bat w dłoń i nie będę ich żałować, jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie.... Gość portalu: crimen napisał(a): > No widzisz.Aż się prosi o ostrogę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: do Kropki IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 22.08.01, 10:23 To nie ja to kolega.A co Ty tak z tą Kubą?Fidela nie lubisz czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: do Kropki 22.08.01, 10:33 tak, kolega nieco narowisty, tak, że wymaga innego podejścia, ale widzę, że Ty jesteś łagodny niczym baranek, już pędzę po woreczek z kostkami na przekupne.... Gość portalu: crimen napisał(a): > To nie ja to kolega.A co Ty tak z tą Kubą?Fidela nie lubisz czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raf4 Re: do Kropki IP: *.bbnplanet.com 22.08.01, 11:47 najpierw trzeba mnie zlapac na lasso kowbojko, takie latwe to nie jest i dlatego potrzebna jest odwaga......jak juz mnie zlapiesz to moze bat nie bedzie potrzebny..... Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: do Kropki 22.08.01, 14:19 coś Ty taki pewny siebie, duma i pycha Cie rozpiera, a czy przypadkiem juz sie sam nie złapałeś...... Gość portalu: raf4 napisał(a): > najpierw trzeba mnie zlapac na lasso kowbojko, takie latwe to nie jest i > dlatego potrzebna jest odwaga......jak juz mnie zlapiesz to moze bat nie bedzie > > potrzebny..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: do Kropki IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 22.08.01, 12:07 Kropeczko nie jestem łagodny jak baranek ale jestem przekupny.Jeżeli nasączysz te kostki cukru koniakiem to przez chwilę nie będę brykał.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kropka! Re: do Kropki IP: 195.94.206.* 22.08.01, 12:17 powiało zgrozą.... tylko przez chwilę? jak długa ta chwila? coś mi się wydaje, że konaku zabraknie na dłuższą metę.kosztowna inwestycja.... ość portalu: crimen napisał(a): > Kropeczko nie jestem łagodny jak baranek ale jestem przekupny.Jeżeli nasączysz > te kostki cukru koniakiem to przez chwilę nie będę brykał.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: do Kropki IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 22.08.01, 13:04 No cóz.Wolność ma swoją cenę.Ale im więcej koniaku tym dłuższa chwila. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: do Kropki 22.08.01, 14:38 a czyż nie będzie to wtedy wolność po trosze ograniczona, jak dla Ciebie oczywiście, a jak chwila przeciągnie się w nieskończoność....to co wtedy? Gość portalu: crimen napisał(a): > No cóz.Wolność ma swoją cenę.Ale im więcej koniaku tym dłuższa chwila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trapszo Re: do Kropki IP: *.access.nacamar.de 22.08.01, 21:03 Tu nie mozna mowic o nieskonczonosci zawsze jest jakis koni-ec. Zabraknie cukru i koniaku i co wtedy,konik zostanie starym ogierem a klaczka stara kobyla. Beda zalowali ze nie poskakali dluzej. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: do Kropki IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 22.08.01, 22:49 Wolność to uświadomiona konieczność, jak nauczał staruszek Lenin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raf4 Re: IP: *.bbnplanet.com 23.08.01, 17:34 watek juz sie marnie otwiera.......wiec moze sprobujemy cos nowego :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina Re: Czy ktos ma suchy chleb dla konia? IP: 194.181.38.* 31.07.01, 09:32 No co wy... woda? Cola? Konie najbardziej lubią koniak! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pegas Re: Czy ktos ma suchy chleb dla konia? IP: *.tnt14.chi1.da.uu.net 31.07.01, 09:45 Gość portalu: jasmina napisał(a): > No co wy... woda? Cola? Konie najbardziej lubią koniak! Jasmina alez to ci sie cos pomylilo.Ludzie najbardziej lubia koniak,ktory otrzymujemy z konia jak sama nazwa wskazuje,wkrutce potem jak kon otrzymal wode,tudzierz cole jesli chcemy otrzymac lepszy koniak.Najlepszy jednak koniak otrzymujemy z konia francuskiego ktory dlugo lub bardzo dlugo nie chcial oddac koniaku,ale w koncu przy odpowiedniej perswazji oddal,co tylko moga robic najlepsi tez koniarze.Pegas-krewniak konia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina re: do Pegasa IP: 194.181.38.* 31.07.01, 09:48 Pegas rany boskie!!! Ktoś Ci z rana podciął skrzydła?! Konie oddają ogony na skrzypce, a nie sikają do butelek po Coli! :-)))) > > Jasmina alez to ci sie cos pomylilo.Ludzie najbardziej lubia koniak,ktory > otrzymujemy z konia jak sama nazwa wskazuje,wkrutce potem jak kon otrzymal > wode,tudzierz cole jesli chcemy otrzymac lepszy koniak.Najlepszy jednak koniak > otrzymujemy z konia francuskiego ktory dlugo lub bardzo dlugo nie chcial oddac > koniaku,ale w koncu przy odpowiedniej perswazji oddal,co tylko moga robic > najlepsi tez koniarze.Pegas-krewniak konia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Samanta Re: re: do Pegasa IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.01, 11:20 Gość portalu: jasmina napisał(a): > Pegas rany boskie!!! Ktoś Ci z rana podciął skrzydła?! > Konie oddają ogony na skrzypce, a nie sikają do butelek po > Coli! :-)))) > > > > > Jasmina alez to ci sie cos pomylilo.Ludzie najbardziej lubia koniak,ktory > > otrzymujemy z konia jak sama nazwa wskazuje,wkrutce potem jak kon otrzymal > > > wode,tudzierz cole jesli chcemy otrzymac lepszy koniak.Najlepszy jednak ko > niak > > otrzymujemy z konia francuskiego ktory dlugo lub bardzo dlugo nie chcial o > ddac > > koniaku,ale w koncu przy odpowiedniej perswazji oddal,co tylko moga robic > > najlepsi tez koniarze.Pegas-krewniak konia porozmawiajcie z koniem końkretnie to sam powie co lubi! > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raf4 Re: re: do Pegasa IP: *.bbnplanet.com 31.07.01, 16:16 tylko kon chcial chleb bo wóda juz go zalala... w takim stanie juz dlugo nie pociagnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina Re: do raf4 IP: 194.181.38.* 31.07.01, 16:19 Ale my tu nie mówimy o koniu pociągowym! Gość portalu: raf4 napisał(a): > tylko kon chcial chleb bo wóda juz go zalala... w takim stanie juz dlugo nie > pociagnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raf4 Re: IP: *.bbnplanet.com 31.07.01, 16:29 a to przepraszam, Agnieszka juz tu nie mieszka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina Re: do Raf4 IP: 194.181.38.* 31.07.01, 16:41 Nie, ale zastałeś Jolkę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pegas Re: co z tymi bulkami?. IP: *.tnt30.chi5.da.uu.net 31.07.01, 21:54 Gość portalu: jasmina napisał(a): > Nie, ale zastałeś Jolkę! Bo jak tak dalej pojdzie to kon w koncu sie wykonczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alibaba Re: do Raf4 IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.01, 22:12 Czy moga byc kartofle? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pegas Re: do Raf4 IP: *.tnt30.chi5.da.uu.net 31.07.01, 22:17 Gość portalu: Alibaba napisał(a): > Czy moga byc kartofle? Byle co byle jadalne bo kon nie wytrzyma i pusci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: do Raf4 IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.01, 22:21 Gość portalu: Pegas napisał(a): > Gość portalu: Alibaba napisał(a): > > > Czy moga byc kartofle? > > Byle co byle jadalne bo kon nie wytrzyma i pusci. Mam ptaka od obiadu ,dajcie tej cholerze i niech nie zdycha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: do Raf4 IP: *.sympatico.ca 31.07.01, 22:48 Gość portalu: samanta1 napisał(a): > Mam ptaka od obiadu ,dajcie tej cholerze i niech nie zdycha! Wlasnie to co mu jest potrzebne. DAWAC a wtedy napewno bedzie zyl. Tylko dlaczego cholerze........? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: do Raf4 IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.01, 23:23 Gość portalu: ........ napisał(a): > Gość portalu: samanta1 napisał(a): > > > > Mam ptaka od obiadu ,dajcie tej cholerze i niech nie zdycha! > > Wlasnie to co mu jest potrzebne. DAWAC a wtedy napewno > bedzie zyl. Tylko dlaczego cholerze........? > Pozdrawiam Cholera ,bo nic jej sie nie podoba ! na wszystko kreci nosem ze wszystkiego wiecznie niezadowolona! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: do Raf4 IP: *.sympatico.ca 31.07.01, 23:34 Gość portalu: samanta napisał(a): > Cholera ,bo nic jej sie nie podoba ! na wszystko kreci nosem ze wszystkiego > wiecznie niezadowolona! Pozdrawiam Cieszy mnie to ze ta Twoja "cholera" konia sie nie tyczy. A tak naprawde z tego co napisalas to mysle ze wlasnie konia Ci do cholery potrzeba, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: do Raf4 IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.01, 23:41 Gość portalu: ........ napisał(a): > Gość portalu: samanta napisał(a): > > > > > Cholera ,bo nic jej sie nie podoba ! na wszystko kreci nosem ze wszystkieg > o > > wiecznie niezadowolona! Pozdrawiam > Cieszy mnie to ze ta Twoja "cholera" konia sie nie > tyczy. A tak naprawde z tego co napisalas to mysle > ze wlasnie konia Ci do cholery potrzeba, co? Kogo jak kogo ale ciebie to chyba nie interesuje czego mi potrzeba ? Ty juz wyboru dokonales wiec...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: do Raf4 IP: *.sympatico.ca 31.07.01, 23:52 Gość portalu: samanta napisał(a): > Kogo jak kogo ale ciebie to chyba nie interesuje czego mi potrzeba ? Ty juz > wyboru dokonales wiec...? A skad Ty wiesz ze tak twierdzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: do Raf4 IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.01, 00:09 Gość portalu: ........ napisał(a): > Gość portalu: samanta napisał(a): > > > > > Kogo jak kogo ale ciebie to chyba nie interesuje czego mi potrzeba ? Ty ju > z > > wyboru dokonales wiec...? > > A skad Ty wiesz ze tak twierdzisz? To nie jest dobre miejsce na takie rozmowy ale jak sobie chcesz!Znasz mnie na tyle ze powinienes wiedziec ze mnie nie powinienes prowokowac .Zadales tak dziwne pytanie ze nawet nie wiem jak na nie odpowiedziec.Powiem wiec tak: z dwoch waznych rzeczy wybrales poezje .Twoj wybor ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: do Raf4 IP: *.sympatico.ca 01.08.01, 00:17 Gość portalu: samanta napisał(a): > Gość portalu: ........ napisał(a): > > > Gość portalu: samanta napisał(a): > To nie jest dobre miejsce na takie rozmowy ale jak sobie chcesz!Znasz mnie na > tyle ze powinienes wiedziec ze mnie nie powinienes prowokowac .Zadales tak dziw > ne > pytanie ze nawet nie wiem jak na nie odpowiedziec.Powiem wiec tak: z dwoch > waznych rzeczy wybrales poezje .Twoj wybor ! > Poezja jest tylko dodatkiem ( upiekszeniem) wyboru. Czyzbym tym razem znowu sie pomylil? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: do Raf4 IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.01, 00:30 Gość portalu: ........ napisał(a): > Gość portalu: samanta napisał(a): > > > Gość portalu: ........ napisał(a): > > > > > Gość portalu: samanta napisał(a): > > To nie jest dobre miejsce na takie rozmowy ale jak sobie chcesz!Znasz mnie > na > > tyle ze powinienes wiedziec ze mnie nie powinienes prowokowac .Zadales tak > dziw > > ne > > pytanie ze nawet nie wiem jak na nie odpowiedziec.Powiem wiec tak: z dwoch > > > waznych rzeczy wybrales poezje .Twoj wybor ! > > > Poezja jest tylko dodatkiem ( upiekszeniem) wyboru. Czyzbym tym > > razem znowu sie pomylil? No to skoro masz swoją muze i jej poezje to czego Ci jeszcze do szczescia brakuje? Muza wyjechala,nudzisz sie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: do Raf4 IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.01, 01:00 Przepraszam za rozmowy nie na temat.Wrócmy moze do problemu z koniem tym bardziej ze kurczaka nie zjadl! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: do Raf4 IP: *.sympatico.ca 01.08.01, 05:23 Gość portalu: samanta napisał(a): > Gość portalu: ........ napisał(a): > > > Gość portalu: samanta napisał(a): > No to skoro masz swoją muze i jej poezje to czego Ci jeszcze do szczescia > brakuje? Muza wyjechala,nudzisz sie? Muzy posagiem swym zdobia nam oczy. Ciepla w nich nie ma ani radosci. Zeus swym bacznym okiem spoglada z zazdroscia pewnie na "kwiat" piszacy. Czy szczesliwym nie wolno tu juz nic napisac? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raf4 Re: IP: *.bbnplanet.com 01.08.01, 08:47 Gość portalu: ........ napisał(a): > Gość portalu: samanta napisał(a): > > > Gość portalu: ........ napisał(a): > > > > > Gość portalu: samanta napisał(a): > > > No to skoro masz swoją muze i jej poezje to czego Ci jeszcze do szczescia > > brakuje? Muza wyjechala,nudzisz sie? > Muzy posagiem swym zdobia nam oczy. Ciepla w nich nie ma > > ani radosci. Zeus swym bacznym okiem spoglada z > zazdroscia pewnie na "kwiat" piszacy. Czy szczesliwym nie > wolno tu juz nic napisac? Pozdrawiam jezu ale odlot......ty to masz talent!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raf4 Re: do Raf4 IP: *.bbnplanet.com 01.08.01, 08:56 pozdrawiam Jolke...........Jolke pozdrawiam....a zastalem Jolke? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: do Raf4 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.01, 09:31 Jolka, do Ciebie !!!! .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: do Raf4 IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.01, 09:33 Gość portalu: ........ napisał(a): > Gość portalu: samanta napisał(a): > > > Gość portalu: ........ napisał(a): > > > > > Gość portalu: samanta napisał(a): > > > No to skoro masz swoją muze i jej poezje to czego Ci jeszcze do szczescia > > brakuje? Muza wyjechala,nudzisz sie? > Muzy posagiem swym zdobia nam oczy. Ciepla w nich nie ma > *Wiec wiele poswieciles w imie poezji. > ani radosci. Zeus swym bacznym okiem spoglada z > zazdroscia pewnie na "kwiat" piszacy. Czy szczesliwym nie > wolno tu juz nic napisac? Pozdrawiam Dla Zeusa jestem boginią a nie jak dla Ciebie Prometeuszem! Zazdrosc jego jest mila.Oczywiscie ze wolno pisac szczesliwym ale nie niepokoic dla kaprysow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raf4 Re: IP: *.bbnplanet.com 01.08.01, 09:36 o bogini.........zabraklo mi slow eeeeeee! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.01, 10:10 Gość portalu: raf4 napisał(a): > o bogini.........zabraklo mi slow eeeeeee! :))sorki,to nie było do Ciebie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta do .......... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.01, 10:14 Zeby nie bylo watpliwosci,celowo pozbawilam Cie roli Zeusa. Ty dobrowolnie nigdy nie chciales znizyc sie do poziomu smiertelnika.Chciales byc Zeusem ,nawet jakis czas nim byles ale aktorzy sie zbuntowali ,mieli dosyc Twoich zagran.Amen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: do Samanty IP: *.sympatico.ca 01.08.01, 17:03 Gość portalu: samanta napisał(a): > Zeby nie bylo watpliwosci,celowo pozbawilam Cie roli Zeusa. Ty dobrowolnie > nigdy nie chciales znizyc sie do poziomu smiertelnika.Chciales byc > Zeusem ,nawet jakis czas nim byles ale aktorzy sie zbuntowali ,mieli dosyc > Twoich zagran.Amen Pomylka a moze nieporozumienie!. Ja nigdy w roli Zeusa nie wystepowalem. To ze napisalem o nim to tylko dlatego ze sama uzylas wczesniej slowa "Muza". Muza mi sie skojarzyla z Zeusem bowiem (w mitologii greckiej) byla jedna z jego corek. O tym wiecej nie chce pisac gdyz tutaj jest ciekawszy temat - KONIA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raf4 Re: IP: *.bbnplanet.com 01.08.01, 16:18 co zrobic boski to ja nie jestem..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.01, 16:20 Gość portalu: raf4 napisał(a): > co zrobic boski to ja nie jestem..... I tylko ciesz sie z tego!Za to masz poczucie humoru,ot co!:-)Jak tam kon? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: do Samanta IP: *.sympatico.ca 03.08.01, 02:31 Gość portalu: samanta napisał(a): > Dla Zeusa jestem boginią a nie jak dla Ciebie Prometeuszem! Zazdrosc jego jest > mila.Oczywiscie ze wolno pisac szczesliwym ale nie niepokoic dla kaprysow. Przepraszam ze z kilkudniowa zwloka czasu dotarlo do mnie to, ze faktycznie moje pisanie moglo Ciebie obrazic jak rowniez za tresc tez przepraszam. Raczylas wczesniej dobrowolnie odpowiedziec na kilka nachalnych moich pytan co swiadczy raczej o Twoim otwartym sercu. Nigdy celowo i umyslnie nie probowalem nikogo bezpotrzebnie niepokoic. Piszac tutaj, te slowa padly bezmyslnie gdyz wlasciwy ich cel mial sie zamknac w sferze zartu o koniu, nic wiecej. Wyszlo jednak inaczej. Zasluzylem wiec na prometeuszowskie ukaranie, podobne jak za kradziez ognia, tyle ze w tym przypadku raczej za jego ugaszenie. Juz przyjalem te najsurowsza kare od bogini Zeusa, dlatego tez odejde. Koncze aspektem o koniu. Wiem ze masz dobry chleb dla konia. On zas lubi byc pomoczony. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: do ............. IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.01, 14:06 Gość portalu: ........ napisał(a): > Gość portalu: samanta napisał(a): > > > Dla Zeusa jestem boginią a nie jak dla Ciebie Prometeuszem! Zazdrosc jego > jest > > mila.Oczywiscie ze wolno pisac szczesliwym ale nie niepokoic dla kaprysow. > Przepraszam ze z kilkudniowa zwloka czasu dotarlo do mnie > to, ze faktycznie moje pisanie moglo Ciebie obrazic jak > rowniez za tresc tez przepraszam. Raczylas wczesniej > dobrowolnie odpowiedziec na kilka nachalnych moich pytan co > swiadczy raczej o Twoim otwartym sercu. Nigdy celowo i > umyslnie nie probowalem nikogo bezpotrzebnie niepokoic. Piszac > tutaj, te slowa padly bezmyslnie gdyz wlasciwy ich cel mial > > sie zamknac w sferze zartu o koniu, nic wiecej. Wyszlo > > jednak inaczej. Zasluzylem wiec na prometeuszowskie ukaranie, > podobne jak za kradziez ognia, tyle ze w tym przypadku > raczej za jego ugaszenie. Juz przyjalem te najsurowsza > kare od bogini Zeusa, dlatego tez odejde. Koncze > aspektem o koniu. Wiem ze masz dobry chleb dla konia. On > > zas lubi byc pomoczony. Pozdrawiam Przestan juz pluc jadem .to pomylka , wzielam Cie za kogos innego .Ty jestes panem z "zagranicznego " tak ? jesli tak to sorki za moje tu wredne posty do Ciebie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: do Samanta IP: *.sympatico.ca 04.08.01, 06:31 Gość portalu: samanta napisał(a): > > Przestan juz pluc jadem .to pomylka , wzielam Cie za kogos innego .Ty jestes > panem z "zagranicznego " tak ? jesli tak to sorki za moje tu wredne posty do > Ciebie . Teraz to Ciebie zupelnie nie rozumiem. Tobie jest zas trudno zrozumiec a moze zaakceptowac moje przeprosiny, ktore wyszly od serca. Dlaczego niby mialbym w Ciebie pluc jadem? Pomysl, dlaczego mialbym celowo ublizyc Tobie? Ja nie mam ludzi ktorych zmuszony jestem nienawidziec - to jest mi obce. Zrozumiec " namietna nienawisc" tez nie bardzo potrafie, Ty zas wiesz co to jest. Uzywajac slowa pomylka chcialem tylko powiedziec ze zle mnie zrozumialas w tym co napisalem, nic wiecej. Przykro ze nie mozna bylo sie zrozumiec ale tutaj tylko i wylacznie siebie winie. Twojego "zagranicznego" tez nie rozumiem. Dzieli nas jednak pewna granica gdzie umysly siegaja sfer swoich. Pozdrawiam i zycze szczescia. Z powodzeniem tu na forum narzekac nie mozesz ( co drugi post "poznam......") Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: do Samanta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.08.01, 09:36 Gość portalu: ........ napisał(a): > Gość portalu: samanta napisał(a): > > > > > Przestan juz pluc jadem .to pomylka , wzielam Cie za kogos innego .Ty jest > es > > panem z "zagranicznego " tak ? jesli tak to sorki za moje tu wredne posty > do > > Ciebie . > Teraz to Ciebie zupelnie nie rozumiem. Tobie jest zas > trudno zrozumiec a moze zaakceptowac moje przeprosiny, > ktore wyszly od serca. Dlaczego niby mialbym w Ciebie > pluc jadem? Pomysl, dlaczego mialbym celowo ublizyc Tobie? > > Ja nie mam ludzi ktorych zmuszony jestem nienawidziec - to > jest mi obce. Zrozumiec " namietna nienawisc" tez nie > bardzo potrafie, Ty zas wiesz co to jest. Uzywajac > slowa pomylka chcialem tylko powiedziec ze zle mnie > zrozumialas w tym co napisalem, nic wiecej. Przykro ze nie > > mozna bylo sie zrozumiec ale tutaj tylko i wylacznie > > siebie winie. Twojego "zagranicznego" tez nie rozumiem. Dzieli > > nas jednak pewna granica gdzie umysly siegaja sfer swoich. > > Pozdrawiam i zycze szczescia. Z powodzeniem tu na forum > narzekac nie mozesz ( co drugi post "poznam......") facet w zagranicznym watku podpisywal sie tak samo jak Ty , jest jeszcze ktos inny tez z takim adresem .Wzielam Cie na poczatku za kogos innego, dlatego pisalam o pomylce .Wszyscy zamiast ksywek uzywacie ".....". Ostatnie twoje zdanie to bzdura .Patrz czasami na adresy ! Nie pisze anonsow pt. "poznam " Bo moglabym nie daj Boze trafic na takiego dziwaka jak Ty . Jezeli nie rozumiesz anonsu typu "Znienawidze kogos ..." to chyba masz mala wyobraznie .(bez obrazy ) albo z 80 lat .Zegnam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: do Samanta IP: *.sympatico.ca 04.08.01, 20:24 Gość portalu: samanta napisał(a): > facet w zagranicznym watku podpisywal sie tak samo jak Ty , jest jeszcze ktos > inny tez z takim adresem .Wzielam Cie na poczatku za kogos innego, dlatego > pisalam o pomylce .Wszyscy zamiast ksywek uzywacie ".....". Ostatnie twoje zdan > ie > to bzdura .Patrz czasami na adresy ! Nie pisze anonsow pt. "poznam " Bo moglaby > m > nie daj Boze trafic na takiego dziwaka jak Ty . Jezeli nie rozumiesz anonsu > typu "Znienawidze kogos ..." to chyba masz mala wyobraznie .(bez obrazy ) albo > z > 80 lat .Zegnam ! Mozliwe ze ktos jeszcze podpisuje sie tak jak ja. Nie to jest jednak najwazniejsze. Anonsu "Znienawidze kogos......" nie musze rozumiec gdyz tam nic nie pisalem i dopiero co zajrzalem na kilka pisanych wypowiedzi. Coz, kazdy pisze to co uwaza a to mnie nie interesuje i wcale nie przeszkadza. Piszac o namietnej nienawisci mialem na mysli kogos kto powiedzial "pozniej go namietnie nie nawidzilam" (chodzilo o meza). Adresow nie sprawdzam i nie zamierzam tego robic. Mozliwe ze jest tu jeszcze jakas inna Samanta ale to tez nie jest najwazniejsze. Nie obawiaj sie ze trafisz na dziwaka takiego jak ja. Taki jest tylko jeden, ale mozesz trafic na podobnego. Nie lubie slowa "zegnaj" dlatego tez zostawie go niewypowiedzianym, w rezerwie, z nadzieja ze sie nigdy mi nie przyda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: do................ IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.08.01, 22:39 Gość portalu: ........ napisał(a): > Gość portalu: samanta napisał(a): > > facet w zagranicznym watku podpisywal sie tak samo jak Ty , jest jeszcze k > tos > > inny tez z takim adresem .Wzielam Cie na poczatku za kogos innego, dlatego > > > pisalam o pomylce .Wszyscy zamiast ksywek uzywacie ".....". Ostatnie twoje > zdan > > ie > > to bzdura .Patrz czasami na adresy ! Nie pisze anonsow pt. "poznam " Bo mo > glaby > > m > > nie daj Boze trafic na takiego dziwaka jak Ty . Jezeli nie rozumiesz anons > u > > typu "Znienawidze kogos ..." to chyba masz mala wyobraznie .(bez obrazy ) > albo > > z > > 80 lat .Zegnam ! > Mozliwe ze ktos jeszcze podpisuje sie tak jak ja. Nie to > > jest jednak najwazniejsze. Anonsu "Znienawidze kogos......" nie > musze rozumiec gdyz tam nic nie pisalem i dopiero co > zajrzalem na kilka pisanych wypowiedzi. Coz, kazdy pisze > to co uwaza a to mnie nie interesuje i wcale nie > przeszkadza. Piszac o namietnej nienawisci mialem na mysli > > kogos kto powiedzial "pozniej go namietnie nie nawidzilam" > (chodzilo o meza). Adresow nie sprawdzam i nie zamierzam > tego robic. Mozliwe ze jest tu jeszcze jakas inna Samanta > ale to tez nie jest najwazniejsze. Nie obawiaj sie ze > trafisz na dziwaka takiego jak ja. Taki jest tylko jeden, > > ale mozesz trafic na podobnego. Nie lubie slowa "zegnaj" > dlatego tez zostawie go niewypowiedzianym, w rezerwie, z > nadzieja ze sie nigdy mi nie przyda. Z Pana postu wynika ze tylko to Pan rozumie co sam napisze . A tak w ogole to jest Pan dosyc zarozumialy i zupelnie nietaktowny ! Chodzi Pan jak baba i oglasza co wyczytal w innych watkach o mnie .Wstyd !Moglabym sie w tej chwili paskudnie odegrac ale w sumie ...zwisa mi to ! Mam nadzieje ze opatrznosc bedzie mnie chronila przed podobnymi do Pana . Ps. Powinien Pan sam do siebie pisac posty .Bylyby zrozumiale i na wymaganym przez Pana poziomie . Z powazaniem Samanta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: do Samanta IP: *.sympatico.ca 04.08.01, 23:27 Gość portalu: samanta napisał(a): > Z Pana postu wynika ze tylko to Pan rozumie co sam napisze . A tak w ogole to > jest Pan dosyc zarozumialy i zupelnie nietaktowny ! Chodzi Pan jak baba i oglas > za > co wyczytal w innych watkach o mnie .Wstyd !Moglabym sie w tej chwili paskudnie > > odegrac ale w sumie ...zwisa mi to ! Mam nadzieje ze opatrznosc bedzie mnie > chronila przed podobnymi do Pana . > Ps. Powinien Pan sam do siebie pisac posty .Bylyby zrozumiale i na wymaganym > przez Pana poziomie . > Z powazaniem Samanta Wszystko co zacytowalem bylo przez Pania pisane. Czyzby sie Pani wstydzila swoich slow? Zacytowalem zreszta nie z celem oczerniania Pani czy oglaszania innym co wyczytalem( naprawde w Pani wypowiedzi nie znalazlem nic co by godzilo w Pania, a raczej odwrotnie). Zarozumialy napewno nie jestem. To nie jest w mojej krwi. Nietaktowny? Coz, skoro Pani tak sadzi to pewnie jest racja. Sugeracja pisania postow sam do siebie byla naprawde zbyteczna. Przestane je chyba pisac zupelnie. Tym pewnie sprawie Pani wielka przyjemnosc. Jezeli tak, wtedy bedzie ona tez i po mojej stronie. Z powazaniem ....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: do Samanta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.01, 17:20 Gość portalu: ........ napisał(a): > Gość portalu: samanta napisał(a): > > > Z Pana postu wynika ze tylko to Pan rozumie co sam napisze . A tak w ogol > e to > > jest Pan dosyc zarozumialy i zupelnie nietaktowny ! Chodzi Pan jak baba i > oglas > > za > > co wyczytal w innych watkach o mnie .Wstyd !Moglabym sie w tej chwili pask > udnie > > > > odegrac ale w sumie ...zwisa mi to ! Mam nadzieje ze opatrznosc bedzie mni > e > > chronila przed podobnymi do Pana . > > Ps. Powinien Pan sam do siebie pisac posty .Bylyby zrozumiale i na wymagan > ym > > przez Pana poziomie . > > Z powazaniem Samanta > Wszystko co zacytowalem bylo przez Pania pisane. Czyzby sie > > Pani wstydzila swoich slow? Zacytowalem zreszta nie z celem > > oczerniania Pani czy oglaszania innym co wyczytalem( naprawde w > > Pani wypowiedzi nie znalazlem nic co by godzilo w > Pania, a raczej odwrotnie). Zarozumialy napewno nie jestem. To > > nie jest w mojej krwi. Nietaktowny? Coz, skoro Pani tak > sadzi to pewnie jest racja. Sugeracja pisania postow sam > > do siebie byla naprawde zbyteczna. Przestane je chyba > pisac zupelnie. Tym pewnie sprawie Pani wielka przyjemnosc. > Jezeli tak, wtedy bedzie ona tez i po mojej > stronie. > > Z powazaniem ....... Koncze te dyskusje poniewaz nie ma ona zupelnie sensu .Nie wiem dlaczego zalezy tak Panu na sprawianiu mi przyjemnosci .( Pana ostatnie zdanie )S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: do Samanta IP: *.sympatico.ca 05.08.01, 22:07 Gość portalu: samanta1 napisał(a): > Koncze te dyskusje poniewaz nie ma ona zupelnie sensu .Nie wiem dlaczego zalezy > > tak Panu na sprawianiu mi przyjemnosci .( Pana ostatnie zdanie )S. Mysle ze zrobila Pani wlasciwy wybor. Jezeli wlasnie to sprawia Pani przyjemnosc ( czyli zakonczenie naszej dyskusji) ja swoja droga wiedzac o wybranej przez Pania przyjemnosci ( chociaz mysle ze raczej z koniecznosci) podziele sie nia i juz wiecej nic nie napisze. Sprawianie Pani przyjemnosci chcialbym widziec w zupelnie innym wydaniu. To tutaj jest ostatnia moja mozliwoscia co moge jedynie uczynic ( zgodnie z Pani zyczeniem zreszta). Jest czesto duzo atutow dlaczego sie chce komus zrobic przyjemnosc. Nie bede ich rozdrabnial. Napewno zasluzyla Pani na okazanie i uczynienie Pani wielu przyjemnosci z mojej strony i to bardzo. Szkoda tylko ze nie potrafilem tego zrobic tak by ta przyjemnosc naprawde byla przyjemnoscia. Wszystkiego najlepszego. ........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: do Samanta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.01, 22:37 Gość portalu: ........ napisał(a): > Gość portalu: samanta1 napisał(a): > > > Koncze te dyskusje poniewaz nie ma ona zupelnie sensu .Nie wiem dlaczego z > alezy > > > > tak Panu na sprawianiu mi przyjemnosci .( Pana ostatnie zdanie )S. > Mysle ze zrobila Pani wlasciwy wybor. Jezeli wlasnie to > sprawia Pani przyjemnosc ( czyli zakonczenie naszej dyskusji) ja > > swoja droga wiedzac o wybranej przez Pania przyjemnosci ( > chociaz mysle ze raczej z koniecznosci) podziele sie nia i > juz wiecej nic nie napisze. Sprawianie Pani przyjemnosci > chcialbym widziec w zupelnie innym wydaniu. To tutaj jest > > ostatnia moja mozliwoscia co moge jedynie uczynic ( zgodnie z > Pani zyczeniem zreszta). Jest czesto duzo atutow dlaczego > sie chce komus zrobic przyjemnosc. Nie bede ich rozdrabnial. > > Napewno zasluzyla Pani na okazanie i uczynienie Pani wielu > przyjemnosci z mojej strony i to bardzo. Szkoda tylko ze > > nie potrafilem tego zrobic tak by ta przyjemnosc naprawde > byla przyjemnoscia. Wszystkiego najlepszego. ........ W pełni doceniajac Pana dobre checi uszczesliwienia mnie ,tudziez sprawiania przyjemnosci ,serdecznie dziekuje i rowniez zycze wszystkiego najlepszego. Samanta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: do Samanta IP: *.sympatico.ca 05.08.01, 22:43 Gość portalu: samanta napisał(a): > W pełni doceniajac Pana dobre checi uszczesliwienia mnie ,tudziez sprawiania > przyjemnosci ,serdecznie dziekuje i rowniez zycze wszystkiego najlepszego. Sama > nta DZIEKUJE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: do Samanta IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.01, 22:59 Gość portalu: ........ napisał(a): > Gość portalu: samanta napisał(a): > > > W pełni doceniajac Pana dobre checi uszczesliwienia mnie ,tudziez sprawian > ia > > przyjemnosci ,serdecznie dziekuje i rowniez zycze wszystkiego najlepszego. > Sama > > nta > DZIEKUJE! PROSZE BARDZO ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: < M* > Re: ****************************************************************** IP: *.sympatico.ca 02.08.01, 04:35 Gość portalu: ........ napisał(a): > Gość portalu: samanta napisał(a): > > > Gość portalu: ........ napisał(a): > > > > > Gość portalu: samanta napisał(a): > > > No to skoro masz swoją muze i jej poezje to czego Ci jeszcze do szczescia > > brakuje? Muza wyjechala,nudzisz sie? > > ....gawiedz sie nudzi . :)) .................................................................................. > Muzy posagiem swym zdobia nam oczy. Ciepla w nich nie ma > > ani radosci.??????????????????????? Zeus swym bacznym okiem spoglada z > zazdroscia pewnie na "kwiat" piszacy. Czy szczesliwym nie > wolno tu juz nic napisac? Pozdrawiam .................................................................................. " Nie ma na swiecie niczego tak swietego , zeby nie bylo narazone na swietokradztwo, lecz rzeczy boskie nie sa mniej wzniosle przez to , ze istnieja ludzie , ktorzy godza w wielkosc , nie mogac jej jednak naruszyc , gdyz znajduje sie ona daleko poza ich zasiegiem. Nie to jest nienaruszalne, w co nikt nie godzi , lecz to , co nie podlega uszkodzeniu." SENEKA " Mysli " > / A.... S.... / , wiem....Rozumiesz M*. :)) ************** .......************ .............********** ...................******** ....................@ : / ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raf4 Re: ** IP: *.bbnplanet.com 02.08.01, 09:25 ale ostro <M*> /jak sie to czyta?/ .........taka wena z bialego rana, ja pokilku glebszych nie mam, podziw nie zmierny....rzuc jeszcze jakis tekst moze byc tez Seneki...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raf4 Re: IP: *.bbnplanet.com 02.08.01, 09:27 kon trzyma pion!... .......ale sie zatacza, moze teskni za "mitologiczna" Jolka :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mea jolka i koń IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 02.08.01, 14:11 mitologiczna jolka wyszła. teraz jolkę zastępuje kaśka. ale gdzie tu koń i jego chleb, koniak, cola, kurczak? Ja mu swoich pyz nie oddam i będę tyła. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raf4 Re: jolka i koń IP: *.bbnplanet.com 02.08.01, 15:14 kaska! nie smiem brac twoich pyz ....... bedzie wiecej do kochania!!!!!!!! konik woli trawe, ziolo i "woda",to mu wystarczy na jak dlugo? nie wiem pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mea Re: jolka i koń IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 02.08.01, 15:31 Gość portalu: raf4 napisał(a): > kaska! nie smiem brac twoich pyz ....... bedzie wiecej do kochania!!!!!!!! wiem i kochanie bedzie takie apetyczne > konik woli trawe, ziolo i "woda",to mu wystarczy na jak dlugo? nie wiem pzdr oj chyba nie na długo - samymi roslinkami nie da sie przeżyc. a harmonię masz? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raf4 Re: jolka i koń IP: *.bbnplanet.com 02.08.01, 16:56 harmonie/ustna/ mam ale nie umiem na niej grac.......wole spiewac, gdy spiewam to ptaki spadaj na ziemi /aby mnie posluchac a co!/........wiec mam pelno talentow pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mea Re: jolka i koń IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 03.08.01, 09:35 Gość portalu: raf4 napisał(a): > harmonie/ustna/ mam ale nie umiem na niej grac.......wole spiewac, gdy spiewam > to ptaki spadaj na ziemi /aby mnie posluchac a co!/ no i po co te gadki o trawce - a gdzie są te ptaszki, które spadły na ziemię z zachwytu nad twoim spiewem? W garnuszku? Na patelence? A może już w brzuszku? A co śpiewasz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raf4 Re: jolka i koń IP: *.bbnplanet.com 03.08.01, 15:45 spiewam tak zwane impresje nie na temat...... jako kon ptaszkow nie jadam, jak mozesz tak myslec jestem wegetarianinem po rodzicach- to koncka tradycja...... ptaszki spadaja a gdy juz ochlona odlatuja i przekazuja moj spiew calemu swiatu!!!/i wcale sie nie chwale ja mam talent!/.........a MEA cos spiewa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mea Re: jolka i koń i także kaśka IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 06.08.01, 12:43 oj śpiewam ci ja śpiewam, a repertuar mam doskonały: - wio koniku - furman - woziwoda i kilka jeszcze innych w podobnym stylu. chociaż wolałabym "motylem jestem" ale mi moje pyzy przeszkadzają. pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raf4 Re: jolka i koń i także kaśka IP: *.bbnplanet.com 08.08.01, 16:53 spiewaj, zrywaj kwiatki i sie objadaj........taki jest motto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: ****************************************************************** IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.08.01, 16:04 Gość portalu: < M* > napisał(a): > Gość portalu: ........ napisał(a): > > > Gość portalu: samanta napisał(a): > > > > > Gość portalu: ........ napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: samanta napisał(a): > > > > > No to skoro masz swoją muze i jej poezje to czego Ci jeszcze do szcze > scia > > > brakuje? Muza wyjechala,nudzisz sie? > > > > ....gawiedz sie nudzi . :)) > > ............................................................................... > ... > > > > Muzy posagiem swym zdobia nam oczy. Ciepla w nich nie > ma > > > > ani radosci.??????????????????????? Zeus swym bacznym okiem > > spoglada z > > zazdroscia pewnie na "kwiat" piszacy. Czy szczesliwym nie > > > wolno tu juz nic napisac? Pozdrawiam > > ............................................................................... > ... > > " Nie ma na swiecie niczego tak swietego , zeby nie bylo narazone na > swietokradztwo, lecz rzeczy boskie nie sa mniej wzniosle przez to , ze istnieja > > ludzie , ktorzy godza w wielkosc , nie mogac jej jednak naruszyc , gdyz znajduj > e > sie ona daleko poza ich zasiegiem. Nie to jest nienaruszalne, w co nikt nie > godzi , lecz to , co nie podlega uszkodzeniu." > > SENEKA " Mysli " > > > > / A.... S.... / , wiem....Rozumiesz M*. :)) > > ************** > .......************ > .............********** > ...................******** > ....................@ : / ))) > "Nie wchodzi sie dwa razy do tej samej wody .", zwlaszcza gdy wiadomo co w niej sie kryje .Zywiol ,ktory niszczy : las, polane, ..... ot ,tak dla zabawy .W bajkach zle wiedzmy nigdy nie wybaczaja i ..nigdy nie zapominaja . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raf4 Re: ****************************************************************** IP: *.bbnplanet.com 02.08.01, 16:59 tylko sie wtroce.......te metafory sa bezposrednie czy maja drugie dno? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: ****************************************************************** IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.08.01, 17:08 Gość portalu: raf4 napisał(a): > tylko sie wtroce.......te metafory sa bezposrednie czy maja drugie dno? Zrob z nimi to co uwazasz za stosowne.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raf4 Re: ****************************************************************** IP: *.bbnplanet.com 03.08.01, 09:20 jesli tak......... to ja nie wierze w czarownice i Zeusy, jak juz to w latajace renifery i swietego mikolaja....... ale to bylo do /wielkoropka/na szczescie ;o) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: ****************************************************************** IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.01, 12:43 Gość portalu: raf4 napisał(a): > jesli tak......... to ja nie wierze w czarownice i Zeusy, jak juz to w latajace > > renifery i swietego mikolaja....... ale to bylo do /wielkoropka/na szczescie > ;o) pzdr I prawidlowo bo ostatnia czarownica niedawno odezla z tego padolu lez . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raf4 Re: ****************************************************************** IP: *.bbnplanet.com 03.08.01, 15:38 nie badz smutna samanta.......swieci slonce kwitna kwiatki rosnie trawa i konczyna/z nacisiem na konczyne!!!!!/......wiec nie ma co plakac, teraz jest raj na ziemi!!!....moge cie powozic konikiem odrazu humor wroci! pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: ****************************************************************** IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.01, 23:32 Gość portalu: raf4 napisał(a): > nie badz smutna samanta.......swieci slonce kwitna kwiatki rosnie trawa i > konczyna/z nacisiem na konczyne!!!!!/......wiec nie ma co plakac, teraz jest > raj na ziemi!!!....moge cie powozic konikiem odrazu humor wroci! pzdr Musialbys mnie nauczyc jezdzic konno bo rola "wozidupka" mi nie odpowiada.Ewentualnie zglosze sie za jakies pol roku bo od wrzesnia podejmuje sie opanowac te umiejetnosc.Nie jestem smutna ,jestem kopnieta. