the_dzidka 26.02.04, 10:46 Za Grocholą: "Jesteś moim kochanym ząbkiem i wcale mnie nie bolisz" (powtarzać w kółko). Pomogło. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aard Niezłe 02.03.04, 11:08 Zapamiątam, ale... Mam nadzieję, ze nie będę musiał wykorzystywać :-) Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Niezłe 02.03.04, 11:34 aard napisał: > Zapamiątam, ale... > Mam nadzieję, ze nie będę musiał wykorzystywać :-) Czego Ci zyczę z całego zę... serca!! (żebyś nie musiał, rzecz jasna). Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Afirmacja zęba 02.03.04, 12:08 the_dzidka napisała: > Za Grocholą: > "Jesteś moim kochanym ząbkiem i wcale mnie nie bolisz" (powtarzać w kółko). > Pomogło. Na jak długo?? Na zawsze, na trochę??? Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Afirmacja zęba 02.03.04, 12:28 > > > Na jak długo?? Na zawsze, na trochę??? Na trochę, do momentu, az zajęła sie nim siła wykwalifikowana :-DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Afirmacja zęba 02.03.04, 13:15 the_dzidka napisała: > Na trochę, do momentu, az zajęła sie nim siła wykwalifikowana :-DDDD > Czyli prawie na zawsze można rzec ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś