lykka1 17.03.10, 22:13 ..dniami. nocami spi az do 4 rano. wiem, ze ma 5 miesiecy dopiero, ale sorry. uzalam sie na calego. i wage chyba mam zepsuta, niemozliwe, zebym tyle wazyla. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
verte34 Re: drze sie.. 17.03.10, 23:59 A możesz zdrzemnąć się w ciągu dnia? To ważne, choćby na 15min., bo inaczej człowiek chodzi jak zombie. Zresztą co Ci będę mówić, pewnie już tak chodzisz:(... 5 miesięcy... Ale i to minie:) Odpowiedz Link Zgłoś
joanna784 Re: drze sie.. 18.03.10, 08:23 minie.nie wiadomo kiedy, zalezy na jaki egzemplarz trafiłaś,ale mine napewno :) moja starsza córka mnie pocieszyła że wyśpię się jak młodsza (ma teraz 11 msc) pójdzie na sudia. więc szansa jest ;) Odpowiedz Link Zgłoś
boo-boo Re: drze sie.. 18.03.10, 11:50 To żeście mnie kurna pocieszyły z samego ranka......... Odpowiedz Link Zgłoś
verte34 Re: drze sie.. 18.03.10, 22:10 Bubu, każde dziecko inne. Może Twój Bubuś (Bubusia?)akurat będzie przesypiać całe noce od dnia narodzin, jak moja najstarsza. Zresztą ponoć można to stwierdzić już teraz; jak się dużo wierci - energiczne, dużo śpi - będzie dużo spało także "po drugiej stronie". Jeszcze raz serdeczne gratulacje i wyrazy lekkiej zawiści;) Odpowiedz Link Zgłoś
boo-boo Re: drze sie.. 19.03.10, 11:10 No to ja chyba "terminatora" urodzę- bez przerwy w ruchu- zwłaszcza w nocy..... Odpowiedz Link Zgłoś
mii.krogulska Re: drze sie.. 26.03.10, 23:07 Może głodne??? Dopaś, a pośpi dłużej. Odpowiedz Link Zgłoś
lucusia3 Re: drze sie.. 31.03.10, 23:16 Ja bym była za dopasaniem. Na mojego podziało. Teraz jest już duży, a jakoś nie zaszkodziło mu, hipopotama nie przypomina. Może wręcz przeciwnie, niewykluczone, ze mu życie uratowało, bo ja choleryczka jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
s.dominika Re: drze sie.. 30.03.10, 20:23 Jak skońćzy rok będzie lepiej. :D Dasz radę :) Odpowiedz Link Zgłoś
doro77 Re: drze sie.. 07.04.10, 22:17 s.dominika napisała: > Jak skońćzy rok będzie lepiej Tak! Napewno! Będzie głośniejszy, bo mu się struny głosowe wyrobią! Moje mają półtorej roku i dalej się drą... Odpowiedz Link Zgłoś