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raf4 Re: ****************************************************************** IP: *.bbnplanet.com 08.08.01, 16:45 ja nie kopie/moze w czasie snu ale tego nie pamietam i to sie nie liczy!/ wiec nie mozesz byc kopnieta....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: ****************************************************************** IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.01, 17:27 Gość portalu: raf4 napisał(a): > ja nie kopie/moze w czasie snu ale tego nie pamietam i to sie nie liczy!/ > wiec nie mozesz byc kopnieta....... Chyba mnie przekonales ..nie jestem kopnieta ..jestem..stuknieta! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: ****************************************************************** IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.01, 17:47 Gość portalu: samanta napisał(a): > Gość portalu: raf4 napisał(a): > > > ja nie kopie/moze w czasie snu ale tego nie pamietam i to sie nie liczy!/ > > wiec nie mozesz byc kopnieta....... > Chyba mnie przekonales ..nie jestem kopnieta ..jestem..stuknieta! :-) Nie kopiesz a ..rżeć ( rżyć ?) potrafisz ? > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: ****************************************************************** IP: *.sympatico.ca 09.08.01, 03:02 Gość portalu: samanta napisał(a): > Chyba mnie przekonales ..nie jestem kopnieta ..jestem..stuknieta! :-) Pozwole sobie zapytac co Ci sie przydazylo, boksera spotkalas? Mocno Cie stuknal? Bolalo mocno? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: ****************************************************************** IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.01, 15:47 Gość portalu: ........ napisał(a): > Gość portalu: samanta napisał(a): > > > > Chyba mnie przekonales ..nie jestem kopnieta ..jestem..stuknieta! :-) > Pozwole sobie zapytac co Ci sie przydazylo, boksera spotkala > s? > Mocno Cie stuknal? Bolalo mocno? Pozdrawiam Widze ze jednak zyc Pan beze mnie nie moze!:) W dziecinstwie spadlam z pieca na leb ,do szkoly mialam pod gorke..tak zwane trudne dziecinstwo !:)Nikt mnie nie stuknie bo oddalabym z nawiazka ,o!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: ****************************************************************** IP: *.sympatico.ca 09.08.01, 20:58 Gość portalu: samanta napisał(a): ): > Widze ze jednak zyc Pan beze mnie nie moze!:) W dziecinstwie spadlam z pieca na > > leb ,do szkoly mialam pod gorke..tak zwane trudne dziecinstwo !:)Nikt mnie nie > stuknie bo oddalabym z nawiazka ,o!!!! Bezsprzecznie przyznam ze kontakt z Pania jest wielka moja przyjemnoscia. Ten upadek "na leb" widocznie wyszedl Pani na dobre. Prosze nie zasugerowac sie moim stwierdzeniem i nie zrobic tego jeszcze raz. Naprawde zlamanie karku teraz moze Pani nie ominac. Nie wiedzialem ze z Pani taka " goralka". A jak bylo z droga powrotna ze szkoly, tez pod gorke? Dobrze sie tez dowiedziec od kogo mozna oberwac. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: ****************************************************************** IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.01, 22:02 Gość portalu: ........ napisał(a): > Gość portalu: samanta napisał(a): > ): > > > Widze ze jednak zyc Pan beze mnie nie moze!:) W dziecinstwie spadlam z pie > ca na > > > > leb ,do szkoly mialam pod gorke..tak zwane trudne dziecinstwo !:)Nikt mnie > nie > > stuknie bo oddalabym z nawiazka ,o!!!! > > Bezsprzecznie przyznam ze kontakt z Pania jest wielka moja > przyjemnoscia. Ten upadek "na leb" widocznie wyszedl Pani na > dobre. Prosze nie zasugerowac sie moim stwierdzeniem i nie > zrobic tego jeszcze raz. Naprawde zlamanie karku teraz moze > Pani nie ominac. Nie wiedzialem ze z Pani taka " goralka". A > > jak bylo z droga powrotna ze szkoly, tez pod gorke? > Dobrze sie tez dowiedziec od kogo mozna oberwac. Pozdrawiam majac na uwadze ze raczej z reguly nasze rozmowy przybieraja charakter potyczek slownych smiem twierdzic ze rowniez ma Pan nature dosyc wojownicza .Nie bede sugerowac sie Pana opinia i nie bede skakac powtornie .(nie ma Pan tak wielkiej sily sugestii by mnie do tego zachecic-rzucila jak zwykle zlosliwie!):)Jesli do szkoly bylo pod gorke to oczywiste ze ze szkoly bylo z gorki.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: ****************************************************************** IP: *.sympatico.ca 09.08.01, 22:42 Gość portalu: samanta napisał(a): > majac na uwadze ze raczej z reguly nasze rozmowy przybieraja charakter potyczek > > slownych smiem twierdzic ze rowniez ma Pan nature dosyc wojownicza .Nie bede > sugerowac sie Pana opinia i nie bede skakac powtornie .(nie ma Pan tak wielkiej > > sily sugestii by mnie do tego zachecic-rzucila jak zwykle zlosliwie!):)Jesli do > > szkoly bylo pod gorke to oczywiste ze ze szkoly bylo z gorki.Pozdrawiam Czyli do szkoly chodzila Pani rowno. Z ta natura juz tak jest, zeby cos wywalczyc potrzebna jest odrobina agresji. A Pani tak odrazu zawsze sie poddaje, bez walki? Mam ogolnie maly talent przekonywania ludzi ale z Pania naprawde mi nie wychodzi.W tym winie Pania oczywiscie ( no bo siebie przeciez nie mozna), ze nie chce Pani skorzystac z moich sugeracji( jezeli jeden upadek pomogl Pani na glowe, dlaczego wiec nastepny mialby niby zaszkodzic). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: ****************************************************************** IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.01, 23:04 Gość portalu: ........ napisał(a): > Gość portalu: samanta napisał(a): > > majac na uwadze ze raczej z reguly nasze rozmowy przybieraja charakter pot > yczek > > > > slownych smiem twierdzic ze rowniez ma Pan nature dosyc wojownicza .Nie be > de > > sugerowac sie Pana opinia i nie bede skakac powtornie .(nie ma Pan tak wie > lkiej > > > > sily sugestii by mnie do tego zachecic-rzucila jak zwykle zlosliwie!):)Jes > li do > > > > szkoly bylo pod gorke to oczywiste ze ze szkoly bylo z gorki.Pozdrawiam > > Czyli do szkoly chodzila Pani rowno. Z ta natura juz tak > > jest, zeby cos wywalczyc potrzebna jest odrobina agresji. A > Pani tak odrazu zawsze sie poddaje, bez walki? Mam ogolnie > > maly talent przekonywania ludzi ale z Pania naprawde mi nie > > wychodzi.W tym winie Pania oczywiscie ( no bo siebie przeciez > nie mozna), ze nie chce Pani skorzystac z moich sugeracji( > jezeli jeden upadek pomogl Pani na glowe, dlaczego wiec > nastepny mialby niby zaszkodzic). Jak mial Pan okazje sie przekonac agresji mi nie brakuje,natomias powtorny skok sam Pan odradzal jako ryzyko skrecenia karku .Szkoda byloby zlamac tak piekny kark zwlaszcza ze nosi moja glowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: ****************************************************************** IP: *.sympatico.ca 09.08.01, 23:27 Gość portalu: samanta napisał(a): > Jak mial Pan okazje sie przekonac agresji mi nie brakuje,natomias powtorny skok > > sam Pan odradzal jako ryzyko skrecenia karku .Szkoda byloby zlamac tak piekny > kark zwlaszcza ze nosi moja glowe. Odradzalem gdyz myslalem ze zrobi to Pani nieostroznie i ...... Teraz widzac Pani zaradnosc mysle inaczej. Zanim Pani sie zdecyduje na ten skok, niech mnie Pani uprzedzi - bede trzymal kciuki za pomyslne ladowanie! Ja myslalem ze to Pani sama nosi swoja glowe. Nie pierwszy raz mi sie przyszlo pomylic i pewnie nie ostatni. A co nadaje pieknosci Pani karku ( smiesznie brzmi to slowo bowiem tyczy sie kobiety), twardy trening? Moze jego delikatnosc, czuly masaz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: ****************************************************************** IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.01, 23:38 Gość portalu: ........ napisał(a): > Gość portalu: samanta napisał(a): > > > Jak mial Pan okazje sie przekonac agresji mi nie brakuje,natomias powtorny > skok > > > > sam Pan odradzal jako ryzyko skrecenia karku .Szkoda byloby zlamac tak pie > kny > > kark zwlaszcza ze nosi moja glowe. > Odradzalem gdyz myslalem ze zrobi to Pani nieostroznie i > ...... Teraz widzac Pani zaradnosc mysle inaczej. Zanim Pani > > sie zdecyduje na ten skok, niech mnie Pani uprzedzi - bede > trzymal kciuki za pomyslne ladowanie! *A juz myslalam ze wyciagnie Pan ramiona zebym sobie krzywdy nie zrobila.Ech! Gdzie te czasy dzielnych rycerzy.... Ja myslalem ze to Pani > > sama nosi swoja glowe. Kark jest mi w tym pomocny .Probowalam nosic ja pod pacha ale bylo to bardzo nieporeczne. Nie pierwszy raz mi sie przyszlo > pomylic i pewnie nie ostatni. A co nadaje pieknosci Pani > karku ( smiesznie brzmi to slowo bowiem tyczy sie kobiety), > > twardy trening? Moze jego delikatnosc, czuly masaz? *szlachetne urodzenie ! Urodzilam sie ksiezniczka tylko o majatku Bozia zapomniala! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: ****************************************************************** IP: *.sympatico.ca 10.08.01, 00:08 Gość portalu: samanta napisał(a): > Gość portalu: ........ napisał(a): > > > Gość portalu: samanta napisał(a): > > > > > Jak mial Pan okazje sie przekonac agresji mi nie brakuje,natomias pow > torny > > skok > > > > > > sam Pan odradzal jako ryzyko skrecenia karku .Szkoda byloby zlamac ta > k pie > > kny > > > kark zwlaszcza ze nosi moja glowe. > > Odradzalem gdyz myslalem ze zrobi to Pani nieostroznie i > > > ...... Teraz widzac Pani zaradnosc mysle inaczej. Zanim Pa > ni > > > > sie zdecyduje na ten skok, niech mnie Pani uprzedzi - be > de > > trzymal kciuki za pomyslne ladowanie! > *A juz myslalam ze wyciagnie Pan ramiona zebym sobie krzywdy nie zrobila.Ech! > Gdzie te czasy dzielnych rycerzy.... *** Nastepnym razem powinna byc Pani bardziej odwazna. Trzeba bylo powiedziec ze chce Pani wpasc w objecia a nie upasc na glowe. Dla pewnosci bede nosil ramiona rozwarte, a nuz cos sie trafi. > Ja myslalem ze to Pani > > > > sama nosi swoja glowe. > Kark jest mi w tym pomocny .Probowalam nosic ja pod pacha ale bylo to bardzo > nieporeczne. > Nie pierwszy raz mi sie przyszlo > > pomylic i pewnie nie ostatni. A co nadaje pieknosci Pan > i > > karku ( smiesznie brzmi to slowo bowiem tyczy sie kobiet > y), > > > > twardy trening? Moze jego delikatnosc, czuly masaz? > *szlachetne urodzenie ! Urodzilam sie ksiezniczka tylko o majatku Bozia > zapomniala! ***No to teraz wiem ze ma Pani cienka szyje. A z majatkiem sie prosze nie przejmowac. Napewno cos Pani ma, gola Pani nie jest. Ja do Pani posiadlosci dorzuce troche zer zeby bylo okraglo w szlachetnych papierach. Co Pani na to? Zgoda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: ****************************************************************** IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.01, 00:15 Co to znaczy COS w nie wpadlo ?jezeli juz to ktos i to nie byle kto bo ja.Skakac jednak nie bede bo faktycznie kark bym zlamala ,przeciez Pana ramiona sa zajete . Za zera dziekuje ...tyle to akurat mam :))Na mnie juz pora spac.Dobranoc.S Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: ****************************************************************** IP: *.sympatico.ca 10.08.01, 00:27 Gość portalu: samanta napisał(a): > Co to znaczy COS w nie wpadlo ?jezeli juz to ktos i to nie byle kto bo > ja.Skakac jednak nie bede bo faktycznie kark bym zlamala ,przeciez Pana ramiona > > sa zajete . Za zera dziekuje ...tyle to akurat mam :))Na mnie juz pora > spac.Dobranoc.S Moze jakas "ptaszka" by wpadla. W ramiona trzeba wpasc. Nie mowie tutaj o swoich. Zajete? Czy to znaczy ze zwiazane? Zero jest zerem. Musi Pani miec cos wiecej anizeli nic. A tak z ciekawosci, ile tych zer Pani ma? Dobranoc. Zycze kolorowych snow i milego poranku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raf4 Re: IP: *.bbnplanet.com 10.08.01, 09:33 milo byc smiesznie a wyszlo zalosnie... dzieki /......./ czy jak tam sie wabisz...nie chce mi sie o tym gadac Ps. pozdrowienia dla samanty, jolki, mea, kaski -kon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: ****************************************************************** IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.01, 09:47 Gość portalu: ........ napisał(a): > Gość portalu: samanta napisał(a): > > > Co to znaczy COS w nie wpadlo ?jezeli juz to ktos i to nie byle kto bo > > ja.Skakac jednak nie bede bo faktycznie kark bym zlamala ,przeciez Pana ra > miona > > > > sa zajete . Za zera dziekuje ...tyle to akurat mam :))Na mnie juz pora > > spac.Dobranoc.S > > Moze jakas "ptaszka" by wpadla. W ramiona trzeba wpasc. > Nie mowie tutaj o swoich. Zajete? Czy to znaczy ze > zwiazane? Zero jest zerem. Musi Pani miec cos wiecej > anizeli nic. A tak z ciekawosci, ile tych zer Pani > ma? Dobranoc. Zycze kolorowych snow i milego poranku. Zadna"ptaszka" nie wpadnie w ramiona zaobraczkowanego ptaszka.:)Zera w moim portfelu sa moja tajemnica .Informacje bardzo tajne! Pozdrawiam.S Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: ****************************************************************** IP: *.sympatico.ca 10.08.01, 18:35 Gość portalu: samanta napisał(a): > Zadna"ptaszka" nie wpadnie w ramiona zaobraczkowanego ptaszka.:)Zera w moim > portfelu sa moja tajemnica .Informacje bardzo tajne! Pozdrawiam.S Pozwolilem sobie nie wierzyc w Pani slowa z tym wpadnieciem. Zdarza sie ze zaobraczkowany ptaszek gubi nalozony pierscien. Jest tyle roznorakich ptaszek ze nawet niechcaco czasami mozna uslyszec piekny cwierk gdy sie zna wlasciwa nute. Nie przecze ze jest Pani bardzo tajemnicza. Czy zawsze udaje sie Pani tak sprytnie chronic swoich tajemnic? Musi ich Pani miec troche wiecej, prawda? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: ****************************************************************** IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.01, 19:26 mata Hari to z pewnoscia ze mnie nie jest.:) serce u mnie na dloni , co w glowie to i na pismie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: ****************************************************************** IP: *.sympatico.ca 10.08.01, 19:58 Gość portalu: samanta napisał(a): > mata Hari to z pewnoscia ze mnie nie jest.:) serce u mnie na dloni , co w > glowie to i na pismie! Az taka zla ta Mata nie byla skoro wysocy ranga oficerowie w niej sie zakochiwali. Moze wabila ich tez swoim tancem? Jezeli Pani nie nalezy do jej kategorii, z pewnoscia tez ominie Pania kara smierci. Niewinnosc jednak nagromadzona powinna byc dostrzezona i oczywiscie doceniona. A serce niech Pani na wiatr nie wystawia. Podmuchem moze byc zabrane i juz kto inny bedzie sie nim cieszyl. Cieszy mnie ze ma Pani "piszace serce". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: ****************************************************************** IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.01, 20:07 Gość portalu: ........ napisał(a): > Gość portalu: samanta napisał(a): > > > mata Hari to z pewnoscia ze mnie nie jest.:) serce u mnie na dloni , co w > > glowie to i na pismie! > > Az taka zla ta Mata nie byla skoro wysocy ranga oficerowie > > w niej sie zakochiwali. Moze wabila ich tez swoim tancem? > > Jezeli Pani nie nalezy do jej kategorii, z pewnoscia tez > ominie Pania kara smierci. Niewinnosc jednak nagromadzona > powinna byc dostrzezona i oczywiscie doceniona. A serce niech > > Pani na wiatr nie wystawia. Podmuchem moze byc zabrane i > > juz kto inny bedzie sie nim cieszyl. Cieszy mnie ze ma > > Pani "piszace serce". Z oficerami niewiele mam wspolnego wiec nie wiem czy masowo kachaliby sie we mnie. Moje serce stwardnialo co nieco i pozytku ewentualny znalazca chyba by nie mial .Musi Pan postarac sie dzisiaj o inna"ptaszke" bo ja jutro odlatuje .:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: ****************************************************************** IP: *.sympatico.ca 10.08.01, 20:20 Gość portalu: samanta napisał(a): > Z oficerami niewiele mam wspolnego wiec nie wiem czy masowo kachaliby sie we > mnie. Moje serce stwardnialo co nieco i pozytku ewentualny znalazca chyba by ni > e > mial .Musi Pan postarac sie dzisiaj o inna"ptaszke" bo ja jutro odlatuje .:)) Niektorzy wlasnie lubia a moze nawet zasluguja na kamienne serce. Prosze wiec sie jego stanem nie przejmowac. To juz bedzie sprawa "znalazcy - szczesliwca" i jego wielkich talentow by je wlasciwie pielegnowac. Jestem pewien ze innej podobnej Pani ptaszki nie ma. Pani odlot pozostawi proznie. Pociesze sie tym, ze latajace ptaszki tez sa w zasiegu i zdobia niebo swym skrzydlem. A czy ta "Ptaszka" zostawia gniazdo na dlugo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: ****************************************************************** IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.01, 20:48 czyzby gustowl Pan w przelotnych ptaszkach ? TA ptaszka odlatuje na dwa tygodnie ale w miate mozliwosci byc moze zajrzy do gniazda:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: ****************************************************************** IP: *.sympatico.ca 10.08.01, 21:02 Gość portalu: samanta napisał(a): > czyzby gustowl Pan w przelotnych ptaszkach ? TA ptaszka odlatuje na dwa > tygodnie ale w miate mozliwosci byc moze zajrzy do gniazda:) To gustowanie wynika z tesknoty za cieplem ptaszynym. Mam nadzieje ze drogi powrotnej Pani nie zapomni i niech Pani mocno trzyma swe serce na dloni. Wszyscy ktorzy je zobacza doznaja pocieszenia tak jak ja. Niech Pani zadba tez o to by puls zycia nie zostal raz jeszcze podstepnie skradziony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: ****************************************************************** IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.01, 21:20 droga powrotna nie bedzie problemem ,zapisana gdzies w genach na stale .O moje serce prosze sie nie martwic ,jak wspomnialam jest stwardniale ,mam nadzieje ze uodpornione a krasc go nikt nie bedzie bo po co komu taki zimny kawalek mieska? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: ****************************************************************** IP: *.sympatico.ca 10.08.01, 21:36 Gość portalu: samanta napisał(a): > droga powrotna nie bedzie problemem ,zapisana gdzies w genach na stale .O moje > serce prosze sie nie martwic ,jak wspomnialam jest stwardniale ,mam nadzieje ze > > uodpornione a krasc go nikt nie bedzie bo po co komu taki zimny kawalek > mieska? :) No to ja zle rozumiem pojecie serca. Musze zasiegnac po wlasciwe nauki z ktorych cieplo emanuje. Czy Pani bylaby tak uprzejma udzielic mnie lekcji wlasciwej odnosnie kobiecego serca?. Ksiazki o tym nie pisza a jezeli juz nawet to w tym "miesnym" wydaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: ****************************************************************** IP: 213.76.59.* 10.08.01, 22:44 Byloby niesprawiedliwoscia porownywanie mojego serca do serc innych kobiet.Prosze nie zapominac ze jestem oryginalem cos jak ginace gatunki .Milczalam bo sie pakowalam:))No ale Pan chyba serduszek nie szuka ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: ****************************************************************** IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.01, 23:34 Dowidzenia za dwa tygodnie :))S Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: ****************************************************************** IP: *.sympatico.ca 11.08.01, 03:36 Gość portalu: samanta napisał(a): > Dowidzenia za dwa tygodnie :))S Ja zas zostawilem ekran na troche dluzej. Nie wiem czy Pani juz nie wyfrunela ale pozyczyc milych dwoch tygodni Pani bardzo pragne. Mysle ze wroci Pani w dobrym nastroju no i oczywiscie mam nadzieje ze bedzie Pani pamietac dac znac o szczesliwym powrocie do zawsze cieplego, wlasnego " gniazdka ptaszynnego" Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M* Re: ****************************************************************** IP: 217.67.197.* 16.08.01, 20:12 Rozumiem. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: ****************************************************************** IP: *.ppp1-15.worldonline.dk 20.08.01, 00:15 Gość portalu: M* napisał(a): > Rozumiem. :)) .....ciekawe co ? ...(tesknie)... nadal wypoczywajaca samanta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: ****************************************************************** IP: *.sympatico.ca 20.08.01, 06:50 Gość portalu: samanta napisał(a): > Gość portalu: M* napisał(a): > > > Rozumiem. :)) > > .....ciekawe co ? ...(tesknie)... > nadal wypoczywajaca samanta > "Wypoczywajaca" - to brzmi uczuciowo ze swiezym jutrem. Wielkiej przyjemnosci Ci zycze. Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: ****************************************************************** 21.08.01, 01:15 Gość portalu: ........ napisał(a): > Gość portalu: samanta napisał(a): > > > Gość portalu: M* napisał(a): > > > > > Rozumiem. :)) > > > > .....ciekawe co ? ...(tesknie)... > > nadal wypoczywajaca samanta > > > "Wypoczywajaca" - to brzmi uczuciowo ze swiezym jutrem. Wielkiej > przyjemnosci Ci zycze. jest przyjemnie ale mogloby by byc lepiej gdyby nie ta tesknota za niemozliwym!!!! czy to sie nigdy nie skonczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: ****************************************************************** IP: *.sympatico.ca 21.08.01, 04:48 samanta1 napisał(a): > Gość portalu: ........ napisał(a): > > > Gość portalu: samanta napisał(a): > > > > > Gość portalu: M* napisał(a): > > > > > > > Rozumiem. :)) > > > > > > .....ciekawe co ? ...(tesknie)... > > > nadal wypoczywajaca samanta > > > > > "Wypoczywajaca" - to brzmi uczuciowo ze swiezym jutrem. Wielk > iej > > przyjemnosci Ci zycze. > jest przyjemnie ale mogloby by byc lepiej gdyby nie ta tesknota za niemozliwym! > !!! > czy to sie nigdy nie skonczy? > Skonczy sie gdy sie wytesknisz a niemozliwe stanie sie mozliwym. Nie sadzisz ze wszystko jest mozliwe? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: ****************************************************************** 25.08.01, 01:02 Gość portalu: ........ napisał(a): > samanta1 napisał(a): > > > Gość portalu: ........ napisał(a): > > > > > Gość portalu: samanta napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: M* napisał(a): > > > > > > > > > Rozumiem. :)) > > > > > > > > .....ciekawe co ? ...(tesknie)... > > > > nadal wypoczywajaca samanta > > > > > > > "Wypoczywajaca" - to brzmi uczuciowo ze swiezym jutrem. > Wielk > > iej > > > przyjemnosci Ci zycze. > > jest przyjemnie ale mogloby by byc lepiej gdyby nie ta tesknota za niemozl > iwym! > > !!! > > czy to sie nigdy nie skonczy? > > > Skonczy sie gdy sie wytesknisz a niemozliwe stanie sie > mozliwym. Nie sadzisz ze wszystko jest mozliwe? Pozdrawiam myslisz ze nie dosc sie wytesknilam ??? moze i wszystko jest mozliwe ,ale niemozliwe nie moze stac sie mozliwym ,bo przeciez jest niemozliwe .:) brzmi to zabawnie ale jest smutne ...niemozliwie! a co tam u ciebie "ochroniarzu"? ( to wzgledem lapania ptaszek w ramiona):)) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: < :) > Re: ****************************************************************** IP: *.sympatico.ca 21.08.01, 19:55 Gość portalu: M* napisał(a): > Rozumiem. :)) > :) M* Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: ****************************************************************** 25.08.01, 01:04 Gość portalu: < :) > napisał(a): > Gość portalu: M* napisał(a): > > > Rozumiem. :)) > > :) M* coraz czesciej jest rosa na trawie ....co robic ? > Odpowiedz Link Zgłoś