Dodaj do ulubionych

Żeby było słodko, miło i słodko.

19.02.04, 08:41
Na innych faorach tak jest, więc będzie i tu.

Wszystkim daje po pyszniuteńkim pączusiu i faworusiu smaczniusim. :))))))

Mniam! Cmok! :)))))))
Obserwuj wątek
    • miltonia Re: Żeby było słodko, miło i słodko. 19.02.04, 16:31
      Po jednym tylko? Eeee...
      • j_karolak Re: Żeby było słodko, miło i słodko. 19.02.04, 17:42
        A mniam i cmok to pies?
        • aniela Re: Żeby było słodko, miło i słodko. 19.02.04, 17:49
          masz jaki uraz kynologiczny moze? :) swisnelam paczusia i pozegnanko
          robie:papatki i buziaczki
          • j_karolak Re: Żeby było słodko, miło i słodko. 19.02.04, 18:25
            Cmokusie Anielciu. Chciałem coś napisać żeby było z psem tak kynologicznie, ale
            przyszo mi tylko na myśl "pies cię je..." więc tego nie napiszę. To może -
            całuj psa w nos?
            • aniela Re: Żeby było słodko, miło i słodko. 19.02.04, 22:29
              a moze do serca przytul psa po prostu (to takie niehigieniczne). odcmoknelabym
              ale nie wiem czy ktos sie nie posluguje Twoim Karolaczku ipikiem po godzinkach.
              pracki rzecz jasna.
              • j_karolak Re: Żeby było słodko, miło i słodko. 20.02.04, 08:58
                Dzięki za odcmoknięcie. Nikt sięnie posługiwał. To ja tak nieudolnie próbowałem
                być zabawny, za co przepraszam.

Przepraszam za nieudolność ma się rozumieć.
                • miltonia Re: Żeby było słodko, miło i słodko. 22.02.04, 10:53
                  Karolaczku, jestes bez probowanki bardziutko zabawnusi, madrusi i w ogolusi.
              • snafca Re: Żeby było słodko, miło i słodko. 20.02.04, 20:53
                oooooooooooo!!!!Teoria spisku w pewnych kręgach zatacza coraz większe koła
                • aniela Re: Żeby było słodko, miło i słodko. 23.02.04, 07:30
                  aha teraz dopiero pomyslalam o tym, o czym nie pomyslalam wtedy.

i lyzke dziegciu dodam do slodyczy watku, nie bez nieukrywanej przyjemnosci:
                  won.
                  • j_karolak Re: Żeby było słodko, miło i słodko. 23.02.04, 08:28
                    Nie pisz won do snafcy. To mój pierwszy i jedyny fan. Czyta moje wszystkie
                    posty i wypomina mi potem ich treść, gdy zachodzi taka potrzeba.
                    • aniela Re: Żeby było słodko, miło i słodko. 23.02.04, 08:30
                      aha powiedzialabym fon ale poczulby sie jeszcze nobilitowany niepotrzebnie.
                      a teraz dlon podawszy do ucalowania zanikam w porannej mgle (po rosie ide, wiec
                      mi zimno w stopy)
                      • j_karolak Re: Żeby było słodko, miło i słodko. 24.02.04, 08:29