the_dzidka 18.02.04, 08:29 Mamy awarię ogrzewania! O, jakże piękny jest świat!! :-///// Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
catalina1 Re: Zi-zi-zi-zi!.... 18.02.04, 08:41 No to gorącą kawkę sobie zaparz, od razu będzie milej ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Zi-zi-zi-zi!.... 18.02.04, 08:57 catalina1 napisała: > No to gorącą kawkę sobie zaparz, od razu będzie milej ;-) Jest milej :) Ino że ta kawa strasznie szybko stygnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Zi-zi-zi-zi!.... 18.02.04, 08:43 A u nas BARDZO nieładnie pachnie. Naprawdę bardzo. Od rybek. Fuj!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Zi-zi-zi-zi!.... 18.02.04, 08:50 the_kami napisała: > A u nas BARDZO nieładnie pachnie. Naprawdę bardzo. Od rybek. Fuj!!!!!! Któraś z koleżanek nie zdążyła wziąć prysznica? ;-PP Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Zi-zi-zi-zi!.... 18.02.04, 09:12 the_dzidka napisała: > Któraś z koleżanek nie zdążyła wziąć prysznica? ;-PP No wiesz, ekhmmm... to akurat nic nowego :-D Ale to akwarium po prostu cuchnie! :-# Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Zi-zi-zi-zi!.... 18.02.04, 09:37 > No wiesz, ekhmmm... to akurat nic nowego :-D > Ale to akwarium po prostu cuchnie! :-# A kiedy ostatni raz było czyszczone (tudzież woda wymieniana)? Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Zi-zi-zi-zi!.... 18.02.04, 09:45 the_dzidka napisała: > A kiedy ostatni raz było czyszczone (tudzież woda wymieniana)? Zbyt dawno :-/ Wiesz, to akwarium powinno się stąd wychrzanić w kosmos, bo o takie coś trzeba dbać, a tu nie ma nikogo do dbania :-/ Ech. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Zi-zi-zi-zi!.... 18.02.04, 09:57 > Zbyt dawno :-/ Wiesz, to akwarium powinno się stąd wychrzanić w kosmos, bo o > takie coś trzeba dbać, a tu nie ma nikogo do dbania :-/ Ech. To ja współczuję rybkom, a nie Wam!!! Gdzie się wybierasz w taka pogode, jesli wolno wiedzieć? > Odpowiedz Link Zgłoś
raduch Re: Zi-zi-zi-zi!.... 18.02.04, 10:02 the_dzidka napisała: > > Gdzie się wybierasz w taka pogode, jesli wolno wiedzieć? Po patelnię i olej. R Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Zi-zi-zi-zi!.... 18.02.04, 10:34 > Po patelnię i olej. Hmmm, nabrałam ochoty na rybkę. Może być ze sklepu :) Odpowiedz Link Zgłoś
raduch Re: Zi-zi-zi-zi!.... 18.02.04, 08:57 the_kami napisała: > A u nas BARDZO nieładnie pachnie. Naprawdę bardzo. Od rybek. Fuj!!!!!! > Lepszy smrodek niźli chłodek? ;-) R Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Zi-zi-zi-zi!.... 18.02.04, 09:01 > Lepszy smrodek niźli chłodek? ;-) Od smrodu jeszcze (podobno) nikt nie umarł, a od mrozu cała armia napoleońska i generał Paulus (?) Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Zi-zi-zi-zi!.... 18.02.04, 09:15 raduch napisał: > Lepszy smrodek niźli chłodek? ;-) Wiesz, sama nie wiem, co lepsze. Telepie mnie z zimna, ale jak przymykamy z okna, to smród jest paskudny :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
raduch Re: Zi-zi-zi-zi!.... 18.02.04, 09:19 the_kami napisała: > Wiesz, sama nie wiem, co lepsze. Telepie mnie z zimna, ale jak przymykamy z > okna, to smród jest paskudny :-/ > Filmów o mafii nie oglądałaś? Zawija się rybę w gazetę i podsyła sprawcy. Zrozumie aluzję. :-D R Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Zi-zi-zi-zi!.... 18.02.04, 09:34 raduch napisał: > Filmów o mafii nie oglądałaś? Zawija się rybę w gazetę i podsyła sprawcy. > Zrozumie aluzję. :-D Wiesz, ja to stąd zaraz wychodzę, ale biedny Radeo będzie się w tym smrodku marynował do 16 ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Zi-zi-zi-zi!.... 18.02.04, 09:36 > Wiesz, ja to stąd zaraz wychodzę, ale biedny Radeo będzie się w tym smrodku > marynował do 16 ;-( No, to żeby tylko nie spotkał potem niewidomego... Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Zi-zi-zi-zi!.... 18.02.04, 09:38 the_dzidka napisała: > No, to żeby tylko nie spotkał potem niewidomego... Okropna jesteś, wiesz? :-PPPPPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Zi-zi-zi-zi!.... 18.02.04, 09:41 > Okropna jesteś, wiesz? :-PPPPPPPPPP Ja w ogóle jestem dzisiaj jakoś tak ukierunkowana względem tego co i owszem. Nie mogę się powstrzymać, a było tu dzisiaj paru panów, równie skorych do podobnych dowcipasków :) Odpowiedz Link Zgłoś