egon.olsen 18.02.04, 11:54 Bardzo proszę o wpuszczenie mnie na forum yahoo... już dwa dni czekam i nic... :(((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pireneje Re: Let me in 18.02.04, 12:41 Co prawda zdjęcia Egona już są w galerii, ale to moja sprawka :-) więc wpuszczenie Egona do galerii to chyba zwykła formalność. Odpowiedz Link Zgłoś
pireneje Re: Let me in 18.02.04, 12:43 Sam wyraził zgodę na umieszczenie fotki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Re: Let me in 18.02.04, 12:47 Oczywiscie, ze formalnosc, nawet byla o tym mowa na yahoo :) Odpowiedz Link Zgłoś
pireneje Re: Let me in 18.02.04, 13:42 aariel napisała: > Oczywiscie, ze formalnosc, nawet byla o tym mowa na yahoo :) Faktycznie, przeoczyłam ten ważny moment głosowania. Ale mój głos oddaję na "TAK" :-) Aaaa i nie wiedziałam, że mam takie zaległości w "galeriowych wątkach". Wszystkie pomysły baaaardzo mi się podobają :-) a niektóre ubawiły mnie niemalże do łez ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
malen_a Re: Let me in 18.02.04, 13:30 ale o co chodzi, przeciez juz jestes wpuszczony.... Odpowiedz Link Zgłoś
egon.olsen Re: Let me in 18.02.04, 14:33 Już wszystko działa i bardzo jestem zadowolony :)))) Odpowiedz Link Zgłoś