tanina 18.02.04, 19:32 o czym marzy młodzież? czego chcecie, czego pragniecie? co chcielibyście osiągnąć? Chciałabym o tym naspisać tekst do gazetki szkonej. ale w tym celu potzrebna mi wasza pomoc;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
junglehunter Re: marzenia? 19.03.04, 10:55 Hmm, o czym ja marze... Jezeli chodzi o marzenia "służbowe" to przede wszystkim zdac ten semestr z chemii i z fizyki :/. Co do marzen scisle prywatnych to raczej ciezko mi je sprecyzowac. Odpowiedz Link Zgłoś
doubt Re: marzenia? 19.03.04, 23:50 Moim największym marzeniem jest pojechanie do Indii. Ale chciałabym ją obejrzeć nie tylko z tej turystycznej strony. Marzy mi się obejrzenie prawdziwego, codziennego życia w tym egzotycznym regionie :) Odpowiedz Link Zgłoś
panna_es Re: marzenia? 24.04.04, 13:13 tanina napisała: > o czym marzy młodzież? czego chcecie, czego pragniecie? co chcielibyście > osiągnąć? Chciałabym o tym naspisać tekst do gazetki szkonej. ale w tym celu > potzrebna mi wasza pomoc;-) marzen nie mowi sie na glos;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pstosia Re: marzenia? 30.04.04, 10:42 ja mam mnostwo marzen, wiekszac zwiazana z podrozowaniem. chce zadac bardzo istotne pytanie: czy robicie cokolwiek, by spelaniac wasze marzenia, czy tylko o nich marzycie?? Odpowiedz Link Zgłoś
raffka Re: marzenia? 02.05.04, 15:19 ja trochę dążę do spełnienia swoich marzeń. Po cichu, zeby ich nie przestraszyć:) czasem się udaje.... bywam szceśliwsza....jestem szczęśliwa:):-P Odpowiedz Link Zgłoś