Gość: samanta Re: ale o huj wam codzi????? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.02.02, 00:35 chuj glabie a nie huj!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rd Re: ale o huj wam codzi????? IP: *.server.ntl.com 17.02.02, 03:13 Przez CH jest dluzszy :)))) (no przynajmniej wyraz) Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Re: ale o huj wam codzi????? 17.02.02, 03:45 Gość portalu: rd napisał(a): > Przez CH jest dluzszy :)))) (no przynajmniej wyraz) ---------- a przez CHÓJ - grubszy i dłuższy ;-)) hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: ale o huj wam codzi????? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.02.02, 09:14 rd ?????????A co Ty tu robisz? Szpiegujesz mnie?No tak zapomnialam ze jestes w Ruchu Oporu! Odpowiedz Link Zgłoś
oxymoron Re: samanta 17.02.02, 09:27 Samanta! juz wstalas. widzisz ja jeszcze nie spie. wlasnie wrocilem z...polski. siedze sobie tutaj, kiedy wszyscy ini spia i podgladam ludzi w watkowicach. jak sie masz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: samanta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.02.02, 09:32 Witaj Oxy :) Szczerze mowiac spac mi sie chce a mam dzisiaj duzo pracy. Zamiast sprezyc sie i zaczac cokolwiek robic to ja gapie sie w monitor. Oxy...??? Czy to juz nie czas zebys grzecznie poszedl do lozeczka?:)))) Buziaczki Odpowiedz Link Zgłoś
oxymoron Re: samanta 17.02.02, 09:36 to tobie sie chce spac??? a co ja mam powiedziec. nie chce mi sie jeszcze spac, bo...bo...bo mialem zupelnie zwariowany wieczor i wszystko mi sie po przestawialo... wlasnie siedze sobie tutaj i cczekam az mi sie zachce spac milo cie tutaj spotkac smanto! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: samanta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.02.02, 09:52 I w ten to oto sposob przywitasz dzisiaj slonce;)))) Musial byc to naprawde niespotykany wieczor skoro az tak Cie wybil z rytmu. A teraz ide zjesc sniadanko i zabieram sie do pracki. Postaraj sie usnac bo bedziesz mial cieeeeki dzien w przeciwnym razie. Na razie znikam.Pa ! xoxoxoxoxoxox S Odpowiedz Link Zgłoś
oxymoron Re: samanta 17.02.02, 10:03 hmm, baw sie dobrze samanta ...................... cinki dzien? ...................... hmm... Odpowiedz Link Zgłoś
phi_ Re: ale o huj wam codzi????? 17.02.02, 04:13 No widzisz, fucker, teraz tem "hujowy" wątek będzie się za Toba ciągnął jak ogon latawca. Możesz już zacząć żyć tą myślą. Odpowiedz Link Zgłoś
mikmik Re: ale o huj wam codzi????? 18.02.02, 22:19 ale niektórzy to i na chujowym wątku popierdzielaja nie na temat Odpowiedz Link Zgłoś
mikmik Re: ale o huj wam codzi????? 18.02.02, 22:23 tak trochę z wiek temu pewna zacna hrabina postanowiła skonsolidować regionalne towarzystwo arystokratyczne i zorganizowała u siebie wieczorek towarzyski. Zaprosiła wszystkich zacnych utytuowanych z okolicy. Wszyscy się świetnie bawią tylko jeden taki generał stoi sobie pod ścianą, nie tańczy, z niki nie rozmawia. Postanowiła więc hrabina wciągnąć go do rozmowy: H - Panie generale, pozwoli pan, że zadam mu zagadkę G - Ależ, proszę barzdo, pani hrabino, słucham uważnie H - Cóż to jest panie hrabio: małe i siedzi w dziurce ? Hrabia poprawił monokl, odchrząknął i rzekł G - CHUJ w piździe ! H - Ależ panie hrabio, ja myslałam o myszce - rzece spąsowiała hrabina G - MYSZ W PIŹDZIE !?!? NONSENS Odpowiedz Link Zgłoś