j_karolak 19.02.04, 08:41 Na innych faorach tak jest, więc będzie i tu. Wszystkim daje po pyszniuteńkim pączusiu i faworusiu smaczniusim. :)))))) Mniam! Cmok! :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miltonia Re: Żeby było słodko, miło i słodko. 19.02.04, 16:31 Po jednym tylko? Eeee... Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: Żeby było słodko, miło i słodko. 19.02.04, 17:42 A mniam i cmok to pies? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Żeby było słodko, miło i słodko. 19.02.04, 17:49 masz jaki uraz kynologiczny moze? :) swisnelam paczusia i pozegnanko robie:papatki i buziaczki Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: Żeby było słodko, miło i słodko. 19.02.04, 18:25 Cmokusie Anielciu. Chciałem coś napisać żeby było z psem tak kynologicznie, ale przyszo mi tylko na myśl "pies cię je..." więc tego nie napiszę. To może - całuj psa w nos? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Żeby było słodko, miło i słodko. 19.02.04, 22:29 a moze do serca przytul psa po prostu (to takie niehigieniczne). odcmoknelabym ale nie wiem czy ktos sie nie posluguje Twoim Karolaczku ipikiem po godzinkach. pracki rzecz jasna. Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: Żeby było słodko, miło i słodko. 20.02.04, 08:58 Dzięki za odcmoknięcie. Nikt sięnie posługiwał. To ja tak nieudolnie próbowałem być zabawny, za co przepraszam. Przepraszam za nieudolność ma się rozumieć. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Żeby było słodko, miło i słodko. 22.02.04, 10:53 Karolaczku, jestes bez probowanki bardziutko zabawnusi, madrusi i w ogolusi. Odpowiedz Link Zgłoś
snafca Re: Żeby było słodko, miło i słodko. 20.02.04, 20:53 oooooooooooo!!!!Teoria spisku w pewnych kręgach zatacza coraz większe koła Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Żeby było słodko, miło i słodko. 23.02.04, 07:30 aha teraz dopiero pomyslalam o tym, o czym nie pomyslalam wtedy. i lyzke dziegciu dodam do slodyczy watku, nie bez nieukrywanej przyjemnosci: won. Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: Żeby było słodko, miło i słodko. 23.02.04, 08:28 Nie pisz won do snafcy. To mój pierwszy i jedyny fan. Czyta moje wszystkie posty i wypomina mi potem ich treść, gdy zachodzi taka potrzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Żeby było słodko, miło i słodko. 23.02.04, 08:30 aha powiedzialabym fon ale poczulby sie jeszcze nobilitowany niepotrzebnie. a teraz dlon podawszy do ucalowania zanikam w porannej mgle (po rosie ide, wiec mi zimno w stopy) Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: Żeby było słodko, miło i słodko. 24.02.04, 08:29 Nie możesz iść po rosie, bo dzisiaj pada śnieg. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Żeby było słodko, miło i słodko. 24.02.04, 10:39 j_karolak napisał: > Nie możesz iść po rosie, bo dzisiaj pada śnieg. Wczoraj szla. Dzis lezy i pachnie. Z powodu sniegu oczywiscie. Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: Żeby było słodko, miło i słodko. 24.02.04, 11:29 A nie dostanie wilka? Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Żeby było słodko, miło i słodko. 24.02.04, 16:43 Na szezlongu w apartamencie lezy przeciez, a nie na sniegu. Oj Karolak, jak Ty niewiele wiesz o prawdziwym zyciu. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Żeby było słodko, miło i słodko. 25.02.04, 09:09 Na tym, co do niej pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
snafca Re: Żeby było słodko, miło i słodko. 23.02.04, 16:34 Mały kurs angielskiego dla ciebie:Odd Pear Doll She Odpowiedz Link Zgłoś